PEUGEOT 508: de gedurfde Grande Berline

Ontdek de PEUGEOT 508, de topklasse berline met een radicaal design. Hij zit boordevol geavanceerde technologische innovaties, zodat u profiteert van zowel een uitstekende rijervaring als de keuzeoptie uit een efficiënte DIESEL-, BENZINE- of PLUG-IN HYBRID-motor.

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

VEELZIJDIGHEID & ERVARING

Veelzijdigheid en een nieuwe rijervaring in volledig elektrische modus:

 

 
GELD BESPAREN

Veel voordeel in de praktijk:

 

 
GEBRUIKSGEMAK

Gebruiksvriendelijk om het u makkelijker te maken:

 

 
VEELZIJDIGHEID & ERVARING

Veelzijdigheid en een nieuwe rijervaring in volledig elektrische modus:

 

 
GELD BESPAREN

Veel voordeel in de praktijk:

 

 
GEBRUIKSGEMAK

Gebruiksvriendelijk om het u makkelijker te maken:

 

 

DE RADICALE BERLINE

Met zijn lage, dynamische silhouet, krachtige voorzijde en gespierde, messcherpe design, luidt de PEUGEOT 508 een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie in. 

De gewelfde lijnen, fijn gedetailleerde grille en de nieuwe lichtsignatuur benadrukken zijn slanke, gedurfde en innovatieve karakter. 

Als plug-inhybride vertoont de  PEUGEOT 508 HYBRID exclusieve en gedistingeerde details, zoals het HYBRID-badge en de LED aan de bovenzijde van de voorruit, die van buitenaf zichtbaar is en oplicht in de elektrische modus. 

 

KOPLAMPEN: ZIE HET LICHT

Om zowel overdag als ‘s nachts beter zichtbaar te zijn, en tevens om zelf beter te kunnen zien, heeft de PEUGEOT 508 een bijzondere lichtsignatuur Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar . Deze bestaat uit Full LED-koplampen met automatische hoogteregeling Deze functie corrigeert op basis van de voertuigbelasting automatisch de lichtintensiteit van de lichten om andere weggebruikers geen ongemak te bezorgen. , LED richtingaanwijzers aan de voorzijde en statische bochtverlichting.

ACHTERLICHTEN: VAL OP TUSSEN DE MENIGTE

De opvallende signatuur van het achterlicht draait om de twee LED lampen met drie klauwen Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar die tevens oplichten bij het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren. De lichtintensiteit past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan, waardoor de zichtbaarheid verbeterd wordt.

CONTACT MET DE BUITENWERELD

Geniet van de schoonheid van het landschap om u heen. Het glazen panoramisch schuifdak Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar biedt alle inzittenden, zowel voor- als achterin, een uniek groothoekzicht op het landschap.

FRAMELESS PORTIERRUITEN : KWALITEIT ZONDER COMPROMIS

De elegantie van de portieren zonder raamstijlen past perfect bij de pure lijnvoering van de uitzonderlijke PEUGEOT 508. Hierbij heeft het designteam geen enkele concessie gedaan aan de esthetiek en de kwaliteit. Er is met de grootste aandacht gewerkt aan de verhoudingen, vorm en afwerking. Met als eindresultaat dat elk detail een eigen vleugje perfectie toont.

BAGAGERUIMTE: EXTRA VOLUME

De bagageruimte Het laadvolume kan bovendien worden vergroot door de achterbank gedeeltelijk of volledig neer te klappen. met groot volume van 487 liter is buitengewoon gebruiksvriendelijk dankzij de extra brede achterklepopening.

De PEUGEOT 508 kan ook worden uitgerust met een slimme, elektrische achterklep met handsfreefunctie Handsfree toegang en starten . Hiermee kunnen automobilisten de achterklep openen en sluiten met een simpele voetbeweging onder de achterbumper.

