NIEUWE PEUGEOT RIFTER - TECHNOLOGIE

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV
NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV

NIEUWE PEUGEOT RIFTER

Vanaf 30.350 Rijklaar*

125g i

5.5l i

De nieuwe PEUGEOT Rifter: innovatieve motoren en vele rijhulpsystemen voor meer gebruiksmogelijkheden.

Nieuwe PEUGEOT Rifter – BlueHDi 100-motor

MOTOREN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

De innovatieve motoren van de nieuwe Peugeot Rifter combineren uitstekende prestaties met een laag verbruik. De BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie bieden u ongekend rijplezier.

De nieuwe Peugeot Rifter MPV is leverbaar met de BlueHDi 100-motor in combinatie met een handgeschakelde 5-versnellingsbaki en de PureTech 110 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbaki.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de NEDC-meetprocedure (R (CE) nr. 715/2007 en R (CE) nr. 692/2008 in de betreffende toepasselijke versies), zodat een vergelijking met andere auto's mogelijk is.

Nieuwe PEUGEOT Rifter – Nieuwe automatische transmissie EAT8

NIEUWE AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

Een simpele draaiknop voor nog soepeler rijden. De nieuwe 8-traps automaat EAT8i schakelt soepel en volledig automatisch altijd de juiste versnelling in. En dankzij de schakelflippers aan de stuurkolom kunt u ook handmatig schakelen zonder dat de automatische werking wordt gedeactiveerd.

GEMAKKELIJK EN ZORGELOOS RIJDEN

Nieuwe PEUGEOT Rifter – Achteruitrijcamera
/image/60/8/peugeot-rifter-2018-111-fr-adas.433608.jpg

Parkeren wordt kinderspel! De verschillende parkeerhulpsystemen van de nieuwe Peugeot Rifter maken het parkeren nog gemakkelijker en plezieriger. Achteruitrijcamera Visiopark 1i, Park Assisti van de nieuwste generatie en dodehoekbewakingi: complete voorzieningen voor alle omstandigheden.

Met de rijhulpsystemen van Peugeot wordt het rijden in de nieuwe Rifter nog gemakkelijker, zorgelozer en veiliger. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsadviessysteem*, adaptieve cruise controli met stopfunctiei, Active Lane Departure Warning Systemi, keyless entry and starti, elektrische parkeerremi: u kunt elke reis zorgeloos tegemoet zien.