COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

ERGONOMISCH RIJDEN IN DE PEUGEOT I-COCKPIT®

i Kan media niet laden

De PEUGEOT i-Cockpit®

Een innovatieve bestuurdersplaats

Rijden met een PEUGEOT is altijd een aangename ervaring. Peugeot heeft dan ook een ijzersterke reputatie op het gebied van zowel chassis als wegligging. Dat weet elke bestuurder te waarderen. Om bestuurders nog meer rijgenot te bieden, is PEUGEOT enkele jaren geleden een nieuwe rijomgeving gaan ontwikkelen.

Dit heeft geleid tot een innovatief interieurconcept: de PEUGEOT i-Cockpit®.

Componenten van de i-Cockpit:

PEUGEOT i-Cockpit - stuur

Compact stuur

Een compact stuur verhoogt de wendbaarheid en het rijgenot. Hierdoor wordt autorijden nog makkelijker. De armen zijn minder gespreid, manoeuvreren vergt minder beweging en reageren gaat sneller zodat de bestuurder meer ontspannen rijdt.

PEUGEOT i-Cockpit - instrumentenpaneel

Head-up instrumentenpaneel

Het head-up instrumentenpaneel geeft alle informatie weer in het gezichtsveld van de bestuurder. Op deze manier kan de bestuurder zich volop blijven concentreren op het verkeer omdat hij zijn blik niet hoeft af te wenden van de weg. De ergonomische zithouding, met dank aan het kleine stuur, zorgt voor meer rijcomfort en gaat vermoeidheid tegen.

PEUGEOT i-Cockpit - touchscreen

Groot touchscreen

Op een groot touchscreen worden alle bedieningsfuncties (zoals bijvoorbeeld de radio en airco) op een overzichtelijke manier gegroepeerd. Dit draagt zo bij tot een intuïtieve bediening van alle functies.

PEUGEOT i-Cockpit

Sinds 2012 genieten klanten van de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® waarmee de best verkopende modellen van het merk zijn uitgerust:

  • PEUGEOT 208, de stadswagen in het B-segment;
  • PEUGEOT 2008, de SUV in het B-segment B;
  • PEUGEOT 308, de compacte berline in het C-segment.

Verschillende klantenonderzoeken in zowel Europa en China hebben bewezen dat de PEUGEOT i-Cockpit® zorgt voor een unieke rijervaring. Dit concept is dan ook een essentieel onderdeel van de nieuwste modellen van Peugeot.

Nieuwe generatie Hightech PEUGEOT i-Cockpit®

Met de nieuwe Peugeot i-Cockpit® begeeft u zich in de nieuwe SUV 3008 en 5008 SUV in een 100% digitale wereld, compleet met 8’’ touchscreeni, een configureerbaari en personaliseerbaari head-up display boven een compact stuur met geïntegreerde bediening en een elektrisch bediende automaat.

In deze hightech omgeving wordt alle belangrijke info weergegeven op een configureerbaari en personaliseerbaar 12,3’’ display.

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® is revolutionair in alle opzichten. Uitgesproken en van hoge kwaliteit, geavanceerd, en intuïtief maar ook emotioneel en volledig te personaliseren - typerend voor het PEUGEOT-interieur van vandaag en morgen.