HYBRID-BADGE

De speciale dichroïsche HYBRID-badges op de achterzijde en flanken van de sedan geven op subtiele wijze weer dat de auto deel uitmaakt van het plug-in hybride universum.

En om te helpen bij het betreden van zones met beperkte circulatie, gaat een cyaan LED bovenaan de voorruit - zichtbaar van buitenaf - branden wanneer de elektrische modus aanstaat. 

ONGEËVENAARDE PEUGEOT I-COCKPIT®

Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Ervaar de dynamiek van deze tot de verbeelding sprekende omgeving met het compacte stuurwiel, te configureren digitale head-up instrumentenpaneel en 10 inch capacitieve HD-touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar . Bij de PLUG-IN HYBRIDE-uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit® over een specifieke lay-out om onder andere de energiestromen weer te geven.

HET PLUG-IN HYBRIDE UNIVERSUM

Met het capacitieve HD-touchscreen van 10 inch kunt u het opladen van de tractiebatterij programmeren en toegang krijgen tot de instellingen Via navigatie en rij-informatie van de gloednieuwe PEUGEOT 508 HYBRID:

  • De energiestromen die de werking van het hybridesysteem weergeven
  • Informatie over het energie- en het brandstofverbruik
  • De locatie van laadpunten en de resterende actieradius in de Elektrische-modusVia navigatie
  • De instellingen voor het opladen van de tractiebatterij
  • Het activeren van de e-Save functie

BLIJF VERBONDEN MET DE BUITENWERELD

Geef uw apps op het 10 inch capacitieve touchscreen Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar weer met behulp van de Mirror Screen-functie Standaard beschikbaar, met de Mirror Screen-functie kunt u uw smartphone-apps op het touchscreen spiegelen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink®), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken in stilstand en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land.  en laad uw smartphone Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar - Inductieladen voor... draadloos op via de middenconsole. Ga zorgeloos de weg op met de verbonden navigatie die is uitgerust met spraakherkenning Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar , inclusief realtime verkeers- en risicozones van TomTom® Met TomTom® Services worden alle factoren die essentieel zijn voor uw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden van TomTom Services (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. -services en laadpunten die compatibel zijn met de PEUGEOT 508 HYBRID. 

FOCAL® Hi-Fi: VOOR ZUIVER GELUID

Geniet van een toonaangevende geluidskwaliteit. 

 De PEUGEOT 508 is uitgerust met het premium Hi-Fi FOCAL®-systeem Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar met tien speakers en de beste akoestische technologieën. Hiermee legt de PEUGEOT 508 de lat van de Hi-Fi-ervaring in de auto nog hoger. 

ZITCOMFORT OP MAAT

Voor optimaal comfort is de PEUGEOT 508 uitgerust met wraparound bestuurders- en passagiersstoelen met AGR-kwalificatie Aktion Gesunder Rücken (Campaign for Healthy Backs). Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar voor optimale ergonomie en ruime verstelmogelijkheden Regelbare lengte en hellingshoek van de zitting en/of de lendensteun. .

Voor een nog groter comfort kiest u voor elektrisch verstelbare stoelen, verwarming, een multi-point massagesysteem en een geheugenfunctie Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar voor de bestuurdersstoel.

SLIMME OPBERGRUIMTE 

Het hele interieur bevat talrijke, handige opbergruimtes. De portierpanelen aan de voorzijde combineren een schat aan opbergruimte in en rond de middenarmsteun. Ook de spullen van de achterpassagiers zijn eenvoudig binnen handbereik. Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar 

PREMIUM, TIJDLOZE MATERIALEN

Kies detaillering en bekleding in hoogwaardige materialen voor uw topklasse PEUGEOT 508 en creëer zo een persoonlijke ruimte, volledig gewijd aan uw eigen welzijn.

SOUPLESSE EN EFFICIËNTIE

Ervaar volledige veelzijdigheid achter het stuur van de PEUGEOT 508 HYBRID. 

