PEUGEOT, HISTORISCHE PARTNER IN TENNIS

Peugeot Historische partner in tennis - Roland Garrros

ROLAND-GARROS

De samenwerking tussen PEUGEOT en tennis begon in de jaren '70. PEUGEOT viert dit jaar zijn 36e jaar samenwerking met Roland-Garros en betrad het VIP-dorp van het toernooi terug in 1984. In 1989 werd PEUGEOT de officiële vervoerder. Jaarlijks worden bijna 230 voertuigen beschikbaar gesteld om het reizen van spelers, VIP's, officials en het grote publiek te verzorgen.

ONZE AMBASSADEURS

Peugeot Ambassadeur Tennis - Novak Djokovic

PEUGEOT roept ambassadeur Novak Djokovic op als onderdeel van de internationale "Move to Electric" campagne.

Door deel te nemen aan deze campagne en een 'Electric' patch op de mouw van zijn shirt te dragen, bevestigt de nummer 1 van de wereld zijn gevoeligheid voor milieubescherming en onderschrijft hij de elektrificatiestrategie van PEUGEOT.

Bekijk de video

NextGen Lions

Peugeot Nederland NextGen Lions

Peugeot, trots sponsor van NextGen tennis

Peugeot en tennis zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het kader van de internationale #NEXTisHere tennissponsoring ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Met Tallon Griekspoor (23), Botic van de Zandschulp (24), Tim van Rijthoven (22) en Ryan Nijboer (20) is het portfolio van talentvolle tennissers inmiddels sterk bezet. Ook toptennissers Robin Haase en Kiki Bertens zijn onlangs toegevoegd aan het Next Gen Lions tennissponsorplan. Zijn gaan samen met Peugeot aanstormend talent inspireren en motiveren om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling 

NextGen Lions tennisprogramma

Voor het NextGen Lions tennisprogramma staat 2020 in het teken van groei. Na twee succesvolle jaren heeft het inmiddels een duidelijk signatuur en wordt het programma zowel landelijk als regionaal doorgevoerd. Zo steunen inmiddels meerdere dealers de lokale tennisclub met het NextGen Club Fund en is Peugeot, samen met het dealernetwerk sponsor van alle ITF Future Toernooien op Nederlandse bodem.

 

Bekijk de video

Met het programma probeert Peugeot dan ook aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvatten te bieden om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Een 360 aanpak op nationaal maak ook lokaal cq regionaal niveau samen met ons dealernetwerk maakt het programma compleet.

Luister naar onderstaande podcast waarbij Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland en sportmarketeer Martijn Kabbes van MKSponsormatch uitgebreid ingaan op het programma: de business, maar ook over de persoonlijke visie en de ambities voor de komende periode.

 

Beluister de podcast

ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland. Peugeot is trotse sponsor van dit toernooi, wat in 2020 plaats zal vinden van 8 tot en met 16 februari. Het programma van dit jaar is als volgt:

  • Maandag: Sport seminar + 1e ronde
  • Dinsdag: Ladies day + 1e ronde
  • Woensdag: Kids day + 1e en 2e ronde
  • Donderdag: NextGenday + 2e ronde
  • Vrijdag: Business day + kwartfinales
  • Zaterdag: Halve finale
  • Zondag: Finale

Bekijk hier alle actuele informatie over het ABN AMRO World Tennis Tournament

Become King of the Court

Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland:

 

“In 2020 pakken we door met het NextGen Lions programma. De vernieuwde King of The Courtactivatie is de kick-start van een veelbelovend tennisjaar. Samen met de Lions en het dealernetwerk organiseren we ook dit jaar allerlei activiteiten voor aanstormend tennistalent. Zo willen we nog meer tennisfans kennis laten maken met het merk Peugeot en onze passie voor tennis.”.

 

Ook dit jaar is de King of The Court-activatie één van de blikvangers tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Van 8 tot en met 16 februari maken tennisliefhebbers kennis met het NextGen Lions programma, waarbij dit jaar het thema ‘Beat the NextGen Lions. Become King of The Court’ centraal staat. Bezoekers worden door middel van de interactieve game uitgedaagd de scores van de NextGen Lions te verslaan.

 

Gedurende één minuut moet de deelnemer op drie onderdelen (accuracy, tempo & consistency) proberen het niveau van zijn/haar favoriete Lion bij te houden. Dit zijn onderdelen die voor tennistalent dé basis vormen voor toekomstig succes. Als deelnemers de score van Kiki, Tallon, Robin, Tim, Botic of Ryan verbeteren zijn ze ‘King of The Court’.

 

King of the Court is te vinden in de Shops & Bites area van Ahoy Rotterdam.

Bekijk de video