Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot 5008 SUV

U hebt gekozen voor de Peugeot 5008 SUV: Deze elegant gelijnde auto is een krachtige en geraffineerde hightech SUV met 7 zitplaatsen die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 5008 Active, Peugeot 5008 Allure, Peugeot 5008 GT Line, Peugeot 5008 Blue Lease Executive, Peugeot 5008 Blue Lease Premium.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech voorzieningen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en de 1.5 BlueHDi 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u het rijden veraangenaamt en altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 5008 SUV heeft gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Gris Artense, Gris Amazonite, Emerald Crystal of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto kiezen, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.