SKIP TO CONTENT
PEUGEOT 208 & e208

 
PEUGEOT 208
EEN STIJLICOON VAN DE TOEKOMST


Met zijn gedurfde, tot in het kleinste detail doordachte design is de

PEUGEOT 208 een stijlicoon van de toekomst. 

 

 

 
 
PEUGEOT 208 
EEN STIJLICOON VAN DE TOEKOMST
Met zijn gedurfde, tot in het kleinste detail doordachte design is de PEUGEOT 208 een stijlicoon van de toekomst. 
 • 100% elektrische actieradius: Tot 362 km WLTP(i) Tot 362 km voor de uitvoeringen met 16"" klasse A+ banden - De opgegeven waarden voor actieradius en elektrisch verbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn geaccepteerd. Ze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: snelheid, thermisch comfort in het voertuig, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd is met name afhankelijk van het vermogen van de boordlader in het voertuig, de laadkabel en het type en vermogen van de gebruikte laadterminal. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie 
 • Oplaadtijd : 30min om 80% rijbereik terug te winnen(i) Op een openbaar laadpunt van 100 kW.  
 • CO₂-uitstoot: 0 g/km
 • Vermogen: 100 kW (136 pk)
 • Gecombineerd verbruik: 5,7 L/100 km(i) WLTP-waarden, gecombineerde rijcyclus): 5,7 l/100 km / 121 g/km. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018. Laatste update 2 januari 2022. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc. 
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 121 g/km(i) WLTP-waarden, gecombineerde rijcyclus): 5,7 l/100 km / 121 g/km. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018. Laatste update 2 januari 2022. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc. 
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96 kW), 1.2 PURETECH 75 5-bak handgeschakeld (55kW), 1.2 PURETECH 100 6-bak handgeschakeld (75kW), 1.2 PURETECH 100 EAT8 (75kW), 1.2 PURETECH 130 EAT8 (96kW)

 

BESTEL NU JOUW E-208
PROFITEER VAN €2.950 SUBSIDIEVOORDEEL

 
BESTEL NU JOUW E-208
PROFITEER VAN €2.950 SUBSIDIEVOORDEEL

Wil jij ook overstappen op elektrisch? Dan moet je nog één keer schakelen. Bestel nu jouw 100% elektrische Peugeot e-208 en zorg ervoor dat je kan profiteren van €2.950 subsidie.

 

Private Lease al vanaf: €479 p.m.(i) Dit tarief is op basis van Private Lease via Stellantis Finance o.b.v. een looptijd van 60 maanden en 10.000 km. Daarnaast ontvang je gedurende 48 maanden €61,46 subsidie. Als klant dien je zelf de subsidie aan te vragen. Peugeot Private Lease staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Meer informatie over de subsidie vind je op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/subsidie-aanvragen/lease-nieuw 

 
 
BESTEL JE PEUGEOT 208 ONLINE
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.
 
 
BESTEL JE PEUGEOT 208 ONLINE
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.

JOUW PERFECTE 208

Kies je favoriete uitvoering, lakkleur, velgen, etc. en stel online je ideale Peugeot 208 samen.

JOUW 208 ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Kies je nieuwe 208 en profiteer meteen van exclusieve aanbiedingen.

JOUW PERFECTE 208

Kies je favoriete uitvoering, lakkleur, velgen, etc. en stel online je ideale Peugeot 208 samen.
 
 
VERLEIDELIJKE UITSTRALING
De PEUGEOT 208 laat overal waar hij verschijnt een onuitwisbare indruk achter.
Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie lichtbalken van de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.
 
 
VERLEIDELIJKE UITSTRALING
De PEUGEOT 208 laat overal waar hij verschijnt een onuitwisbare indruk achter. Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie lichtbalken van de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak je keuze uit de zeven beschikbare premium lakkleuren. 
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak je keuze uit de zeven beschikbare premium lakkleuren. 
 
