SKIP TO CONTENT
CONNECTED SERVICES
CONNECTED SERVICES

 CONNECTED SERVICES | TELEMAINTENANCE, NAVIGATIE, MYPEUGEOT

VEILIGHEID

De PEUGEOT connected services zijn ontworpen om te helpen veilig op de weg te blijven, of dat nu via apparatuur in je auto gebeurt of via een smartphone, tablet of computer.

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

Wanneer er geen seconde te verliezen valt, kan je rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is de leider in noodoproepen in Europa. Dankzij de geolocaliseerde oproep profiteer je van snelle hulp bij pech of ongevalAfhankelijk van de geografische dekking van PEUGEOT Connect SOS en de officiële nationale taal gekozen door de voertuigeigenaar. .

DANGER ZONE ALERTS

Om jouw veiligheid aan boord nog verder te verhogen en je tijdens het rijden totale gemoedsrust te geven, biedt PEUGEOT je de optie Danger Zones Alerts aan.

TELEMAINTENANCE

Met telemaintenance analyseert jouw auto zelf zijn technische gegevens en stuurt deze indien nodig naar de PEUGEOT-callcenter. Het callcenterteam kan dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.

MIRROR SCREEN

Neem je favoriete apps overal mee naartoe, zelfs tijdens autoritten.

BLUETOOTH®

Via Bluetooth®-technologie kan je je telefoon in alle veiligheid gebruiken. Vanaf het scherm van je auto kan je bellen, de telefoon opnemen en naar de muziek luisteren die op je telefoon is opgeslagen.

BESPAAR TIJD EN OPTIMALISEER JE RITTEN

Met de connected services van PEUGEOT kan je tijd besparen en de bedrijfskosten tot een minimum beperken, zowel onderweg als bij het onderhoud.

 

BEHEER OP AFSTAND

Met de MyPeugeot-app kan je het opladen regelen en de temperatuur van jouw auto op afstand programmeren.

MOBILITY PASS

Huur het voertuig dat aan jouw behoeften voldoet en verzeker jezelf van mobiliteit te allen tijde tegen gunstige voorwaarden.

PEUGEOT KAARTUPDATE

Om optimaal te functioneren, heeft jouw navigatiesysteem up-to-date kaartgegevens nodig: Daarom raadt PEUGEOT je aan om de kaarten regelmatig bij te werken.

CONNECTED 3D-NAVIGATIE

Met een 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning en realtime connected services, krijgt jouw rijervaring een geheel nieuwe dimensie.

MY PEUGEOT APP

Met deze gratis app blijf je te allen tijde verbonden met jouw auto, zodat je niet alleen op de hoogte, maar ook in contact blijft. Een snelle, online registratie is voldoende om jouw eigen persoonlijke ruimte te hebben.

ONTDEK DE PEUGEOT SERVICES STORE

Vind al jouw connected services en beheer jouw abonnementen online in de PEUGEOT Services Store.