SKIP TO CONTENT
Onderhoud

Onderhoud

 
Onderhoud van topniveau: onze werkplaatsen zijn altijd dichtbij en staan garant voor een hoog serviceniveau. Je auto wordt onderhouden door gekwalificeerde technici die continu worden bijgeschoold. 
PEUGEOT Service: persoonlijke dienstverlening in onze werkplaatsen

 

 

Er is altijd wel een Peugeot erkend reparateur in jouw omgeving

PEUGEOT ONDERHOUD

 

Ervaar de expertise van de Peugeot-professionals in al onze werkplaatsen. Via de MyPeugeot-app ontvang je tijdig een herinnering voor de volgende onderhoudsbeurt en maak je direct een afspraak. 

Maak gebruik van onze online onderhoudscalculator en plan een werkplaatsafspraak in uw favoriete werkplaats.

 

Je krijgt vooraf een heldere prijsopgave en noodzakelijk, aanvullende werkzaamheden worden altijd vooraf met u afgestemd. Geen verrassingen achteraf!

 

 

Onze services

 

 

Acties en aanbiedingen

Bekijk alle lopende acties en aanbiedingen voor de modellen van Peugeot. Lees meer en profiteer! 

 

 
 
Pakketten die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften
Om ervoor te zorgen dat jouw auto in topconditie blijft, biedt Peugeot vaste all-in tarieven om jouw Peugeot in optimale conditie te houden. Hierin zijn de kosten van onderdelen en arbeidsloon inbegrepen. De totale kosten van  een onderhoudsbeurt of aanvullende werkzaamheden hangen af van leeftijd, kilometerstand en type motor. Vooraf krijg je een heldere prijsopgave en noodzakelijk aanvullende werkzaamheden worden altijd met u afgestemd. Zo heeft u geen verrassingen achteraf. 


Maak online een afspraak
Met een paar klikken maak je al een onderhoudsafspraak: kies een werkplaats naar keuze en bepaal vervolgens het gewenste tijdstip om de auto af te leveren. Peugeot Service doet er vervolgens alles aan om het onderhoud en/of reparatie snel en vakkundig af te ronden. 

 
 


Kaartupdate voor jou navigatiesysteem

De navigatiekaarten van het navigatiesysteem moeten regelmatig bijgewerkt worden voor een optimale werking.

 
Certificaat van overeenstemming
 
Stellantis, het moederbedrijf van Peugeot, heeft een speciale website waarop u alle voor de (her)import van uw auto benodigde documenten (of duplicaten) kan aanvragen.
 
Kwaliteitsverbeteringen en terugroepacties

Kwaliteitsverbeterings- en terugroepacties hebben betrekking op de veiligheid of de conformiteit van je voertuig met de geldende regelgeving. Neem zo snel mogelijk contact op een Peugeot Erkend Reparateur als je auto bij een kwaliteitsverbererings- terugroepactie betrokken is. De werkzaamheden in het kader van deze acties worden kosteloos uitgevoerd.
Peugeot onderdelen

Ons aanbod van Peugeot onderdelen bestaat uit originele onderdelen genaamd MOPAR, Peugeot Multi-brand onderdelen genaamd Eurorepar en Peugeot onderdelen uit de circulaire economie genaamd Sustainera Parts & Accessories. Er is dus altijd een oplossing die past bij jouw wensen en budget.

 
 
Banden

Goede banden zijn van groot belang voor de veiligheid en prestaties van je Peugeot. Laat de banden daarom tussentijds controleren. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan biedt de Peugeot Erkend Reparateur een uitgebreid assortiment winter-, zomer-en all seasonbanden. Naast de bekende premium bandenmerken, kun je er ook terecht voor Eurorepar Reliance banden. Een kwalitatief alternatief voor een scherpe prijs.