SKIP TO CONTENT
Accessoires

Accessoires

 
Personaliseer jouw Peugeot met onze originele accessoires
Onze accessoires

 

 

Peugeot heeft een breed aanbod van originele accessoires die speciaal zijn ontworpen om jouw auto een persoonlijk tintje te geven. Ze zijn bovendien ontwikkeld met de ingenieurs die jouw auto hebben gebouwd. Zo weet je zeker dat de accessoires voldoen aan onze hoge normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.


Kies je voor originele accessoires van Peugeot, dan betekent dat:

 

  • Kwaliteit en veiligheid: alle producten voldoen aan strenge technische specificaties en zijn getest onder de zwaarste omstandigheden.
  • Stijlvol: de vormgeving past perfect bij het uiterlijk van de auto
  • Een perfecte pasvorm en ultiem gebruiksgemak  

 

Maak je auto compleet met de originele accessoires van Peugeot

 

 

Onze topaccessoires

 

 

Kofferbakaccessoires
 
Houd je van een opgeruimde kofferbak? Wij hebben alles van je zoekt, van rubberen matten en opbergbekken tot bagagenetten en ruimteverdelers. Bovendien passen al deze accessoires perfect bij jouw Peugeot als het aankomt op kwaliteit, pasvorm en stijl.


 
 
 
 
Transportoplossingen
 
Als je met je Peugeot op vakantie gaat of gaat sporten, heb je soms wat extra ruimte nodig om je uitrusting mee te nemen. Om die reden hebben we een ruim assortiment van trekhaken en draagaccessoires ontwikkeld voor fietsen, ski's en andere sportuitrusting. Uiteraard zijn ook deze  originele accessoires ontworpen en ontwikkeld om perfect bij jouw Peugeot te passen.

Accessoires voor elektrische auto's

We maken het opladen van je elektrische of plug-in hybride PEUGEOT eenvoudig. Of je nu thuis of onderweg bent, we hebben een groot assortiment van laadkabels, adapters en wallboxen ontwikkeld voor zoveel mogelijk flexibiliteit.

 
Personaliseer

Maak de rijervaring van jou en je passagiers compleet met een reeks accessoires die zijn ontworpen voor nog meer comfort. Van handige opbergoplossingen tot geurdispensers, zonnekleppen, parkeerschijven en meer. Op zoek naar mogelijkheden om je van de massa te onderscheiden? Ontdek de verschillende mogelijkheden om het interieur of de carrosserie van je PEUGEOT verder te personaliseren.