Onderhoud en Services - Erkend Peugeot Schadeherstel

Peugeot Erkend Schadeherstel

SCHADEHERSTEL

Elke Peugeot voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheidssystemen van uw Peugeot, waaronder een anti blokkeersysteem (ABS), helpen u een ongeval te voorkomen. Toch is een ongeluk helaas niet altijd te vermijden. Dan zorgen de passieve veiligheidssystemen, zoals airbags en gordels, ervoor dat uzelf en de inzittenden optimaal worden beschermd.

Heeft u schade aan uw Peugeot, neem dan direct contact op met een Peugeot Servicepunt. Samen met de Peugeot Erkend Schadehersteller hebben zij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw Peugeot wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen. Natuurlijk met gebruik van originele onderdelen, zodat uw Peugeot blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Schade
Heeft u geen telefoonnummer bij de hand van een Peugeot Servicepunt en/of uw autoverzekeraar. Bel met onze klantenservice: 0800-PEUGEOT (0800-7384368)

Wat te doen bij schade?

Ruitschade
De voorruit, achterruit en eventuele dakruit in uw Peugeot vormen een essentieel onderdeel van de carrosserie. Deze ruiten worden volgens speciale technieken gelijmd en dragen bij aan de veiligheid van uw Peugeot. Het Peugeot Servicepunt heeft de kennis en techniek in huis om ruitschade vakkundig te herstellen. Ook voor een sterretje in uw voorruit kunt u direct terecht bij een Peugeot Servicepunt. Voor een sterreparatie geldt: hoe eerder de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat, hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden.

Parkeerschade
Op parkeerplaatsen ontstaan vaak kleine schades. Er komt een portier tegen uw auto of een winkelwagentje rolt tegen uw Peugeot aan. Vervelende en vaak ontsierende schades. Uw Peugeot Servicepunt kan deze schades voor u repareren voor een optimaal waardebehoud van uw Peugeot!

Voordelen van Peugeot Erkend Schadeherstel

 • 4 JAAR GARANTIE OP DE SCHADEREPARATIE
  Na het herstellen van de schade ontvangt u het Peugeot Erkend Schadeherstel-garantiebewijs. U heeft daarmee recht op 4 jaar garantie op de schadeherstelactiviteiten.
 • KWALITATIEF HOOGWAARDIG SCHADEHERSTEL VOLGENS FABRIEKSNORMEN
  De schade wordt vakkundig door specialisten van Peugeot hersteld. De Peugeot-specialisten werken met Peugeotgereedschappen en worden geschoold om volgens de Peugeot-normen de schade optimaal te herstellen. Hierdoor blijft de veiligheid van uw Peugeot gewaarborgd.
 • ORIGINELE ONDERDELEN
  De schade wordt uitsluitend met gebruik van originele Peugeotonderdelen hersteld. Deze onderdelen zijn van hoge kwaliteit.
 • VERVANGEND VERVOER
  Wanneer de schade aan uw auto wordt hersteld biedt Peugeot u gratis vervangend vervoer aan. Zo blijft u mobiel.
 • RESTWAARDE
  Met Peugeot Erkend Schadeherstel wordt de schade vakkundig hersteld. Hierdoor blijft de restwaarde van uw Peugeot intact.
 • CONTRACTUELE GARANTIE BLIJFT VAN TOEPASSING
  Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met 2 jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking. Wanneer u binnen de contractuele garantietermijn schade laat herstellen via Peugeot Erkend Schadeherstel, dan blijft de contractuele garantie onverminderd van kracht.
 • RECHTSTREEKSE AFHANDELING MET UW VERZEKERING
  Peugeot zorgt voor een complete afhandeling en verzorgt de contacten met uw verzekering om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Goed om te weten

De airconditioning

Als de airconditioning niet goed werkt, kunnen ziektekiemen en vervelende geurtjes zich in het interieur van uw auto nestelen. Met het onderhoud tegen het all-in tarief van Peugeot blijft uw airconditioning altijd in goede staat. Vervang het interieurfilter elk jaar of elke 15.000 km en laat uw airconditioning jaarlijks controleren.

Originele Peugeot-onderdelen - Fabriekskwaliteit

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.