208

Peugeot e-208, 100% elektrisch

Peugeot 208, benzine & diesel

PEUGEOT E-208 & 208: DE COMPACTE ELEKTRISCHE 5-DEURS

Bereik een nieuw niveau van mobiliteit met de PEUGEOT e-208. De dynamische stadsauto verhoogt het rijplezier dankzij de 100% elektrische motor

 

 

Reserveer nu je e-208

Profiteer van subsidie in 2022!

RIJPLEZIER

Rijden met de PEUGEOT e-208 brengt nieuwe sensaties:

 

 • Tot 362 km actieradius (WLTP) 
 • Soepel, schokvrij rijden
 • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geruisloze motor
 • 0 gr. CO2-uitstoot tijdens het rijden
 
0 GR. CO2- UITSTOOT

Geld besparen:

 

 • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
 • 16% bijtelling voor de zakelijke rijder in 2022
 • Geen aanschafbelasting en geen wegenbelasting
 • Extra zuinig rijden in de Eco-modus
 

Verschillende oplaadmogelijkheden en de service Charge My Car van Free2Move vind je altijd een laadpunt bij jouw in de buurt.

Via de MyPeugeot App kun je bovendien bepaalde functionaliteiten van jouw auto op afstand regelen, zoals het opladen en de voorverwarming/-koeling van het interieur.

En als je een auto met een grotere actieradius nodig hebt, kun je met de Mobility Pass tegen een gunstig tarief een auto met verbrandingsmotor huren.

 
DESIGN

De PEUGEOT e-208 is de belichaming van de mobiliteitsrevolutie, maar is ook stijlvol. De compacte stadsauto onderscheidt zich door zijn sportieve design en een modern silhouet - een onweerstaanbare combinatie.
De PEUGEOT 208 onderscheidt zich door een opvallend, sportief silhouet en overtuigt met strakke, krachtige lijnen die zijn moderne uitstraling benadrukken. 

PEUGEOT 208: DE KRACHT VAN VERLEIDING

Met zijn lage silhouet, sensuele rondingen en lange motorkap is de sterke persoonlijkheid van de PEUGEOT 208 al vanaf de eerste blik duidelijk. Zijn assertieve karakter komt tot uiting in de heldere carrosseriekleuren en wordt verder onderstreept door het Black DiamondAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   dak, de glanzend zwarte wielkasten en raamstripsAfhankelijk van de uitvoering standaard beschikbaar  en de diamantgeslepen, lichtmetalen velgen met insertsAfhankelijk van de uitvoering standaard beschikbaar .

GEDURFD EN EEN TIKJE BRUTAAL

De expressieve voorzijde van de PEUGEOT 208 heeft een royale, verchroomde grilleAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  en straalt met zijn full LED-koplampen met het 3-klauweffect een moderne en stoere visie uit. Dit wordt verder versterkt door de LEDAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar -dagrijverlichting die zowel overdag als 's nachts branden voor nog meer veiligheid. 

VERLICHTE KLAUWEN

De achterzijde heeft een onderscheidende stijl met een glanzend zwarteAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  verbindingsstrip omlijst door volledige LED-achterlichten met het 3-klauweffect die dag en nacht verlicht zijn.

EEN GERAFFINEERDE EN EXPRESSIEVE ACHTERZIJDE

De gloednieuwe PEUGEOT 208 heeft een dynamische en fraai gevormde achterzijde met twee typen spoilersAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar . De ene verbetert het brandstofverbruik, terwijl de andere de rijprestaties versterkt. Voor een extra sportievere uitstraling van deze stadsauto is de uitlaat verkrijgbaar in verchroomde versieStandaard beschikbaar op de GT-uitvoering .

PANORAMADAK

Het panoramadak CieloAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  loopt door van de voorzijde naar de achterzijde van de PEUGEOT 208 en overspoelt het interieur met een zee van natuurlijk licht. Je passagiers profiteren van het uitzicht op de lucht terwijl je geniet van het licht. 

BEKLEDING

Bij de PEUGEOT 208 heeft zitcomfort prioriteit. Daarom zijn de dynamische voorstoelen van deze stadsauto gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de bekleding met sierstiksels, die het interieur een karakteristiek karakter geven.

ONDERSCHEIDENDE STIJL

De PEUGEOT e-208 heeft veel stijlvolle en onderscheidende details die voor een unieke uitstraling zorgen. Het 'e'-embleem en de dichroïsche leeuw benadrukken de elektrische mogelijkheden. De 17-inch diamantgeslepen, lichtmetalen velgen met insertsAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  benadrukken de rondingen, terwijl de grille in carrosseriekleur voor harmonie en verfijning zorgt.
COCKPIT

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENPANEEL

Het digitale instrumentenpaneelAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet leverbaar.  heeft een futuristisch holografisch 3D-scherm en bevindt zich in jouw directe blikveld. De informatie over de auto en het rijden wordt afhankelijk van het belang of de urgentie van de informatie (veiligheid, rijhulpsystemen, navigatie) op twee niveaus weergegeven en is altijd perfect afleesbaar. Je kunt zelf bepalen welke informatie je permanent weergegeven wilt hebben, zoals die van het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom® Traffic-services waarmee je profiteert van verkeersinformatie in real time en waarschuwingen voor risicozones.

