SKIP TO CONTENT
508 SW

508 SW | De stoere stationwagen

Ontdek de PEUGEOT 508 SW, de hoogwaardige stationwagon met een opvallend design. De stationwagen biedt het comfort van een GT, de ruimtelijkheid van een stationwagon, de sportiviteit van een coupé en compromisloze kwaliteit en technologische kenmerken met zijn efficiënte BENZINE- en PLUG-IN HYBRID-motoren

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

RIJPLEZIER

Veelzijdigheid en een nieuwe rijervaring in volledig elektrische modus:

 

 
GELD BESPAREN

Veel voordeel in de praktijk:

 

 
GEBRUIKSGEMAK

Gebruiksvriendelijke functionaliteiten:

 

 

DE RADICALE STATIONWAGEN

Met zijn scherpe en gespierde design, strakke lijnen en expressieve grille toont de nieuwe Peugeot 508 SW een eigentijdse elegantie met een even veelzijdig als dynamisch karakter. Aan de achterzijde accentueert de dubbele verchroomde uitlaatAfhankelijk van de uitvoering en motor  de sportieve uitstraling. De in een glanzend zwart paneel opgenomen achterlichten hebben een nieuwe Full LED-lichtsignatuurAfhankelijk van de uitvoering  met een uniek 3D-effect.
 
 

LICHTSIGNATUUR

Om zowel overdag als ‘s nachts beter zichtbaar te zijn, en ook om zelf beter te kunnen zien, heeft de Peugeot 508 een bijzondere lichtsignatuurAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar . Deze bestaat uit Full LED-koplampen  met automatische hoogteregelingDeze functie corrigeert op basis van de voertuigbelasting automatisch de lichtintensiteit van de lichten om andere weggebruikers geen ongemak te bezorgen.  , LED richtingaanwijzers en statische bochtverlichting.

ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde past het intense licht van de PEUGEOT 3D LEDAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar -verlichting met de kenmerkende klauwafdrukken zich automatisch aan de lichtomstandigheden buiten aan.

SCHUIF-/KANTELDAK

Het panoramische schuif-/kanteldak met een groot glasoppervlak zorgt voor een vrij uitzicht en een prettig licht interieur, ook voor de achterpassagiers. Het bij de hemelbekleding passende zonnescherm beschermt je tegen te felle zonnestralen en creëert een chique ambiance.Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar 

FRAMELOZE PORTIERRUITEN

De elegante frameloze portierruiten dragen bij aan het pure design van de nieuwe PEUGEOT 508 SW en geven hem een gestrekt en laag silhouet.

BAGAGERUIMTE EN FLEXIBILITEIT

De bagageruimte met een groot volumeInhoud bagageruimte = 530 liter onder het bagageafdekscherm en tot wel 1780 liter met de rugleuning van de achterbank neergeklapt  is zeer praktisch dankzij de bagagerails en het bagageruimtebevestigingsnetAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar . Met zijn lage laaddrempel en extra brede achterklepopening biedt de bagageruimte een enorm volume met een indrukwekkende toegankelijkheid. De slimme elektrische achterklepAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  maakt het in combinatie met Keyless Entry & StartHandsfree toegang en starten  mogelijk om de bagageruimte tte openen en sluiten met een voetbeweging onder de achterbumper.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

De PEUGEOT 508 SW plug-in hybride heeft een exclusieve exterieur- en interieurafwerking die laat zien dat het een hybride stationwagen is. Voor toegang tot zones met beperkt verkeer gaat een cyaan LED bovenaan de voorruit – zichtbaar van buitenaf – branden wanneer de stationwagon in de elektrische modus staat.

VISIONAIRE COCKPIT

Met zijn compacte stuurwiel, te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel en 10 inch HD-touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  biedt de PEUGEOT i-Cockpit® van de exclusieve nieuwe PEUGEOT 508 SW een voortreffelijke ergonomie en intense rijsensaties.

Bij de PLUG-IN HYBRIDE-uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over de energiestroom, de rijmodusRijmodi: Electric, Sport, Hybrid, Comfort. De Comfortmodus is alleen beschikbaar met AMVAR (gecontroleerde vering). Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. , de elektrische actieradius, actieradius op brandstof en de vermogensmeterDe vermogensmeter is een indicator voor energieverbruik: ECO, SPORT, CHARGE  weergegeven kunnen worden. 

 

 

DE WERELD VAN HYBRIDE

Met het capacitieve HD-touchscreen van 10 inch kun je het opladen van de tractiebatterij programmeren en toegang krijgen tot de instellingen* en rij-informatie:

  • De energiestromen die de werking van het hybridesysteem weergeven
  • Informatie over het energie- en het brandstofverbruik
  • De locatie van laadpunten en de resterende actieradius in de Elektrische-modusVia navigatie 
  • De instellingen voor het opladen van de tractiebatterij
  • Het activeren van de e-Save functie

ZITCOMFORT OP MAAT

Neem plaats en geniet van de extra steun biedende en verstelbare stoelen met AGR-certificeringAGR of Aktion Gesunder Rücken (Duitse campagne voor gezondere ruggen) is een label dat zowel de ergonomie als het bereik van de zitverstellingen (lengte en hellingshoek van de zitting en de lendensteun) erkent. Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar . Deze stoelen bieden personaliseerbare en opgeslagen instellingen voor een regelbare lengte, hellingshoek van de zitting en/of de lendensteunMogelijkheid om 2 instellingen te onthouden. Optionele extra's.  .

