SKIP TO CONTENT
Onderhoud en Services - Erkend Peugeot Schadeherstel

ERKEND SCHADEHERSTEL

ERKEND SCHADEHERSTEL

Elke PEUGEOT voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheidssystemen van jouw Peugeot, waaronder een anti blokkeersysteem (ABS), helpen je een ongeval te voorkomen. Toch is een ongeluk helaas niet altijd te vermijden. Dan zorgen de passieve veiligheidssystemen, zoals airbags en gordels, ervoor dat jezelf en de inzittenden optimaal worden beschermd.

 

Heb je schade aan jouw Peugeot, neem dan direct contact op met jouw PEUGEOT Erkend Reparateur. Zij zorgen,  samen met de Erkend Schadehersteller, dat jouw PEUGEOT wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen en met het gebruik van originele onderdelen. Zo blijft jouw PEUGEOT voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

 

VOORDELEN PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL 
  • 4 jaar garantie op de schadeherstel-activiteiten
  • Kwalitatief schadeherstel volgens fabrieksnormen
  • Gebruik van originele PEUGEOT onderdelen
  • Vervangend vervoer
  • De restwaarde van jouw PEUGEOT blijft intact
  • Contractuele garantie blijft behouden
Schade 
Heb je geen telefoonnummer bij de hand van een Peugeot Erkend Reparateur en/of jouw autoverzekeraar. Bel met onze klantenservice: 0800-PEUGEOT (0800-738 43 68)
Parkeerschade 
Op parkeerplaatsen ontstaan vaak kleine schades. Er komt een portier tegen jouw auto of er rijdt een winkelwagentje tegenaan. Altijd vervelende schades! Jouw PEUGEOT Erkend Reparateur kan deze schade voor je repareren voor een optimaal waardebehoud van jouw auto!
RUITSCHADE
Heb je schade aan jouw voorruit, achterruit of dakruit, neem dan direct contact met jouw Peugeot Erkend Reparateur. Zij hebben de kennis en techniek in huis om ruitschade vakkundig te herstellen.