SKIP TO CONTENT
NIEUWE PEUGEOT 508 & 508 SW SPORT ENGINEERED

 

Vermogen  

360 pk - 520 Nm

 
Binnen 5,2 seconden

van 0 naar 100 km/u

 
Gecombineerd brandstofverbruik (WLTP)
2,03 l/100 km

 

Gecombineerde CO2 -uitstoot (WLTP)

42 g/km CO2

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED: de hybride sedan van Peugeot

 

Ervaar wat PEUGEOT bedoelt met neo-performance. Met de nieuwe 508 Berline of 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED HYbrid4 toont je jouw gevoel voor schoonheid en jouw liefde voor innovatie, en geniet je van indrukwekkende prestaties gecombineerd met een geringe uitstoot: de kenmerken van de nieuwe efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-modellen.

 

FULL SENSATION EXPERIENCE*

Geniet van een design gedicteerd door efficiency. Dankzij nieuwe designelementen die een moderne invulling geven aan sportiviteit hebben de nieuwe 508 en 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED HYbrid4 een krachtige en indrukwekkende stance gekregen, die wordt versterkt door de bumper, de zijskirts, de grotere spoorbreedte voor en achter en de nieuwe, speciale 20 inch-velgen. De nieuwe iconische zwarte grille met "zwevende" lamellen, de verticale windgeleiders en andere aerodynamische onderdelen versterken de efficiency van dit dynamische uiterlijk. De nieuwe exclusieve carrosseriekleur Gris Selenium, met subtiel parelmoereffect, in combinatie met de opvallende accenten in de kleur Kryptonite laat het vloeiende, zuivere en strakke silhouet nog beter tot zijn recht komen.

 

ICONISCHE GRILLE

 

De nieuwe zwarte grille met de in "Dark Chrome" uitgevoerde leeuw heeft een subtiel gestreepte rand
en scherp gelijnde "zwevende" lamellen die de luchtstroom kanaliseren.
Deze nieuwe iconische grille, met daarboven het matzwarte 508-embleem en de 3 klauwafdrukken in de kleur Kryptonite,
staat symbool voor de efficiënte en milieuvriendelijke prestaties van de auto.

KOPLAMPEN

 

De verlichting, bestaande uit full led-koplampen met automatische hoogteregelingDeze functie corrigeert op basis van de voertuigbelasting automatisch de lichtintensiteit van de lichten om andere weggebruikers geen ongemak te geven , led-richtingaanwijzers en de statische bochtverlichting verhoogt zowel overdag als 's nachts het visuele comfort.
Jouw zicht en zichtbaarheid zijn onder alle omstandigheden verzekerd, voor een optimale veiligheid.

 

 

LUCHTINLATEN

 

De grote luchtinlaten met accenten in de kleur Kryptonite
behoren tot de grafische en aerodynamische elementen van de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn. Ze staan borg voor een uitstekende koeling van de motor en versterken het scherpe en indrukwekkende uiterlijk van de nieuwe 508 & PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED.

ONDERSCHEIDENDE KLEUR KRYPTONITE

 

De klauwafdrukken in de kleur Kryptonite symboliseren de trefzekerheid, de moderniteit en de milieuvriendelijke efficiency van de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.
Bij de sedan zijn ze terug te vinden op de sierdelen van de achterstijlen en bij de break op de voorschermen.
Dit tekent de gedegen designexpertise van de PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.

NIEUWE 20 INCH EXXAR-VELGEN

 

De nieuwe exclusieve 20 inch gesmede lichtmetalen EXXAR-velgen in de kleur Black Mist zijn voorzien van degelijke Michelin Pilot Sport 4S-banden.
Ze geven een glimp van de voorremklauwen met 4 zuigers in de kleur Kryptonite. Deze zijn gemonteerd op geventileerde remschijven met een grote diameter voor optimale en duurzame remkracht.

 

ACHTERZIJDE

 

Aan de achterzijde zijn in het glanzend zwarte paneel de 3D full led-achterlichten met de voor PEUGEOTDe lichtsterkte ervan wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid licht in de omgeving, wat onder alle omstandigheden een optimale zichtbaarheid garandeert.  kenmerkende klauwafdrukken* opgenomen.
Deze laten bij het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren een uniek schouwspel zien
Aan weerszijden van de perfect geïntegreerde diffusor bevinden zich de elektrolytischOppervlaktebehandeling die een optimale levensduur en weerstand tegen steenslag en weersinvloeden garandeert.  behandelde uitlaatpijpen, specifiek voor de PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn, die op ingetogen wijze het vermogen van 360 pk tot uiting brengen.

