Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot-onderhoudsbeurt - bereken onderhoudskosten

Onderhoud en Service - Peugeot Onderhoudsbeurt

ONDERHOUDSBEURT AUTO

Bij Peugeot begrijpen we dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt. Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Moeten er onderdelen vervangen worden? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

De Peugeot-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door professionele Peugeot monteurs. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Een Peugeot-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter.

Naast de basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof.

Speciaal voor u hebben we een complete en overzichtelijke checklist samengesteld waarin duidelijk wordt aangegeven wat u van een onderhoudsbeurt kunt verwachten. Klik op de button hieronder voor een overzicht van de checklist.

UW PEUGEOT 5 JAAR OF OUDER?

Bent u in het bezit van een Peugeot van 5 jaar of ouder? Dan kunt u met onze Basisbeurt Economy en het gebruik van EUROREPAR onderdelen besparen op de onderhoudsbeurt van uw Peugeot.

Uiteraard zijn de EUROREPAR onderdelen uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom bieden wij 24 maanden garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.

Originele Peugeot onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw Peugeot zijn gemonteerd. Ze bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en u kunt rekenen op 12 maanden garantie.

Maak op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage de afweging tussen originele of Economy (EUROREPAR) onderdelen voor aanvullende werkzaamheden. Of laat u vrijblijvend adviseren door de experts bij de Peugeot Erkend Reparateur.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

De kosten voor een onderhoudsbeurt en aanvullende werkzaamheden hangen af van de motor in uw auto, het aantal gereden kilometers en de leeftijd van uw auto.

Peugeot Basisbeurt origineel  
107 / 108 / 1007 / 206 / 207 en 307 €179
208 / 2008 en 308 €239
Alle overige modellen incl. bedrijfswagens (alle bouwjaren) €269
Peugeot Basisbeurt Economy (vanaf 5 jaar)  
106/ 107 / 1007 / 206 / 206+ / 207 / 307 €159
208 / 2008 / 308 / 406 / 407 / 4007 / Bipper / Partner €179
607 / 807 / 5008 / 3008 / 508 €199

APK-keuring (inclusief roetmeting en afmeldkosten) €29.95

Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

MYPEUGEOT CARD

MyPeugeot Card

Na een Peugeot basis onderhoudsbeurt (Origineel of Economy) kunt u de MyPeugeot Card aanvragen, ongeacht de leeftijd van uw auto. De MyPeugeot Card biedt veel voordelen, zoals geen kosten voor APK, tussentijdse checks, vloeistoffen bijvullen, bandenreparatie, lampjes vervangen en meer! De aanschaf van de MyPeugeot Card is altijd in combinatie met Peugeot Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.