TASTBARE EMOTIES
Neem plaats achter het stuur, nestel je in de sportieve bestuurdersstoel en ervaar de bijna
tastbare rijemoties die de PEUGEOT 208 opwekt. 
TASTBARE EMOTIES
Neem plaats achter het stuur, nestel je in de sportieve bestuurdersstoel en ervaar de bijna tastbare rijemoties die de PEUGEOT 208 opwekt. 
PEUGEOT 3D i-COCKPIT®
DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL
SPORTIEVE VOORSTOELEN
PEUGEOT 3D i-COCKPIT®
DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL
SPORTIEVE VOORSTOELEN

PEUGEOT 3D i-COCKPIT®

Met het compacte multifunctionele stuurwiel, het configureerbare 10-inch dashboard-display
Standaarduitrusting of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie
, het eveneens 10-inch grote HD-infotainmentscherm
Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie
 en de zeven tuimelschakelaars in de middenconsole, biedt de nieuwste generatie van de  i-Cockpit® je intuïtieve controle over de PEUGEOT 208.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het digitale instrumentenpaneel bevindt zich precies op ooghoogte in het blikveld van de bestuurder, recht boven de afgevlakte bovenzijde van het stuurwiel, waardoor het altijd volledig afleesbaar is. De 3D-graphics rangschikken de voertuig- en rij-informatie op twee niveaus, afhankelijk van het belang en de urgentie ervan. Welke informatie precies wordt weergegeven, kun je voor een deel zelf instellen.

SFEERVOL INTERIEUR

De sportieve, comfortabele en veel steun biedende voorstoelen en de hoogwaardige bekledingsmaterialen afgewerkt met sierstiksels maken van het interieur een ontspannenende en rustgevende omgeving. Wanneer het buiten donker is, kun je met de ambianceverlichting
Standaarduitrusting of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie
nog meer sfeer in de auto creëren , waarbij je de keuze hebt uit acht verschillende kleurinstellingen.
 
PERFECTIE ALS UITGANGSPUNT
Een onderscheidend design, een hoogwaardig interieur, geavanceerde connectiviteitstechnologie, eersteklas comfort, moderne en efficiënte aandrijflijnen:
de PEUGEOT 208 heeft alles in huis om je een superieure rijervaring te bieden. 
PERFECTIE ALS UITGANGSPUNT
Een onderscheidend design, een hoogwaardig interieur, geavanceerde connectiviteitstechnologie, eersteklas comfort, moderne en efficiënte aandrijflijnen: de PEUGEOT 208 heeft alles in huis om je een superieure rijervaring te bieden. 
BEREIK VAN 362 KM
Met een actieradius van 362 kilometer(i)De opgegeven waarden voor de actieradius en het energieverbruik zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals: rijsnelheid, gebruik van airco of verwarming, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijden zijn in de eerste plaats afhankelijk van het vermogen van de boordlader in de auto, de gebruikte laadkabel en het type en vermogen van de gebruikte laadpaal of wandlader. Meer informatie is te vinden in de sectie Actieradius elektrische auto op deze website, maar je PEUGEOT-dealer zal je er ook graag meer over vertellen.   biedt de elektrische PEUGEOT e-208 je een bereik dat in de meeste gevallen toereikend zal zijn voor je dagelijkse ritten. En mocht dat een keer niet zo zijn, dan kun je hem in een mum van tijd tussentijds opladen bij een snellaadstation onderweg.

KARAKTERISTIEKE ACHTERLICHTEN

Met hun drievoudige schuine led-units
Standaarduitrusting of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie
en glanzend zwarte omlijsting maken de achterlichten de 208 zowel 's nachts als overdag goed zichtbaar en geven ze de achterzijde een herkenbare PEUGEOT-look.

VELGEN NAAR KEUZE

Voor de velgen van je PEUGEOT 208 heb je de keuze uit 15- of 16-inch stalen velgen met wielsierdeksels en uit gelakte of facetgeslepen 16- of 17-inch lichtmetalen velgen.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde dealer van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde dealer van de beste aanbiedingen van Peugeot.

208 ACTIVE

De PEUGEOT 208 Active biedt je een zeer complete standaarduitrusting tegen een schappelijke instapprijs. 

