Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

MyPeugeot Card: ZEKERHEID EN VOORDEEL

ZEKERHEID EN VOORDEEL MET EEN MyPEUGEOT CARD

MyPeugeot Card

MyPeugeot Card

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven in de papieren gaan lopen.

Dat hoeft nu niet meer, want met één kaart bespaart u voortaan op al deze kosten. Daarom is er, speciaal voor u, de MyPeugeot Card. Ongekend veel voordeel.

U kunt de MyPeugeot Card aanvragen als u eigenaar bent van een Peugeot waarvan het periodiek onderhoud is uitgevoerd door een Peugeot Servicepunt, ongeacht de leeftijd van uw Peugeot. Uw Peugeot Servicepunt kan de MyPeugeot Card aanvragen nadat zij uw Peugeot technisch heeft geïnspecteerd, vloeistoffen heeft bijgevuld en geconstateerde gebreken heeft verholpen. Daarom kunt u uw MyPeugeot Card het beste aanvragen direct na het laten uitvoeren van een Peugeot Basisonderhoudsbeurt (origineel of economy). Voor de MyPeugeot Card kunt u kiezen voor Peugeot Assistance Pechhulp met aanvullende Nederland (NL-Plus) of Europa (EUR-Premium) dekking. *Raadpleeg de voorwaarden.

De MyPeugeot Card geeft u recht op zeer veel voordelen, want u heeft tijdens de looptijd van de MyCard geen kosten voor:

  • APK-controle,
  • Vakantie-, Winter- en Tussencontrole,
  • Vloeistoffen bijvullen,
  • Bandenreparatie,
  • Lampjes vervangen
  • Voorruit (ster) reparatie
  • 10% voordeel op originele accessoires.

Onderhoud en Service - Peugeot Assistance Pechhulp

De aanschaf van de MyPeugeot Card is altijd in combinatie met Peugeot Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

My Card met aanvullende pechhulp          i.c.m. onderhoud         zonder onderhoud
Met NL-Plus                           €49,95                         €69,95
Met EUR-Premium €79,95                         €99,95

Bekijk de MyPeugeot Card voorwaarden

Maak een afspraak voor onderhoud om Peugeot Assistance Pechhulp te activeren en de MyPeugeot Card aan te schaffen of neem contact op met uw Erkend Reparateur voor meer informatie.