Configureer je nieuwe Peugeot 3008 SUV

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Peugeot 3008 SUV? Pas het aan met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en projecteer jezelf aan het stuur van je toekomstige SUV!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 3008 SUV is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active, Allure, Road trip en  GT. Voor de zakelijke rijders zijn er de Blue Lease uitvoeringen.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een hybride-aandrijving als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 3008 SUV dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

Aangepast ontwerp en technologieën 

De rijhulpmiddelen van de nieuwste generatie van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV verhogen het comfort en de veiligheid aan boord en begeleiden u naar autonoom rijden.
Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.
Bij het ontwerp vallen enkele verschillen op qua velgen, met name van het wiel, koplampen en afwerkingen op het dashboard.
Wat de technologieën betreft, zullen, afhankelijk van de versie die u kiest, enkele basistechnologieën worden opgenomen zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist Plus en andere.