SKIP TO CONTENT

 

 

Configureer je nieuwe Peugeot Partner

Ben je geïnteresseerd in de Peugeot Partner? Stel hem zelf samen met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en waan je achter het stuur van je toekomstige elektrische bedrijfswagen!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot Partner is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Pro, Asphalt, Premium en Grip.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een elektromotor als de geselecteerde afwerking van de Peugeot Partner dit toelaat. Anders is de BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Aangepast ontwerp en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen versie zijn er ook verschillende opties voor je beschikbaar, vooral op ontwerpniveau, maar ook op het niveau van technologieën. Qua design zijn er verschillen merkbaar in termen van de velgen, het stuurwiel, de LEDkoplampen en de afwerkingen die met name op het dashboard aanwezig zijn. Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, worden enkele basistechnologieën opgenomen, zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist en anderen.