NIEUWE PEUGEOT RIFTER – DESIGN

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV
NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV

NIEUWE PEUGEOT RIFTER

Vanaf 30.350 Rijklaar*

125g i

5.5l i

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

i

Nieuwe PEUGEOT Rifter – verticale grille

EEN COMPROMISLOOS DESIGN

De nieuwe Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat. De korte en hoog geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, geven de auto een stoer uiterlijk. De koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichtingi en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.

Nieuwe PEUGEOT Rifter – karakteristiek en dynamisch design

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

Het dynamische silhouet en de pure lijnen maken van de nieuwe Peugeot Rifter MPV een echte blikvanger. De aluminiumgrijze beschermplaati, de gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgeni, de dakrails en de zwarte spatschermverbreders en zijstootlijsten versterken het onderscheidende design van de nieuwe Rifter.

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – Afbeelding rijdende auto van achteren

DE KENMERKEN VAN EEN PEUGEOT

Meer dan alleen een auto die perfect past in het Peugeot-gamma. Met de lichtsignatuur van zijn achterlichten in de vorm van 3 "klauwen" is de nieuwe Peugeot Rifter een nieuw icoon van het merk. De optionele trekhaak maakt de Rifter nog veelzijdiger. Terwijl de twee brede schuifdeuren met volledig te openeni en extra getintei ruiten toegang bieden tot een interieur dat gezien mag worden.

EEN MODERN INTERIEUR

Nieuwe PEUGEOT Rifter – interieurcomfort met vrouw achter het stuur

Een ongeëvenaard comfort. Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Peugeot Rifter en geniet van de prettige zitpositie en de ergonomische stoelen die ook lange mensen veel comfort bieden. En de bijzonder efficiënte geluidsisolatie zorgt voor een oase van rust in het interieur.

FLEXIBILITEIT STOELEN EN BAGAGERUIMTE

i

Deze MPV past zich aan al uw wensen aan. De nieuwe Peugeot Rifter is ongekend flexibel. Zo is hij leverbaar in twee lengtes (Standard en Long) en met 5 of 7i zitplaatsen. Een neerklapbare voorpassagiersstoel en een 2/3 - 1/3 deelbare achterbanki of 3 individuele achterstoeleni met Magic Flat-systeemi , een 3e zitrij met 2 individuele uitneembare stoelen: aan u de keuze! De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l tot wel 3500 l, en zelfs 4000 l bij de Long-uitvoering met 5 zitplaatsen. De te openen achterruiti, de lage tildrempel en de vlakke laadvloeri vergemakkelijken het in- en uitladen.

ZÉNITH®-DAK

Het Zénith®-daki met een elektrisch bedienbaar zonnescherm en led-sfeerverlichtingi zorgt niet alleen voor een licht interieur, maar biedt ook extra opbergmogelijkheden in de centrale boog, de opbergkoffer en de opbergruimte boven de voorruit.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Opbergmogelijkheden te kust en te keur: in de voorportieren en schuifdeuren, in de middenconsole en in de vloer, enz. De inhoudi van de opbergruimtes van de nieuwe Peugeot Rifter is de nieuwe maatstaf voor auto's uit dit segment. De vele opbergruimtes zijn ruim en gemakkelijk bereikbaar. Ze zijn bij uitstek geschikt voor de dagelijkse voorwerpen die u bij de hand wilt hebben.