Connect 3D-navigatiesysteem

i

LAAT U LEIDEN

/image/34/4/capture-cran-nav-v2.241888.358344.jpg

In een Peugeot ervaart u een nieuwe manier van reizen. Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met kaartgegevens in 3D, spraakherkenning en realtime Connect-services krijgt het rijden een nieuwe dimensie.

Om u het rijden nog gemakkelijker te maken heeft Peugeot de TomTom-services in het connectieve multimediasysteem geïntegreerd.

  • U kunt uw route exact bekijken dankzij de kaartgegevens in 3D, afhankelijk van het Europese landi waar u zich bevindt. Om er zeker van te zijn dat u altijd de beste route neemt, krijgt u bij een onderhoudsbeurt levenslang gratis updates van de kaartgegevens (maximaal 4 keer per jaar*) Peugeot Connect Box.
  • Dankzij de in realtime bijgewerkte verkeersinformatie wordt altijd automatisch de optimale route berekend. De geschatte aankomsttijd is betrouwbaarder en exacter, voor een rustiger gevoel onderweg.
  • Bent u op zoek naar het tankstation met de laagste brandstofprijzen? Of naar een vrije parkeerplaats in uw omgeving. Wilt u het weer onderweg weten? Of een adres (restaurant, winkel) opzoeken of een bezienswaardigheid bezoeken? Dankzij de spraakherkenning hoeft u alleen maar uit te spreken wat u zoekt. U hoeft uw handen dus niet meer van het stuurwiel te halen. En zelfs in het buitenland kunt u in uw eigen taal blijven praten!

Het abonnement op deze Connected Services is de eerste 3 jaar gratis en daarna tegen betaling uit te breiden of te verlengen. Dankzij de bij PEUGEOT Connect SOS i inbegrepen simkaart werkt het systeem autonoom, zonder bijkomende kosten.

OPTIE GEVARENZONES: VEILIG EN ZORGELOOS RIJDEN

Connect 3D-navigatiesysteem - optie gevarenzones

Voor extra veilig en zorgeloos rijden kunt u bij PEUGEOT kiezen voor de optie Gevarenzonesi.

U wordt, conform de geldende wettelijke voorschriften, ongeveer 400 meter voor het binnenrijden van een gevarenzone (inclusief zones waar veel ongevallen plaatsvinden) gewaarschuwd door middel van geluidssignalen en visuele signalen.

Het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in Europese landen waar dat is toegestaan de locatie aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles en roodlichtcamera's.

Tijdelijk bieden wij bij de aanschaf van een nieuwe Peugeot personen- of bedrijfsauto, welke is voorzien van een Peugeot Connect 3D-navigatiesysteem, het abonnement op de dienst Gevarenzones tegen een gereduceerd tarief aan:

12 maanden Gevarenzones van €99 voor €69
36 maanden Gevarenzones van €199 voor €139

MIRROR SCREEN: DE SPIEGEL VAN UW SMARTPHONE

Dankzij Mirror Screen kunt u via het touchscreen van uw Peugeot de apps van uw smartphone gebruiken, als ze compatibel zijn met Android Autoi, Apple CarPlayTMi of MirrorLink®i.

PEUGEOT CONNECTED SERVICES

U beschikt gedurende 3 jaar over een gratis abonnement op al deze servicesi. Na deze periode kan het abonnement, tegen betaling, worden verlengd. Dankzij de bij PEUGEOT Connect SOSi inbegrepen simkaart werkt het systeem autonoom, zonder bijkomende kosten.

TomTom Services - Brandstof

TANKSTATIONS

Spaar geld uit door in real time het goedkoopste tankstation in uw omgeving te vinden.

TomTom Services - Parking

PARKEREN

Bekijk in real time de op de plaats van uw bestemming beschikbare parkeerplaatsen.

TomTom Services - Zoeken

ZOEKEN

Vind gemakkelijk bestemmingen in de omgeving (POI's, adressen enz.).

TomTom Services - Snelheids camera

SPEEDCAMSi

Rijd extra ontspannen dankzij de in real time weergegeven waarschuwingen voor snelheidscontroles (flitspalen en mobiele controles).