COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT RIFTER – TOT WEL 7 ZITPLAATSEN

Peugeot Rifter – de robuuste en elegante MPV
Peugeot Rifter – de robuuste en elegante MPV

PEUGEOT RIFTER

Vanaf 30.350 Rijklaar*

De Peugeot Rifter vraagt om avontuur. Zijn stoere uiterlijk, zijn wendbare karakter en de grote bagageruimte nodigen uit om op reis te gaan.

DESIGN

DE UITSTRALING VAN EEN VERNIEUWEND CONCEPT

Peugeot Rifter – GT Line-uitvoering

EEN KENMERKENDE PEUGEOT-STIJL

De Rifter bouwt voort op een rijke historie. Met zijn voorzijde in de stijl van de nieuwste Peugeot-modellen en onderscheidende achterlichten heeft de Peugeot Rifter alles in huis om een nieuw icoon van het merk te worden. Deze hypermoderne MPV weet in de GT Line-uitvoering stijl en elegantie op verrassende wijze te combineren.

Peugeot Rifter –  Een karakteristiek front

EVEN GESCHIKT VOOR DE STAD ALS VOOR OUTDOOR-ACTIVITEITEN

Een compromisloos ontwerp. De Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat. Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type wegi uit de voeten. De koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.

Peugeot Rifter  – verticale grille

Koplampen

De nieuwe Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat. De korte en hoog geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, geven de auto een stoer uiterlijk. De koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichtingi en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.

Peugeot Rifter – karakteristiek en dynamisch design

Een sterke persoonlijkheid

Het dynamische silhouet en de pure lijnen maken van de nieuwe Peugeot Rifter MPV een echte blikvanger. De aluminiumgrijze beschermplaati, de gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgeni, de dakrails en de zwarte spatschermverbreders en zijstootlijsten versterken het onderscheidende design van de nieuwe Rifter.

Peugeot Rifter – rijdende auto van achteren

De kenmerken van een Peugeot

Meer dan alleen een auto die perfect past in het Peugeot-gamma. Met de lichtsignatuur van zijn achterlichten in de vorm van 3 "klauwen" is de nieuwe Peugeot Rifter een nieuw icoon van het merk. De optionele trekhaak maakt de Rifter nog veelzijdiger. Terwijl de twee brede schuifdeuren met volledig te openeni en extra getintei ruiten toegang bieden tot een interieur dat gezien mag worden.

INTERIEURDESIGN

Klaar voor de actie

Peugeot Rifter – interieur Peugeot i-Cockpit®

PEUGEOT i-COCKPIT®, EEN UITNODIGING OM OP REIS TE GAAN

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreeni . Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Dankzij de hogere zitpositie en de Advanced Grip Controli, die voor meer grip zorgt, domineert u de weg.

/image/56/7/peugeot-rifter-2018-093-fr.630391.63.646567.jpg

EEN MODERN INTERIEUR

Een ongeëvenaard comfort. Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Peugeot Rifter en geniet van de prettige zitpositie en de ergonomische stoelen die ook lange mensen veel comfort bieden. En de bijzonder efficiënte geluidsisolatie zorgt voor een oase van rust in het interieur.

Peugeot Rifter – 8 inch touchscreen

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Een innovatief interieur. Het Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakbediening en de Peugeot Connect Nav-servicesi maken het autorijden nog gemakkelijker. Verkeersinformatie in real timei, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, brandstofprijzen, weer enz.: op het touchscreen kunt u alle informatie over de nabije omgeving bekijken.

MEER OVER MIRROR SCREEN

i

FLEXIBILITEIT STOELEN EN BAGAGERUIMTE

Deze MPV past zich aan al uw wensen aan. De Peugeot Rifter is ongekend flexibel. Zo is hij leverbaar in twee lengtes (Standard en Long) en met 5 of 7i zitplaatsen. Een neerklapbare voorpassagiersstoel en een 2/3 - 1/3 deelbare achterbanki of 3 individuele achterstoeleni met Magic Flat-systeemi , een 3e zitrij met 2 individuele uitneembare stoelen: aan u de keuze! De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l tot wel 3500 l, en zelfs 4000 l bij de Long-uitvoering met 5 zitplaatsen. De te openen achterruiti, de lage tildrempel en de vlakke laadvloeri vergemakkelijken het in- en uitladen.

Peugeot Rifter – ZÉNITH®-Dak

ZÉNITH®-DAK

Het Zénith®-daki met een elektrisch bedienbaar zonnescherm en led-sfeerverlichtingi zorgt niet alleen voor een licht interieur, maar biedt ook extra opbergmogelijkheden in de centrale boog, de opbergkoffer en de opbergruimte boven de voorruit.