Geniet in de elektrische modus van het rijplezier in volledige stilte, met weinig trillingen en zonder CO2  -uitstoot. 

Of u nu kiest voor de hybride of de verbrandingsmotor uitvoering, de topklasse PEUGEOT 508 belooft een soepele rit en voorbeeldig rijgedrag, versterkt door uitgebalanceerd veercomfort Met controlled suspension kan de bestuurder een rijmodus selecteren door het veercomfort in drie modi te regelen: normal, comfort of sport. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  .

Hij combineert kracht en beperkte CO2-uitstoot dankzij de efficiëntie van zijn Euro6-hybride-, benzine- en dieselmotoren.

 

TECHNOLOGIE

NIGHT-VISION

Voor een optimale rijveiligheid detecteert het infraroodcamerasysteem Night VisionVision de nuit. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   's nachts of bij slecht zicht de aanwezigheid van voetgangers of dieren die zich voor uw PEUGEOT 508 zouden kunnen bevinden.

Het beeld wordt in uw gezichtsveld weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, samen met een waarschuwing signaal.

SEMI-AUTONOOM RIJDEN 

Met het Drive Assist Plus Pack Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  rijdt u semi-autonoom in uw PEUGEOT 508. Met behulp van het Adaptive Cruise Control-systeem met Stop&Go-functie*** in combinatie met Lane Positioning Assist**, past de snelheid van uw auto zich automatisch aan uw voorligger aan en blijft de PEUGEOT 508 in de door de bestuurder gekozen positie.

OPTIMALE VEILIGHEID

Met de hulp van rijhulpsystemen uit het Safety Pack Standaard beschikbaar. Het Safety Pack omvat Active Safety Brake, Active Lane Keeping Assist en Speed Limit Recognition and Recommendation. en  Safety Plus Pack kunt u, voor volledige gemoedsrust, beter anticiperen op de weg. 

FULL PARK ASSIST

Om eenvoudig te parkeren, biedt de FULL PARK ASSIST Actieve parkeerhulp voor fileparkeren en inparkeren in een vak haaks op de rijbaan. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  -technologie volledig automatische manoeuvreerhulp voor fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren. De bestuurder activeert de functie op de selectiehendel en het systeem detecteert voldoende ruimte en geeft gas en remt waar nodig om de auto te parkeren, zonder dat de bestuurder het stuur of de pedalen aan hoeft te raken.

ACTIERADIUS & OPLADEN

Dankzij de actieradius van de lithium-iontractiebatterij in de geheel nieuwe PEUGEOT 508 HYBRID kunt u tot 54 km in elektrische modus rijden volgens de WLTP. Dit is een norm die gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld geeft van de actieradiuswaarden op basis van het reële autogebruik.

Bereken de actieradius van de 508 HYbrid

CONNECTIVITEIT

MEER ONAFHANKELIJKHEID

Dankzij de services van MyPeugeot en Free2Move,

kunt u in volledige autonomie uw plug-in hybride auto aansturen en monitoren..

e-REMOTE CONTROL

Beheer en plan het opladen van uw tractiebatterij rechtstreeks vanaf uw smartphone.  U kunt ook de temperatuur van het interieur regelen.

CHARGE MY CAR

Rijd altijd zorgeloos met uw elektrische auto naar uw bestemming dankzij de routeplanner en het netwerk van laadpunten van de Free2Move-services.

MYPEUGEOT® APP

BEDIEN UW AUTO OP AFSTAND

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®-app* in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services:

Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.

Regel het onderhoud en de voor uw PEUGEOT 508 afgesloten services.

  • Beheer eenvoudig de lading van de tractiebatterij en de temperatuur van het interieur in de geheel nieuwe PEUGEOT 508 plug-in hybrid.
  • Beheer en plan uw tractiebatterij tijdens daluren rechtstreeks vanaf uw smartphone.