Peugeot Assistance Pechhulp

Peugeot Assistance

Autopech of een ongeval kan iedereen overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp en Assistance voor u klaar staan. 

Peugeot Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.

Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance
De Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar om u in geval van pech te assisteren in geheel Europa*.

Peugeot Assistance is standaard voor 3 jaar inbegrepen bij een door het officiële Peugeot-dealernetwerk nieuw geleverde Peugeot.

Hulp inroepen voor Peugeot Assistance pechhulp?
In Nederland belt u +31(0)800 - 023 17 33 en vanuit het buitenland bereikbaar via nummer 0031 20 – 6545536.

OUDER DAN 3 JAAR?

Is uw Peugeot ouder dan 3 jaar dan heeft u mogelijk een Assistance Basis (dekking voor NL) of Assistance Plus (dekking voor NL en Europa) via de My Peugeot Card, Peugeot Leeuwekeur of Peugeot Zekerheidsplan. Heeft u nog geen Peugeot Assistance, dan kunt u vanaf €49 een MyPeugeot Card aanschaffen inclusief pechhulp Nederland of pechhulp Europa. U ontvangt dan naast de pechhulp tevens veel extra’s zoals vloeistoffen, checks, een APK-controle en andere voordelen.