SKIP TO CONTENT

Elektromobiliteit bij PEUGEOT

POWER OF CHOICE

Dankzij een breed aanbod aan elektrische voertuigen: 100% elektrisch of plug-in hybride, kun je jouw favoriete PEUGEOT kiezen die het beste aan jouw behoeften voldoet, en vervolgens de meest geschikte motor: benzine, diesel of elektrisch.

 

Zonder compromis.

 

Waarom zonder compromis?

 

Je hoeft niets op te geven van de kenmerken die je van een PEUGEOT mag verwachten, zoals ruimte of een goede kofferruimte... aangezien ze identiek zijn, ongeacht welke aandrijflijn je kiest.

 

Ongeacht het model biedt PEUGEOT jou de keuze aan energie binnen zijn gamma:

 

  • tussen een stadsauto en een 100% elektrische SUV,
  • of tussen een SUV en plug-in hybride auto's.

 

Dit wordt bij PEUGEOT de POWER OF CHOICE genoemd.

De voordelen van 100% elektrisch rijden

De 5 "nullen"

RIJPLEZIER

Geëlektrificeerde auto's verhogen het rijplezier en zorgen voor nieuwe sensaties, met name dankzij het soepele rijden zonder schokken, een duidelijke acceleratie dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel en de afwezigheid van trillingen.

 

In de stad helpen elektrische voertuigen ook om de geluidsoverlast te verminderen, aangezien de elektromotor stil is. De garantie voor een vorm van zenitude voor de bestuurder en passagiers.

 

Simplicité

Pour accompagner nos clients dans ce passage à l’électrification, tout en souhaitant leur simplifier la vie au quotidien avec leur voiture, nous avons pensé tout un écosystème de services sur la base de 3 grands piliers : recharge, mobilité et réassurance.

Nos engagements environnementaux