Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

MODEL CATEGORIEËN PEUGEOT PERSONENAUTO'S

Ontdek alle modellen personenauto's van Peugeot

Het Peugeot-aanbod

Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn. Daarom hebben we het u wat gemakkelijker gemaakt. We hebben onze modellen in categorieën ingedeeld, zodat u direct weet of het een model betreft waarnaar u zoekt. Of uw wensen nu uitgaan naar een kleine stadsauto of een SUV.

Natuurlijk behoren sommige van onze auto's, door hun scala aan kwaliteiten, tot meerdere categorieën. Ten slotte kan een van onze crossovers best ook uw perfecte gezinsauto zijn.

Klik voor meer informatie over een categorie en de bijbehorende modellen op de knop "Meer informatie". U zult zien dat het Peugeot-gamma aan ieders wensen kan voldoen voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Peugeot 108

STADSAUTO

Compacte auto's voor de moderne stad
Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer, een middagje shoppen of een avondje uit met vrienden, met onze stadsauto's kunt u zich moeiteloos door de drukte van de stad bewegen. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn kenmerken van deze Peugeot auto's.

Peugeot 308 Berline

HATCHBACKS

Er is altijd een hatchback die aan uw wensen voldoet
De hatchbacks van Peugeot zijn echte allrounders. Deze praktische auto’s passen bij elke levensstijl. Tevens bieden we verschillende hot hatchbacks aan: sportieve, krachtige auto's met een fantastische performance.

Sports Utility Vehicle - Peugeot 3008 SUV

SUV'S

SUV's voor het moderne gezin
De fraaie en tegelijkertijd praktische SUV's van Peugeot combineren elegantie met functionaliteit. Ze zijn krachtig en elegant, comfortabel en zuinig. Of u nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, er is altijd een SUV van Peugeot voor u en uw gezin.

Nieuwe Peugeot e-208

ELEKTRISCHE AUTO

De elektrische auto is de toekomst!
Peugeot ontwikkelde reeds een elektrische personenauto en een elektrische bedrijfswagen. Deze innovatieve elektrische auto's ontzien het milieu maximaal. Op deze pagina leest u meer over elektrisch rijden en onze modellen.

Peugeot Berline 508 Hybrid - gamma plug-in hybridemodellen van Peugeot

PLUG-IN HYBRIDEMODELLEN

Milieuvriendelijke auto's die zich aanpassen aan uw rijstijl
Ons gamma plug-in hybridemodellen, bestaat uit de 508 Berline en SW, maar ook als 3008 SUV. Alle modellen combineren een innovatief design met hoogwaardige technologieën en een minimale belasting van het milieu. Zonder compromissen.

Peugeot 208

COMPACTE AUTO

Compacte en zuinige auto's om de wereld te verkennen
Kleine afmetingen, grote mogelijkheden. Onze compacte en zuinige auto's beschikken over technologieën die van het rijden een opwindende ervaring maken. Ze onderscheiden zich door hun comfortabele interieur en hun voor een Peugeot zo kenmerkende elegante design.

Peugeot 308 SW

STATIONWAGON

Stationwagons voor actieve gezinnen en dynamische professionals
De stationwagons van Peugeot zijn bijzonder praktisch in het dagelijks gebruik. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of uw zakenrelaties bezoeken... Stuk voor stuk worden deze modellen gekenmerkt door veelzijdigheid en ruimte.

Peugeot 308 SW

ZAKELIJK AUTO

De ideale zakelijke auto
Als zakelijke autorijder onderkent u het belang van een professioneel voorkomen. Tevens denkt u na over de verschillende mogelijkheden: lease, private lease en koop. Op deze pagina zetten we een aantal ideeën hierover op een rij.

nieuwe Peugeot 2008 SUV

GEZINSAUTO

Gezinsauto's die het nuttige met het aangename weten te verenigen
Een SUV gebruiken als stoere gezinsauto is niet gek. SUV’s zijn sterk en zeer veilig en bieden veel ruimte. Tot de categorie gezinsauto’s van Peugeot behoren de uitstekend verkopende 2008 SUV, de 3008 SUV, de 308 Berline en de ruime 308 SW.

Sports Utility Vehicle - Peugeot 5008 SUV

7-PERSOONS AUTO

Comfortabele auto's met 7 zitplaatsen
Ruimte nodig voor uw gezin? Of voor uw werk? Onze 7-persoons auto’s bieden meer dan alleen ruimte. Of u nu een 7-persoons auto zoekt voor uw werk of een 7-persoons auto voor uw gezin, er is altijd een Peugeot die aan uw wensen voldoet.

Peugeot 308 GTi

SPORTIEVE AUTO

Krachtig en opwindend
De uitvoeringen GTi en GTi by Peugeot bieden alles wat u van een sportieve Peugeot mag verwachten. Beleef de opwindende rijsensaties terwijl u geniet van het exclusieve comfort en profiteert van de innovatieve technologieën.

.