De enthousiasmerende PEUGEOT i-Cockpit® 3D

De rijinformatie is gemakkelijk terug te vinden op het digitale 3D-instrumentenpaneel, waarop het in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd, of op het touchscreen zodat de bestuurder zich volledig kan concentreren op het rijden zelf:

 

 • Rijmodi: Eco/Normal/Sport
 • Resterende actieradius
 • Animatie in real time van de technische werking van de aandrijflijn.

EEN PRAKTISCH EN INTUÏTIEF TE BEDIENEN TOUCHSCREEN

Het grote 10 inch HD-touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet leverbaar  kun je met spraakcommando's, via de bedieningsfuncties op het stuurwiel of met de 7 aanraaktoetsen bedienen. Bij de e-208 kun je op dit scherm ook in real time de werking van de aandrijflijn bekijkenBij voorkeur als de auto stilstaat . En dankzij Mirror Screen beschik je in jouw nieuwe Peugeot 208 over de functionaliteiten van Apple CarPlayTM, Android Auto of MirrorLink®.

PRAKTISCHE FUNCTIES

Voorin bevindt zich een handig opbergvak voor jouw smartphoneAfhankelijk van de compatibiliteit van uw smartphone.  waarin je deze niet alleen kunt opbergen, maar ook door middel van inductie kunt opladen. Daarnaast zijn er in het interieur verschillende USB-aansluitingen aanwezig voor de draagbare apparatuur van jouw passagiers.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

De  208 profiteert van het modulaire en multi-energy CMPCommon Modular Platform: Gemeenschappelijk modulair platform  /eCMPElectric Common Modular Platform: Gemeenschappelijk modulair platform voor elektrische auto's -platform, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen tussen een elektro-, benzine- of dieselmotor. 
RIJHULPSYSTEMEN

PEUGEOT DRIVE ASSIST 

PEUGEOT Drive AssistAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  begeleidt je bij semi-autonoom rijden: 

 • Trajectbewaking met keuze van de positie binnen de rijstrook 
 • Verkeersbordherkenning 
 • Snelheidsregeling en veiligheidsafstand 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dit rijhulpsysteem geeft een waarschuwing wanneer er vóór je obstakels worden gedetecteerd. Indien je niet reageert, remt de PEUGEOT 208 automatisch. Dit automatisch noodremsysteem werkt tot een snelheid van 85 km/u.

PARK ASSIST

Maak manoeuvreren gemakkelijker met de Park AssistActieve parkeerhulp voor fileparkeren en inparkeren in een vak haaks op de rijbaan. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar.  -technologie, die de ideale parkeerplek voor u detecteert. Op jouw verzoek zorgt het systeem voor het sturen - zonder dat je het stuurwiel hoeft aan te raken. De bestuurder behoudt de controle over de acceleratie-, rem- en versnellingsbakfuncties. 

ACTIVE LANE KEEPING ASSISTANCE

Als een afwijking over een rijstrookmarkering wordt gedetecteerd en de richtingaanwijzers zijn niet ingeschakeld, zal dit met camera uitgeruste systeemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  het voertuig automatisch zijn rijbaan  laten corrigeren. Het systeem werkt bij snelheden vanaf 65 km/u.

DODEHOEKBEWAKING

Het passive blind spot detection-systeemOptioneel  waarschuwt je voor de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoeken van de auto. De waarschuwing bestaat uit een brandend pictogram in de buitenspiegel aan de desbetreffende zijde. Het systeem werkt bij snelheden vanaf 65 km/u. 

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW e-208

CONNECTIVITEIT

CONNECTED SERVICES

Behaal maximale autonomie in het beheer van jouw auto met behulp van de MyPeugeot en Free2Move services.

 MYPEUGEOT: REMOTE CONTROL 

Vanaf jouw smartphone kun je een aantal functies op afstand monitoren en plannen, zoals het opladen van de tractiebatterij en het voorprogrammeren van de temperatuur in het interieur.

CHARGE MY CAR MET FREE2MOVE

Lokaliseer alle laadpunten tijdens jouw trip met behulp van de Charge My Car-functie van Free2Move. Ga met vertrouwen de weg op. 

MOBILITY PASS

Zin om op avontuur te gaan? Huur met Mobility Pass een auto met verbrandingsmotor tegen een gunstig tarief wanneer je deze nodig hebt.

MYPEUGEOT®: BLIJF VERBONDEN MET UW AUTO 

Gratis en onmisbaar, de MyPeugeot-app zorgt ervoor dat je onafhankelijk blijft in het beheer van jouw auto. Je bent vrij om jouw verbruik in realtime te volgen, om jouw onderhoud naar eigen inzicht te beheren, om toegang te krijgen tot alle benodigde documentatie voor jouw auto en om het opladen van de tractiebatterij en de voorprogrammering van de temperatuur van het interieur eenvoudig te beheren.