Peugeot 308 SW - TECHNOLOGIE

Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW

PEUGEOT 308 SW

Vanaf 24.140 Rijklaar*

Klanten kochten dit model

Bekijk 1 reviews

De Peugeot 308 SW, een toonbeeld van efficiency

EFFICIËNTE MOTOREN

PURETECH-MOTOREN

De PureTech-driecilinder benzinemotoren van de Peugeot 308 SW hebben dankzij het lage gewicht en de kleine afmetingen een uitstekend rendement.

Naast de 1.2 PureTech 110 benzinemotor is de 308 SW ook leverbaar met de krachtige 1.2 PureTech 130 benzinemotor met directe injectie. Beide zijn gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Deze motoren zijn zowel krachtig als zuinig en bieden een optimaal rijplezier.

BlueHDi-motoren

De PEUGEOT 308 SW is leverbaar met de nieuwe 1.5 BlueHDi 130 -motor met een nieuw compacter uitgevoerd emissieregelingsysteem. De uitlaatgassen worden al bij de bron aangepakt maar ook in het uitlaatsysteem nabehandeld, waardoor het brandstofverbruik afneemt en de emissieregeling nog efficiënter werkt. Deze motor is ook leverbaar met de efficiënte EAT8 acht-traps automaat.

EEN EXCLUSIEVE SELECTIE MOTOREN VOOR DE 308 SW GT

/image/27/9/peugeot-diesel-2017-006-fr.277279.jpg

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES

Het sportieve karakter van de Peugeot 308 SW GT komt perfect tot zijn recht dankzij de exclusieve selectie motoren, waaronder de PureTech 225 S&S benzinemotor en de nieuwe 2.0 BlueHDi 180 S&S dieselmotor. Beide motoren voldoen nu al aan de nieuwe Euro 6.d-TEMP uitlaatgasnorm en zijn standaard gekoppeld aan de nieuwe automatische transmissie EAT8

DE NIEUWE AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

i

De automatische transmissie EAT8i maakt even lage verbruikscijfers mogelijk als een handgeschakelde versnellingsbak en schakelt snel en soepel dankzij de elektronische bediening met de “Shift and Park by wire”i-selectiehendel of de schakelflippers aan de stuurkolom.

RIJHULPSYSTEMEN: TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN DE BESTUURDER

De PEUGEOT 308 SW is voorzien van hoogwaardige technologieëni die bij lange ritten optimaal tot hun recht komen: Vermoeidheidsherkenning, herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking, grootlichtassistent, adaptieve cruise control met STOP-functie en Active Lane Departure Warning.

De PEUGEOT 308 SW biedt u doeltreffende rijhulpsystemen: Active Safety Brake (automatisch noodremsysteem) in combinatie met het waarschuwingssysteem bij een dreigende aanrijding, Actieve dodehoekbewaking (ABSD), de achteruitrijcamera Visiopark 1 en Actieve parkeerhulp.