SKIP TO CONTENT

PEUGEOT PRIVATE LEASE

WAT IS PEUGEOT PRIVATE LEASE?

Je rijdt tegen een vast maandbedrag een nieuwe Peugeot.  Zo profiteer je van vele voordelen:

 

 

Heb je al een private lease contract via Peugeot Private Lease? Krijg snel en eenvoudig inzicht in je facturen, contract en overige gegevens. Log in op jouw persoonlijke My Private Lease omgeving.
 

 

 

ONTDEK DE PEUGEOT PRIVATE LEASE MODELLEN

Wil je jouw droomauto zelf samenstellen van A tot Z of net die speciale kleur of optie? Via Peugeot Private Lease kun je jouw auto precies zo samenstellen als jij dat wilt. Configureren is eenvoudig via de Private Lease calculator. Je ziet direct jouw maandelijkse prijs en kunt hem zelfs direct online bestellen. Toch liever eerst de auto in het echt zien? Jouw verkooppunt bij je in de buurt helpt je graag verder.
 
 

NIEUWE PEUGEOT 208 PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT e-208 PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT 2008 SUV PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT e-2008 SUV PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT 308 SW PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT 408 PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT 508 PRIVATE LEASE

NIEUWE PEUGEOT 508 SW PRIVATE LEASE

PEUGEOT 3008 SUV PRIVATE LEASE

PEUGEOT 5008 SUV PRIVATE LEASE

MOBILITEITSBUDGET
Steeds vaker wordt een mobiliteitsbudget aangeboden als modern alternatief voor een auto van de zaak. Ontdek de voordelen van een mobiliteitsbudget met Peugeot Private Lease.
PRIVATE LEASE FLEX

Peugeot bied je in deze tijd graag extra zekerheid. Met een FLEX private lease contract, dat je extra bescherming biedt bij ontslag of inkomensverlies. Private Lease FLEX is  een extra service die normaal gesproken € 20 per maand kost. Hiermee kunt je jouw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. Dus zonder het betalen van contractboetes.

 

PEUGEOT e-Rifter PRIVATE LEASE

PEUGEOT PRIVATE LEASE MODELLEN TIJDELIJK OFFLINE

 
 
Momenteel worden de nieuwe Private Lease prijzen voor 2023 berekend. Wij doen onze uiterste best om de modellen zo snel mogelijk weer online te krijgen. Onze excuses voor het ongemak.
 
 
 
PEUGEOT PRIVATE LEASE  
Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
PEUGEOT PRIVATE LEASE
Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
* Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.peugeot.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

** De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.

Keurmerk Private Lease: Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Kijk voor meer informatie op https://www.keurmerkprivatelease.nl.