Peugeot Rifter – interieur opbergruimte

OPBERGRUIMTE

Opbergmogelijkheden te kust en te keur: In de voorportieren en schuifdeuren, in de middenconsole en in de vloer, enz. De inhoudi van de opbergruimtes van de Peugeot Rifter is de nieuwe maatstaf voor auto's uit dit segment. De vele opbergruimtes zijn ruim en gemakkelijk bereikbaar. Ze zijn bij uitstek geschikt voor de dagelijkse voorwerpen die u bij de hand wilt hebben.

EEN MODERN INTERIEUR
CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM
FLEXIBILITEIT STOELEN EN BAGAGERUIMTE
ZÉNITH®-DAK
OPBERGRUIMTE

MOTOREN

VEELZIJDIGE MOTOREN

Peugeot Rifter rijgedrag, speciaal afgestemde wielophanging

De innovatieve motoren van de nieuwe Peugeot Rifter combineren uitstekende prestaties met een laag verbruik. De BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie bieden u ongekend rijplezier.

De nieuwe Peugeot Rifter MPV is leverbaar met de BlueHDi 100-motor in combinatie met een handgeschakelde 5-versnellingsbaki en de PureTech 110 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbaki.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de NEDC-meetprocedure (R (CE) nr. 715/2007 en R (CE) nr. 692/2008 in de betreffende toepasselijke versies), zodat een vergelijking met andere auto's mogelijk is.

Peugeot Rifter – automatische transmissie EAT8

Een simpele draaiknop voor nog soepeler rijden. De nieuwe 8-traps automaat EAT8i schakelt soepel en volledig automatisch altijd de juiste versnelling in. En dankzij de schakelflippers aan de stuurkolom kunt u ook handmatig schakelen zonder dat de automatische werking wordt gedeactiveerd.

TECHNOLOGIE

Peugeot Rifter – Technologie - rijhulpsystemen van Peugeo

Met de rijhulpsystemen van Peugeot wordt het rijden in de nieuwe Rifter nog gemakkelijker, zorgelozer en veiliger. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsadviessysteem*, adaptieve cruise controli met stopfunctiei, Active Lane Departure Warning Systemi, keyless entry and starti, elektrische parkeerremi: u kunt elke reis zorgeloos tegemoet zien.

Peugeot Rifter

MANOEUVREERHULP

Parkeren wordt kinderspel! De verschillende parkeerhulpsystemen van de nieuwe Peugeot Rifter maken het parkeren nog gemakkelijker en plezieriger. Achteruitrijcamera Visiopark 1i, Park Assisti van de nieuwste generatie en dodehoekbewakingi: complete voorzieningen voor alle omstandigheden.

Peugeot Rifter

RIJHULPSYSTEMEN

Met de rijhulpsystemen van PEUGEOT wordt het rijden in de RIFTER nog gemakkelijker, zorgelozer en veiliger. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsadviessysteem i , adaptieve cruise controli met stopfunctie i , Active Lane Departure Warning Systemi , keyless entry and starti , elektrische parkeerremi . U kunt elke reis zorgeloos tegemoetzien.

Peugeot Rifter – Grip Control

GRIP CONTROL

Meer tractie voor nog meer reismogelijkheden. Met de Advanced Grip Controli , een verbeterde antispinregeling, biedt de Peugeot Rifter u nog meer reismogelijkheden. Met de draaiknop kunt u kiezen uit 5 standen (Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand, ESP OFF) om zo de aandrijving aan uw behoeften aan te passen. De meest veeleisende automobilisten kunnen kiezen voor de uitvoering met vierwielaandrijving i.

Peugeot Rifter - Functie HADC voor steile afdalingen

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

Optimale controle, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De functie HADCi van de Advanced Grip Controli houdt ook op de steilste afdalingen de snelheid van de gezinsauto Peugeot Rifter laag. U kunt zich concentreren op de besturing van de auto, voor nog meer veiligheid, comfort en controle.

MANOEUVREERHULP
RIJHULPSYSTEMEN
GRIP CONTROL
HILL ASSIST DESCENT CONTROL

CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

Peugeot Rifter – ontdek Peugeot Connected Services

Een uitgebreid aanbod van services met ongekende voordelen. Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

MYPEUGEOT®

STUUR UW AUTO OP AFSTAND AAN

Peugeot Rifter – MyPeugeot® App

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot® Appi in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP