Partner Tepee Electric - electrische auto

PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC
PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

PEUGEOT Partner Tepee Electric


De PEUGEOT Partner Tepee Electric: elektrisch rijden krijg een nieuwe dimensie. De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend. Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Het interieur is volledig naar uw wensen in te delen, want de drie stoelen achterin zijn individueel neerklapbaar en uitneembaar. De PEUGEOT Partner Tepee Electric kunt u nu ook Private Lease rijden, voor €399 per maand.

EEN MULTIFUNCTIONELE 100% ELEKTRISCHE AUTO

Peugeot Partner Tepee Electric - Biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden

RUIMTE EN FLEXIBILITEIT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend. Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. U kunt de drie stoelen achterin individueel neerklappen en uitnemen, zodat u het interieur volledig naar uw wensen kunt indelen. De achterklep met te openen achterruiti biedt royaal toegang tot een bagageruimte met een inhoud van 1350 liter tot wel 3000 liter (tot aan het dak).

Peugeot Partner Tepee Electric - interieur 7" HD-kleurentouchscreen

DAGELIJKS GEBRUIKSGEMAK

Bij de Partner Tepee Electric is connectiviteit vanzelfsprekend. Het 7" HD-kleurentouchscreeni biedt vele functionaliteiten: Mirror Screen-technologiei met de technologie MirrorLink®i, intuïtieve navigatie, telefoon, spraakherkenning, wifi- of Bluetooth-connectiviteit en digitale radioi. Om elke rit extra ontspannen en comfortabel te maken beschikt de PEUGEOT Partner Tepee Electric over functies die op afstand via een smartphone of een tablet kunnen worden bediend. Zo kunt u, voordat u instapt:
- De verwarming of de airconditioning op afstand programmeren zodat het interieur vooraf verwarmd wordt;
- De laadtoestand van de tractiebatterij bekijken;
- De geschatte duur van het opladen bekijken.
De Partner Tepee Electric beschikt ook over rij- en parkeerhulpsystemen, zoals de achteruitrijcamerai, de parkeerhulp voor en achteri en de snelheidsbegrenzeri.

HET RIJPLEZIER VAN EEN 100% ELEKTRISCHE AUTO

Peugeot Partner Tepee Electric - Achterzijde

DYNAMISCH EN SOEPEL RIJDEN

De elektromotor van de Partner Tepee Electric staat garant voor uitstekende prestaties. Dankzij het vermogen van 49 kW (67 pk) en het maximale koppel van 200 Nm dat onmiddellijk beschikbaar is, rijdt de Partner Tepee Electric dynamisch en soepel, zowel bij het wegrijden vanuit stilstand als bij het accelereren. En dat zonder te schakelen. De Partner Tepee Electric maakt nauwelijks geluid, produceert geen schadelijke stoffen. en stoot tijdens het rijden geen CO2 uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rijverboden in milieuzones. Dankzij de rust in het interieur van de Partner Tepee Electric raakt u minder snel vermoeid en kunt u gemakkelijker met uw passagiers praten.

Peugeot Partner Tepee Electric - Normaal of snelladen

EENVOUDIG OPLADEN

De Partner Tepee Electric heeft een actieradius van 170 km (conform de genormaliseerde NEDC-cyclus) en kan op twee manieren worden opgeladen:
- Met normaal ladeni via een huishoudelijk stopcontact (stroomsterkte van 8 A of 10 A, afhankelijk van het land), of beveiligd via een Green'Up-laadpaal (tot 14 A). Een lege tractiebatterij is in 15 uur, 12 uur of 8,5 uur volledig opgeladen, afhankelijk van de stroomsterkte van de aansluiting.
- Met snelladeni of laden volgens het CHAdeMO-protocoli via een openbaar oplaadpunt, een snellaadstation of een snellader bij u thuisi als uw woning is voorzien van een snellader, zodat dit goed valt in te passen in uw dagelijkse activiteiten. In ongeveer 30 minuten wordt de tractiebatterij voor 80% opgeladen.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Peugeot Partner Tepee Electric - Lage gebruikskosten

Over het onderhoud van de PEUGEOT Partner Tepee Electric hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien zijn de kosten ervan laag. Voor de tractiebatterij geldt een garantie van 8 jaar of 100.000 km i en voor de elektrische aandrijflijn geldt een garantie van 5 jaar of 50.000 km, al naar gelang welke termijn als eerste wordt bereikt. Na het eerste jaar geldt een onderhoudsinterval van 2 jaar of 40.000 km. Doordat de auto geen versnellingsbak, koppeling, riemen en koelvloeistof heeft, zijn de onderhoudskosten laag. Bovendien zijn de kosten per gereden kilometer voor het opladen van de tractiebatterij 4 keer lager dan die voor de brandstof van een auto met verbrandingsmotor.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP