Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Hatchbacks en hot hatchbacks van Peugeot

Wat is een hatchback?

Een hatchback is een ideale soort auto voor veel flexibiliteit en ruimte. De essentie van een hatchback is dat het bestuurdersgedeelte van de auto ook bereikbaar is vanuit de kofferbak. Zo is het bij dit model ook mogelijk om de achterbanken weg te klappen om zo tijdelijk meer ruimte te creëren. Deze flexibiliteit is zeer aangenaam als u met regelmaat veel wil vervoeren. Bij een sedan, ook wel berline genoemd, is de kofferbak een gescheiden ruimte. Hierdoor heeft u dus minder flexibiliteit dan bij een hatchback.

Behalve voor een goede hatchback, kunt u ook terecht bij Peugeot voor een ‘hot hatch’. Dit zijn de sportieve versies van de gewone hatchbacks. Binnen ons modellen-gamma kunt u denken aan een GT of GTI-uitvoering.

Het is een feit. De hatchbacks van Peugeot zijn echte allrounders. Deze praktische auto’s passen bij elke levensstijl. De compacte Peugeot 108 is ideaal als eerste auto. Woont u in de stad en bent u op zoek naar een pittige en wendbare auto? Dan is  de nieuwe Peugeot 208 een goede keuze.

Er is altijd een hatchback die aan uw wensen voldoet

De hot hatch en hatchbacks van Peugeot

Het assortiment van Peugeot bevat vele hatchback auto’s: voor ieder wat wils. Houdt u van design, ruimte en comfort? Of hebt u een klein gezin? Kijk dan eens naar de sportieve Peugeot 208. Dit model is efficiënt en biedt verrassend veel ruimte. Tevens geniet u in de 208 van innovatieve, brandstof-besparende technologieën, zoals het Stop & Start-systeem (e-HDi-motor). Daarmee is deze hatchback een van onze zuinigste auto’s. De Peugeot 208 is beschikbaar met automatische transmissie of handgeschakeld.

Een hatchback als gezinsauto

Heeft u een groter gezin, dan heeft u natuurlijk ook meer ruimte nodig. Wellicht is de veelgeprezen Peugeot 308, als luxueuze hatchback, de ideale auto voor u.

3-deurs of 5-deurs?

De Peugeots 108 en 208 hatchback zijn leverbaar als 3-deurs of 5-deurs. Bij het kopen van een nieuwe auto is het verstandig om deze keuze goed te verwegen. Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder de zeer zuinige benzine –en dieselmotoren. Dus voor alle uitvoeringen geldt: ze combineren een luxueus interieur en veel rijplezier met een lage CO2-uitstoot.

Private lease

Alle modellen van Peugeot zijn verkrijgbaar als (private) lease en met verschillende financieringsmogelijkheden. Als u kiest voor private lease, hoeft u alleen nog maar zelf te tanken. Met deze leasevorm rijdt u al een Peugeot tegen een aantrekkelijk maandbedrag. Daarnaast biedt Peugeot de mogelijkheid om het Peugeot betaalplan te kiezen, waarbij diverse financieringsmogelijkheden voor u op een rij worden gezet. Ook zakelijk leasen is mogelijk voor vele modellen uit het Peugeot assortiment.

Wilt u meer informatie over (private) lease of andere financieringsmogelijkheden? Lees hier meer over Peugeot Lease.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de hatchbacks van Peugeot? Maak direct een proefrit of bekijk meer informatie over deze modellen onderaan deze pagina. Uw oude auto inruilen voor een Peugeot-hatchback? Bereken direct online uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.

Is een hatchback toch niet echt iets voor u, bekijk dan hier het assortiment met sedans en SUV’s van het merk Peugeot. De berlines van Peugeot zullen door hun fraaie uiterlijk bijzonder bij u in de smaak vallen. Tel daarbij op hun lage brandstofverbruik en de keuze is snel gemaakt.

Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen met uw lokale dealer.