PEUGEOT RIFTER

PEUGEOT RIFTER: de MPV met tot zeven zitplaatsen

PEUGEOT RIFTER

De PEUGEOT Rifter heeft een robuuste en assertieve stijl. Het moderne hi-tech interieur, met een hoog niveau van comfort en compatibiliteit, zorgt voor nieuwe ervaringen.

KENMERKENDE STIJL

Elegant, robuust, wendbaar en krachtig: de PEUGEOT Rifter staat voor veelzijdigheid. Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid heeft hij de sterke vormgeving van een auto die alle rijomstandigheden aankan.
PEUGEOT i-COCKPIT®

EEN UITNODIGING OM TE RIJDEN

Ontdek wendbaarder en intuïtiever rijden met de PEUGEOT i-Cockpit® dankzij het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het grote 8 inch touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  .

MOTORUITVOERINGEN

De motoren van de PEUGEOT Rifter combineren prestaties met een laag verbuik. De MPV kan worden uitgerust met de PureTech 110 S&S handgeschakelde 6-versnellingsbak of de PureTech 130 S&S EAT8 (Automatische transmissie) motoren om een optimale efficiëntie en een ongeëvenaarde rijervaring te garanderen.

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

Met de EAT8EAT8: Efficient Automatic Transmission 8-traps transmissie, alleen beschikbaar met de BlueHDi 130 S&S EAT8-motor  automatische 8-traps transmissie verloopt het schakelen lineair en naadloos, zodat u altijd in de juiste versnelling zit. En dankzij de schakelflippers aan de stuurkolom kunt u ook handmatig schakelen zonder dat de automatische werking wordt gedeactiveerd.

TECHNOLOGIE

MANOEUVREERHULP

Met de verschillende rijhulpsystemen van de PEUGEOT Rifter profiteert u van nog meer vrijheid en rijplezier. Visio Park 1 achteruitrijcameraAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  , de nieuwste generatie Park AssistActieve parkeerassistent afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   en dodehoekbewakingAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  Wees voorbereid op alle omstandigheden

GRIP CONTROL

Met de Advanced Grip ControlAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  , een verbeterde antispinregeling, biedt de PEUGEOT Rifter u nog meer reismogelijkheden. Met de draaiknop op de middenconsole kunt u kiezen uit 5 standen (Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand, ESP off) om zo de aandrijving aan uw behoeften aan te passen. De meest veeleisende automobilisten zullen kiezen voor de uitvoering met vierwielaandrijvingOptioneel beschikbaar - uitvoering met vierwielaandrijving ontwikkeld in samenwerking met DANGEL .

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

De functie HADCHill Assist Descent Control  van de Advanced Grip ControlAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   houdt de snelheid van de 7-zits Peugeot Rifter ook op de steilste afdalingen laag. U kunt zich concentreren op de besturing van de auto, voor nog meer veiligheid, comfort en controle.

CONNECTED SERVICES

Een uitgebreid aanbod van services met eindeloze voordelen. Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

BLIJF VERBONDEN MET UW AUTO

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®-app* in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.

 

VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT Rifter heeft een krachtige persoonlijkheid. Het moderne hi-tech interieur, met een hoog niveau van comfort en compatibiliteit, zorgt voor nieuwe ervaringen en voldoet aan de eisen van professionals.