SENSATIES EN RIJPLEZIER

Met de PEUGEOT i-COCKPIT® wordt autorijden een nog intensere beleving.
Het compacte stuurwiel zorgt voor een ongekend dynamisch stuurkarakter. Op het nieuwe head-up instrumentenpaneel wordt in jouw directe gezichtsveld alle belangrijke rijinformatie weergegeven, zodat je jouw blik op de weg gericht kunt houden.
Onder de middenconsole is een plek om uw smartphoneAlleen apparaten die compatibel zijn met de norm Qi kunnen via inductie worden opgeladen.  op te laden. Het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning staat borg voor een ontspannen reis. Dit systeem omvat o.a. verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom ServicesDe TomTom®-services geven alle voor het rijden nuttige informatie in real time weer: verkeersinformatie in real time, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, weer, lokaal zoeken en gevarenzones (afhankelijk van de wetgeving van het land). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. .

 

NIEUW INSTRUMENTENPANEEL & CAPACITIEF TOUCHSCREEN

 
Dankzij de goed afleesbare en binnen handbereik geplaatste interfaces kun je de functies van jouw auto bedienen en de rij-informatie bekijken zonder dat dit ten koste gaat van jouw concentratie.

Het 12,3 inch head-up instrumentenpaneel met een specifieke PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lay-out en het 10 inch capacitieve HD-touchscreen zijn naar wens te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld de toerenteller weergeven of kiezen voor een weergave van de energiestromen om de motorstatus te volgen.

PREMIUM HIFISYSTEEM van FOCAL®

 

Geniet van het loepzuivere geluid van het premium hifisysteem van FOCAL®Focal® is een Frans merk, een wereldleider in de productie van high-fidelity-oplossingen.  .
De 10 luidsprekers - een centrale luidspreker, 4 tweeters, 4 woofers en een subwooferTweeter, woofer en subwoofer: luidsprekers die respectievelijke de hoge, middelhoge en lage frequenties van het geluidsspectrum weergeven.   - verdelen het geluid op een volle, gedetailleerde en dynamische wijze voor een volledig nieuwe hifi-ervaring in de auto.

"COMFORT FIT"-STOELEN

 

Comfortabel gezeten in de extra steun biedende en verstelbare "comfort fit"-stoelen met verwarming en massagefunctie geniet je van de strakke lijnen en fraaie materialen van het interieur.
De stoelen zijn bekleed met een unieke combinatie van alcantara, stof en nappaleder Mistral dat op fraaie wijze is afgewerkt met dubbele sierstiksels in de kleuren Kryptonite en Tramontane.

ONDERSCHEIDEND STUURWIEL

 

Leg jouw handen op het wendbare, compacte stuurwiel in geperforeerd nerfleder met sierstiksels in de kleur Kryptonite. Onderaan het stuurwiel is de klauwafdruk van het PEUGEOT SPORT ENGINEERED-logo aangebracht in een glanzend zwarte sierdeel.
Geniet met volle teugen...

PEUGEOT SPORT INSIDE*

PEUGEOT SPORTAl meer dan 10 jaar perfectioneert Peugeot Sport zijn expertise van hybride-elektrische technologie ten opzichte van de concurrentie en onderweg. Na de 908 HY-, 908 HYbrid4-, 308 Rhybrid- en 208 FE-projecten is Peugeot's neo-performance nu voor iedereen toegankelijk met de lancering van de nieuwe PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED. Deze wordt vanaf 2022 ondersteund door een nieuwe WEC Endurance-programma.   heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn al zijn expertise in de hybridetechnologie gebruikt, zodat je profiteert van een ongekend dynamische en soepele aandrijflijn die rijplezier van het hoogste niveau biedt.
*Ontworpen met de expertise van PEUGEOT SPORT
PLUG-IN HYBRID-SPECIFIEKE SERVICES

ONGEËVENAARDE ONAFHANKELIJKHEID

 

Dankzij de services van MyPeugeot en Free2Move,
kun je in volledige autonomie jouw plug-in hybride auto aansturen en monitoren..

e-REMOTE CONTROLS

 

Beheer en plan het opladen rechtstreeks vanaf jouw smartphone. Je kunt ook de temperatuur in de auto beheren.

CHARGE MY CAR

 

Bereid ontspannen jouw volledig elektrische rit voor dankzij het netwerk van laadpunten van Free2Move.

MYPEUGEOT® APP

 

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®Onder voorbehoud dat je toegang heeft tot een mobiel netwerk, de beschikbaarheid is afhankelijk van het verkoopland  App in real time van gepersonaliseerde en met jouw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over jouw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur van de nieuwe 508 & PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED.
  • Direct vanaf jouw smartphone controleert en plan je het opladen  tijdens daluren.

VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED 

Betreed met jouw bedrijf het tijdperk van neo-performance van PEUGEOT.
Ontdek de krachtige, emissiearme aandrijving van de nieuwe efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.