SKIP TO CONTENT
Levertijden van Peugeot
WIJ HOUDEN JE OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levertijden van Peugeot

WIJ HOUDEN JE OP DE HOOGTE
Kan jij niet wachten om in jouw nieuwe Peugeot te rijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. De wereldwijde auto-industrie wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie wegens het voortdurende tekort aan computerchips. Dit zorgt ervoor dat productie en het transport van onze modellen richting Nederland langer op zich laat wachten. Hierdoor kunnen wij te maken krijgen met langere levertijden voor sommige modellen.
 
Klanttevredenheid staat bij ons op 1, dus zullen wij onze uiterste best doen om jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Heb je vragen rondom de voortgang en levertijd van jouw Peugeot? Dan kun je het beste contact opnemen met jouw eigen Peugeot dealer.
 
 

TEKORT AAN COMPUTERCHIPSOok wel halfgeleiders genoemd. 

Sinds het uitbreken van de COVID-19 pandemie is de vraag naar elektrische apparaten enorm toegenomen. Dit heeft wereldwijd gezorgd voor een tekort aan halfgeleiders, waardoor levertijden van apparatuur in allerlei branches flink is opgelopen. Zo ook voor de autobranche. Onze Peugeot modellen zitten vol met de nieuwste technologie en voor het produceren van een auto zijn er veel computerchips nodig. Niet alleen voor in de auto zelf, maar ook de apparaten waarmee de productie wordt verzorgd. Dit tekort zal komende tijd nog blijven aanhouden.

 

Uiteraard doen wij er alles aan om je op de hoogte te houden van de situatie. Voor vragen kun je altijd terecht bij jouw eigen Peugeot dealer.