SKIP TO CONTENT
Financiering

Financiering

 
Ontdek ons ruime aanbod in financieringsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.
Persoonlijke financierings- oplossingen voor jouw Peugeot

 

 

Of je nu een vast bedrag per maand wil betalen of de kosten van de aanschaf van een nieuwe auto wil spreiden, we hebben verschillende financieringsoplossingen ontwikkeld die passen bij jouw wensen en behoeften. 

 

Heb je interesse in een van onze modellen? We geven graag meer uitleg over de oplossingen en services waarmee je jouw nieuwe Peugeot financiert. 

 

Om in aanmerking te komen voor een financiering gelden specifieke voorwaarden.

 

 

Onze financieringsoplossingen


Ontdek de verschillende mogelijkheden.

 

 

PRIVATE LEASE
 

Rijd tegen een vast maandbedrag een nieuwe Peugeot en geniet van vele voordelen:

 

  • Geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. (denk aan een all-risk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud).
  • Geen aanbetaling nodig. Het enige dat je zelf moet doen is tanken, de auto wassen en boetes voorkomen.
  • Thuislevering is mogelijk.
PEUGEOT BETAALPLAN
 
Wil je graag een een andere auto, maar kan of wil je jouw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kun je met het Peugeot Betaalplan jouw toekomstige auto financieren. Dit betekent dat je niet hoeft te sparen en heb je er ook geen zorgen aan. Je betaalt namelijk elke maand een deel van jouw nieuwe auto af. Peugeot Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van Peugeot.
 
PEUGEOT FINANCIAL LEASE
 
Als ondernemer ben je gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om jouw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. Jij draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp.


OPERATIONAL LEASE VOOR ZAKELIJKE AUTO'S

Vanwege de flexibiliteit is operational lease de meest populaire financieringsoplossing voor bedrijven. Met vooraf vastgestelde maandelijkse betalingen, kun je met deze mobiliteitsoplossing profiteren van nieuwe zakelijke auto's en services op maat, zonder kapitaal uit te geven of je zorgen te maken over doorverkoop.