SKIP TO CONTENT

Nieuwe lifestylecollectie - PEUGEOT SPORT ENGINEERED-label

PEUGEOT lanceert een nieuwe lifestylecollectie van kleding en accessoires voor liefhebbers van prestaties, technologie en elegantie. Voor de nieuwe collectie onder het PEUGEOT SPORT ENGINEERED-label liet de PEUGEOT Design Lab studio zich inspireren door de geavanceerde ontwerpcodes en de nauwgezette materialen van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

 

De pet, het poloshirt en het jack hebben een sportieve en elegante uitstraling met zwarte stoffen. De sleutelhanger, kaarthouder en zwartlederen portemonnee zijn voorzien van de drie Kryptonite-kleurige klauwen - de nieuwe handtekening van PEUGEOT SPORT. Het horloge met zijn gefacetteerde doosje en gestikte lederen band doet denken aan performance en efficiency. Deze nieuwe collectie is nu online verkrijgbaar via boutique.peugeot.com.

 

 

Peugeot Sport Engineered 

De collectie PEUGEOT SPORT ENGINEERED heeft een sobere en sportieve stijl die fans het hele jaar door elegant zal kleden. De pet (€ 39,- incl. BTW) is geïnspireerd op een honkbalmodel met een strak design. Het poloshirt (€ 79,- incl. BTW in de maten S t/m 2XL) heeft een slim-fit pasvorm. Het is gemaakt van een bi-materiaal breisel met piqué stikwerk en mos stikwerk op de mouwen. Het technisch hoogstaande windjack (€ 169,- incl. BTW in de maten S tot 2XL) is ontworpen met een vernieuwde teddy-snit en een binnenvoering met een gestructureerd dessin.


 
De accessoires van zwart leder zijn zorgvuldig afgewerkt en geschikt voor dagelijks gebruik. De sleutelhanger (€ 35,- incl. BTW) heeft een gegraveerde gesp in karabijnhaak. De kaarthouder (€ 69,- incl. BTW) heeft vier vakken, waaronder een binnenvak met ritssluiting. De handige portemonnee (€ 89,- incl. BTW) heeft negen vakken. Beide zijn tevens uitgerust met het RFID-beveiligingssysteem dat bankpasgegevens beveiligt.