Vanaf €395 p.m. via Peugeot Private Lease(i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren. 

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Met onder andere:  

 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
 • Elektrisch bediende portierruiten vóór, met one touch-functie en knelbeveiliging
 • Achterruitverwarming met automatische uitschakelfunctie
 • Parkeerhulpsysteem met visuele en akoestische ondersteuning

 

Beschikbaar voor benzine- en dieselversies en voor e-208

208 ALLURE

De PEUGEOT 208 Allure combineert extra stijl en privacy met technologie die de veiligheid en efficiency verder verhoogt.

Vanaf €435 p.m. via Peugeot Private Lease(i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.   

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Extra uitrusting t.o.v. Active:

 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
 • Automatische single-zone airconditioning
 • Led-koplampen en regensensor voor automatische in- en uitschakeling ruitenwissers

 

Beschikbaar voor benzine- en dieselversies en voor e-208

208 GT

Laat jezelf verleiden door de gedistingeerde elegantie en geavanceerde technologie van de PEUGEOT 208 GT. 

Vanaf €475 p.m. via Peugeot Private Lease(i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren. 

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Extra uitrusting t.o.v. Allure:  

 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Peugeot 3D i-Cockpit® met digitaal 3D-instrumentenpaneel en head-up display
 • Full-led-koplampen 

 

Beschikbaar voor benzine- en dieselversies en voor e-208

WAAROM ONLINE KOPEN

 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
PROFITEER VAN
DE BESTE AANBIEDINGEN
 
ALTIJD
SUPPORT
 
LEVERING OVERAL
IN NEDERLAND
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
AFMETINGEN

AFMETINGEN EXTERIEUR PEUGEOT 208

Sportieve looks, verleidelijk in elk detail.

 

 • Lengte:   4055 mm
 • Breedte
  Met ingeklapte buitenspiegels
   :  1745 mm
 • Hoogte:   1430 mm

AFMETINGEN INTERIEUR PEUGEOT 208

Verrassend veel ruimte voor alle inzittenden.
 
Voorin
 • Breedte op ellebooghoogte: 1382 mm
 • Breedte op schouderhoogte: 886 mm (877 met Cielo-panoramadak)   

 

Achterin 

 • Breedte op ellebooghoogte: 1350 mm
 • Knieruimte: 239 mm
BAGAGERUIMTE PEUGEOT 208
 

Voldoende bagageruimte voor alles wat je bij je dagelijkse ritten mee moet nemen.

 

Tot 1163 liter (benzineversies)

Tot 1163 liter (dieselversies)

PEUGEOT 208 VOOR ZAKELIJKE RIJDERS

Rij je zakelijk? En heb je het altijd druk? Ontdek dan onze diensten speciaal voor zakelijke rijders. Zo kun je bijvoorbeeld je auto voor een werkplaatsbezoek thuis of op de zaak laten afhalen en terugbrengen. Want wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. En we weten wat je als professional van ons verwacht.
 
MAAK JE PEUGEOT 208 PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT 208 verder aan jouw specifieke wensen aanpassen.
 
MAAK JE PEUGEOT 208 PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT 208 verder aan jouw specifieke wensen aanpassen.

AFDEKHOES VOOR BINNENSTALLING

FIETSDRAGER VOOR DAKTRANSPORT

THUISLADER PEUGEOT e-208

MATTENSET PEUGEOT e-208

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
OPLADEN VAN JE ELEKTRISCHE PEUGEOT  

Zo makkelijk is het opladen van je hybride PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
 

 
 
 
 
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
Peugeot doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snellader mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE

Ontdek de exclusieve aanbiedingen voor online aanschaf van een elektrische PEUGEOT.
 
 
 
 
 
 
DOCUMENTATIE
Voor een overzicht en details over de uitrusting, prijzen en technische gegevens van de Peugeot 208 kun je de volgende documenten raadplegen:
 
 • Brochure
 • Prijzen & specificaties
 • Accessoires brochure
 • Prijslijst accessoires
HOUD JEZELF OP DE HOOGTE OVER DE PEUGEOT 208