SKIP TO CONTENT

PEUGEOT VERNIEUWT LIFESTYLE WEBSHOP

IN SAMENWERKING MET ORECA DIGITAL RETAIL

PEUGEOT heeft zijn lifestyle webshop volledig vernieuwd. De webshop – voorheen bekend als Peugeot Boutique – heet voortaan Peugeot Lifestyle en heeft een modernere uitstraling met een nieuwe, meer intuïtieve indeling van de pagina’s. Er zijn twee nieuwe websites, een voor zakelijke klanten en een voor particulieren. In de webshop zijn de nieuwste Peugeot Lifestyle-producten te vinden, variërend van kleding tot accessoires, tafeldecoratie, miniatuurauto’s en de collecties van PEUGEOT LEGEND en PEUGEOT SPORT. De merchandise producten van Peugeot Lifestyle zijn nu te bestellen via https://boutique.peugeot.nl/.

PEUGEOT werkt op dit gebied samen met ORECA Digital Retail dat sinds 2022 de online verkoop en wereldwijde distributie van de lifestyleproducten van PEUGEOT, Citroën en DS Automobiles voor Stellantis verzorgt en al meer dan tien jaar voor diverse andere grote autofabrikanten.
 

De nieuwe websites van Peugeot Lifestyle zijn bedoeld voor zowel particulieren (B2C) als dealers, erkende reparateurs, importeurs en dochterondernemingen van het merk (B2B). De moderne vormgeving van de websites passen perfect bij de nieuwe identiteit van PEUGEOT. De navigatie over de website is eenvoudiger dankzij duidelijke koppen en nauwkeurige zoekfilters. Op de homepage worden de opvallendste en nieuwe producten uit het lifestyle-assortiment uitgelicht.

 

Fans van het merk met de leeuw kunnen voor zichzelf, of als cadeau voor anderen, in de webshop terecht voor kleding voor alle seizoenen, variërend van T-shirts tot polo’s, sweaters, sweatshirts en jassen, allemaal voorzien van het nieuwe merklogo van PEUGEOT. Ook zijn er de collecties PEUGEOT LEGEND en PEUGEOT SPORT, stijlvolle accessoires zoals de Armand Since 1810-horloges en zowel actuele als historische PEUGEOT modellen in miniatuur. Uiteraard ontbreken ook de peper- en zoutmolens niet, te vinden in de collectie tafeldecoratie.

PEUGEOT LIFESTYLE WEBSHOP

De nieuwe websites van Peugeot Lifestyle zijn recent online gegaan in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Nu volgen ook Portugal en Nederland. Daarmee is de Peugeot Lifestyle webshop wereldwijd beschikbaar in zeven talen. De online bestelde producten kunnen binnen 24 uur geleverd worden.