SKIP TO CONTENT
SERVICES & ONDERHOUD

CONNECTED SERVICES

EEN ALLROUND CONNECTIVITEITSERVARING

PEUGEOT CONNECTED SERVICES: CONNECTED NAVIGATION, TELEMAINTENANCE, SOS & ASSISTANCE

De Connected Services van Peugeot maken het rijden in je Peugeot leuker, makkelijker en veiliger. Behalve vanaf het touchscreen in de auto, zijn ze ook op afstand vanaf je telefoon, een tablet of een computer toegankelijk.

TELEMAINTENANCE

Telemaintenance neemt je de zorg voor het onderhoud van je Peugeot uit handen: wanneer het tijd is voor een servicebeurt, krijg je automatisch een melding. Ook wanneer er een technisch probleem aan je auto wordt waargenomen, word je gewaarschuwd. Wanneer je dat wilt, kun je vervolgens een afspraak voor een werkplaatsbezoek maken.Telemaintenance is als gratis dienst beschikbaar voor alle Peugeot-modellen die deze dienst ondersteunen. 

CONNECTED NAVIGATION

EEN COMPLETE NAVIGATIE-OPLOSSING

PEUGEOT Connected Navigation biedt je een complete navigatie-oplossing, met onder andere realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles van TomTom Services.In Frankrijk alleen globaal door het aangeven van gevarenzones. 

Automatische kaart update

Door regelmatig de kaarten van je navigatiesysteem te updaten, beschik je altijd over de meest actuele kaartinformatie voor een optimale routeberekening. Bij de nieuwste modellen vinden deze updates 'over the air' via je telefoon plaats, zodat je hiervoor niet meer bij de dealer langs hoeft te gaan.Alleen voor specifieke modellen beschikbaar. 

BEHEER OP AFSTAND

Voor je elektrische of plug-in hybrid Peugeot kun je via de MyPeugeot-app onder andere het laadniveau van het accupakket checken op je telefoon of tablet. Ook kun je voor vertrek de airco inschakelen terwijl de auto nog aan de oplader staat.

APPLE CARPLAY & ANDROID AUTO

Met Apple CarPlay™iPhone met iOS 9 of hoger vereist.  of Android Auto™Voor het gebruik van Android Auto™ is een Android-smartphone met de Android Auto-app geïnstalleerd en Android 5.0 (Lollipop) of hoger als besturingssysteem vereist.  kun je je smartphone met het infotainmentsysteem van je Peugeot integreren. Je favoriete apps verschijnen dan voortaan meteen op het touchscreen in het dashboard zodra je het contact inschakelt.Alleen apps die worden ondersteund door Apple CarPlay of Android Auto.  En dankzij integratie van de spraakassistentie kun je ook je stem gebruiken om te bellen of berichten te versturen of te beluisteren.Mobiele internetverbinding vereist 

BLUETOOTH®

Via Bluetooth® koppel je eenvoudig je smartphone aan je auto, waarna je vanaf het touchscreen in het dashboard direct toegang hebt tot je contacten en je playlists. De MyPeugeot-appAlleen voor specifieke modellen beschikbaar.  maakt voor synchronisatie met je auto ook gebruik van een Bluetooth®-verbinding.

MYPEUGEOT

ALTIJD IN VERBINDING MET JE AUTO

MyPeugeot biedt je toegang tot je auto vanaf je telefoon. Deze handige gratis app geeft je bijvoorbeeld inzicht in je brandstofverbruik en biedt je de mogelijkheid een afspraak voor een onderhoudsbeurt te maken. Wanneer je een elektrische auto of plug-in hybrid hebt, kun je ook het laadniveau van het accupakket op afstand checken of voor vertrek de airco alvast inschakelen. Mobiele internetverbinding vereist.