Voor een nog groter comfort kan de 508 SW uitgerust worden met een multipoint massagefunctie5 high-end massageprogramma's geactiveerd door acht pneumatische pockets. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   op de bestuurders- en passagiersstoelen.

FOCAL® Hi-Fi-GELUIDSSYSTEEM

De 508 SW beschikt over een Hi-Fi-geluidssysteem van FOCAL®Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar . Deze toonaangevende Franse akoestiekexperts staan bekend om hun gepatenteerde technologie en unieke kenmerkende geluid.

Het systeem bestaat uit tien luidsprekers die zijn uitgerust met exclusieve FOCAL®-technologie. Deze technologie biedt een uitzonderlijke audiostabiliteit, ongeacht waar u naar luistert, evenals een zuivere en gedetailleerde geluidsweergave aan boord.

BEKLEDING

Neem plaats in het moderne en verfijnde universum van de PEUGEOT 508 SW. Door styling en bekleding in hoogwaardige, tijdloze materialen te combineren, kan iedereen zijn eigen interieuromgeving creëren, zodat elke rit een speciale gelegenheid wordt.

SLIMME OPBERGRUIMTE

Een aantal slimme opbergmogelijkheden zijn verdeeld over het passagierscompartiment van de PEUGEOT 508 SW. Er is voorin royaal opbergruimte in de portierpanelen, onder de armsteun en onder de middenconsole. Ook de bezittingen van de achterpassagiers zijn binnen handbereik. De PEUGEOT 508 SW biedt met zijn geoptimaliseerde ruimtelijkheid en de vele opbergvakken aan boord een groot aantal nieuwe toepassingsmogelijkheden en opties

EEN DYNAMISCHE RIJERVARING

De exclusieve PEUGEOT 508 SW belooft een soepele rit en een voorbeeldige wegligging, versterkt door de actieve veringMet controlled suspension kan de bestuurder een rijmodus selecteren door de schokdemping in drie modi te regelen: normal, comfort of sport. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  . De efficiente plug-in hybrid of benzinemotor en de automatische transmissie met 8 versnellingen (EAT8Afhankelijk van de uitvoering en motor ) tillen het rijplezier naar een hoger niveau voor een dynamischere ervaring aan het stuur.
TECHNOLOGIE

AUGMENTED REALITY

Voor een optimale rijveiligheid detecteert het infraroodcamerasysteem Night VisionVision de nuit. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   's nachts of bij slecht zicht de aanwezigheid van voetgangers of dieren die zich buiten het bereik van de koplampen voor jouw PEUGEOT 508 zouden kunnen bevinden. Het beeld wordt in jouw gezichtsveld weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, samen met een waarschuwing signaal. 

DRIVE ASSIST PLUS PACK

Met het Drive Assist Plus PackAfhankelijk van uitvoering, wel of niet beschikbaar (optioneel)  rij je semi-autonoom in jouw PEUGEOT 508 SW

Dankzij de radar in het midden van de voorbumper en de camera aan de bovenzijde van de voorruit maakt de Adaptive Cruise Control met Stop & GoStandaard of optioneel beschikbaar, alleen met de automatische transmissie EAT8. -functie het mogelijk om de snelheid van de auto automatisch aan te passen aan die van de voorligger om zo een veilige afstand te bewaren.  Dit systeem is gekoppeld aan Active Lane Keeping Assist

SAFETY PACK

Om beter te anticiperen op de weg die voor je ligt, bevat het Safety PackStandaard beschikbaar.  Active Safety Brake met de Distance Alert-waarschuwingen voor aanrijdingen , Active Lane Keeping Assist en Speed Limit Recognition and Recommendation.

Safety Plus PackAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  omvat verdere veiligheidsverbeteringen, waaronder Active Blind Spot Detection (ABSD) en Advanced Driver Attention Alert.

FULL PARK ASSIST

De FULL PARK ASSISTActieve parkeerhulp voor fileparkeren en inparkeren in een vak haaks op de rijbaan. Optioneel beschikbaar, alleen met de automatische transmissie EAT8.  -technologie biedt volledig automatische manoeuvreerhulp voor fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren. De bestuurder activeert de functie op de selectiehendel en het systeem detecteert voldoende ruimte en geeft gas en remt waar nodig om de auto te parkeren, zonder dat de bestuurder het stuur of de pedalen aan hoeft te raken. Het systeem helpt ook bij het uitrijden van een parkeerplaats.
BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN UW 508 HYBRID

PLUG-IN HYBRID-SPECIFIEKE SERVICES

Dankzij de services die worden aangeboden door MyPeugeot® en Free2Move, bent u nog nooit zo onafhankelijk geweest in het beheer van uw plug-inhybride voertuig.
CONNECTED SERVICES

e-REMOTE CONTROL

Beheer en plan het opladen van jouw tractiebatterij rechtstreeks vanaf jouw smartphone. Je kunt ook de temperatuur in de auto beheren.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®Onder voorbehoud van toegang tot een mobiel netwerk en beschikbaar op basis van de locatie  -app in real time van gepersonaliseerde en met jouw account gesynchroniseerde services:

  • Houd de status van jouw voertuig in de gaten (gebeurtenisgegevens, locatie)
  • Snelle en eenvoudige toegang tot assistentie
  • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur van jouw PEUGEOT 508 SW HYBRID.
  • Beheer en plan het opladen van jouw tractiebatterij tijdens daluren rechtstreeks vanaf jouw smartphone. 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER PEUGEOT 508 SW