Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Onderhoud en Service - APK van Peugeot RDW erkende controle

APK van Peugeot RDW erkende controle

APK-CONTROLE

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Deze controle kunt u het beste laten uitvoeren bij de Peugeot Erkend Reparateur, hier werken door Peugeot getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters die uw Peugeot als geen ander kennen. Mochten er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan wordt er altijd eerst contact met u opgenomen voor een heldere prijsopgave en voor uw akkoord.

KOSTEN APK-CONTROLE

  • RDW-erkende APK-controle voor slechts € 29,95 incl. BTW en afmeldkosten
  • Inclusief eventuele kosten voor viergas- of roetmeting
  • APK –controle inbegrepen bij MyPeugeot Card

APK inbegrepen bij MyPeugeot Card

 

Bent u in het bezit van een MyPeugeot Card? Dan is de APK-controle bij uw Peugeot Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heeft u met de MyPeugeot Card recht op pechhulp. Lees hier verder

APK in combinatie met onderhoud

 

Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht uw Peugeot ook toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Uw Peugeot wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel!

ONS COMMITMENT

All-in tarieven van Peugeot

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Ons commitment - Peugeot

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Ons commitment

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.