e-RIFTER

Actieradius

280 km

Uitstoot

0 gram CO2 tijdens het rijden 

Opladen

30 minuten snelladen voor

80% actieradius

PEUGEOT e-RIFTER | De elektrische MPV van PEUGEOT

Maak kennis met de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn stoere uiterlijk en zijn ruime en hightech interieur, en ontdek de talloze voordelen van e-mobiliteit dankzij de nieuwe 100% elektrische aandrijflijn.
VOORDELEN
ELEKTRISCH AANDRIJFLIJN

Actieradius van tot wel 280 km (WLTP)

 

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties:

  • Een stille motor
  • Soepel, schokvrij rijden
  • Stevige acceleraties dankzij het onmiddelijk beschikbare koppel
 
GELD BESPAREN

0 gram CO2 uitstoot

 

Bespaar geld:

  • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof.
  • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
  • Een eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius
 
EENVOUDIG IN GEBRUIK

30 minuten om het accupakket voor 80% op te ladenVia een snellaadpunt van 100 kW. De laadtijd is afhankelijk van het type en vermogen van het laadpunt, de omgevingstemperatuur van het laadpunt en de temperatuur van het accupakket.  

 

• Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Met de service Charge My Car van Free2Move vind je altijd een laadpunt bij u in de buurt

• Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App  

• Huur met de Mobility Pass voordelig een auto met een verbrandingsmotor als je een keertje een auto met een grotere actieradius nodig hebt

 

DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING

De nieuwe 100% elektrische PEUGEOT e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn

allroadGeschikt voor het rijden op onverharde, maar begaanbare wegen. -karakter. Het is een ideale auto voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.

PEUGEOT i-COCKPIT®
EEN NIEUWE EVOLUTIE VAN DE PEUGEOT i-COCKPIT®

De PEUGEOT i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen*. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Dankzij de hogere zitpositie heers je over de weg. 

 

100% DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Optioneel kun je beschikken over een 100% digitaal 10 inch HD-instrumentenpaneel, uniek voor een auto in dit segment. 

 

De weergave van de informatie, in de nieuwste grafische stijl van PEUGEOT, kan volledig aan jouw persoonlijke voorkeur worden aangepast. 

 

De rolknop op het stuurwiel biedt keuze uit verschillende weergavemodi, zodat je het instrumentenpaneel van jouw PEUGEOT i-Cockpit® volledig naar jouw eigen voorkeur kunt inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld de navigatie-aanwijzingen, de weergave van de energiestromen of de informatie van de rijhulpsystemen naar de voorgrond halen.

10 inch touchscreen

Bij het grote 10 inch touchscreenOptioneel  in combinatie met het Pack Connect Navigation met spraakbediening en realtime verkeersinformatie en gevarenzones van TomTom Services, heb je via een speciale toets toegang tot het menu "Electric":

  • Energiestromen voor weergave van de energiestromen in real time
  • Statistieken voor weergave van de verbruiksstatistieken
  • Laden voor het programmeren van een begintijdstip van het laden

Bovendien kun je dankzij de Mirror Screen-functie via het centrale scherm van de auto alle compatibele apps van jouw smartphone gebruiken.

e-Toggle

Met de nieuwe e-Toggle-selectiehendel kunnen de standen Park, Reverse, Neutral en DriveCHARGE: Terugwinnen van energie/gedeeltelijk opladen van het accupakket – ECO: Optimaal energieverbruik – POWER: Maximaal vermogen  van de automatische transmissie worden ingeschakeld. Wanneer je op de middenconsole de Brake-modus hebt geactiveerd, vertraagt de auto sterker als je het gaspedaal loslaat. Hierbij wordt energie teruggewonnen, wat de actieradius ten goede komt.

 

Daarnaast kun je met de Drive Mode-schakelaar kiezen uit de drie rijmodi Eco, Normal en Power. De nieuwe PEUGEOT e-Rifter is uitgerust met een elektrische parkeerrem, een bijzonder praktische en veilige functie.

 

Voorin beschikt je over een handig opbergvak voor jouw smartphone, waarin u deze door middel van inductieGeschikt voor het draadloos opladen van smartphones of andere apparaten die compatibel zijn met de Qi-norm  draadloos kunt opladen.

MOTORISATIES

De PEUGEOT RIFTER profiteert van het EMP2 (Efficient Modular Platform) multi-energy modulaire platform, dat je de vrijheid geeft om te kiezen tussen elektrische of benzinemotoren die prestaties en een redelijk verbruik combineren.
TECHNOLOGIE

MANOEUVREERHULP

Met de verschillende rijhulpsystemen van de PEUGEOT Rifter profiteer je van nog meer vrijheid en rijplezier. Visio Park 1 achteruitrijcameraAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  , de nieuwste generatie Park AssistActieve parkeerassistent afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   en dodehoekbewakingAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  Wees voorbereid op alle omstandigheden

GRIP CONTROL

Met de Advanced Grip ControlAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  , een verbeterde antispinregeling, biedt de PEUGEOT Rifter je nog meer reismogelijkheden. Met de draaiknop op de middenconsole kun je kiezen uit 5 standen (Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand, ESP off) om zo de aandrijving aan jouw behoeften aan te passen. De meest veeleisende automobilisten zullen kiezen voor de uitvoering met vierwielaandrijvingOptioneel beschikbaar - uitvoering met vierwielaandrijving ontwikkeld in samenwerking met DANGEL .

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

De functie HADCHill Assist Descent Control  van de Advanced Grip ControlAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   houdt de snelheid van de 7-zits Peugeot Rifter ook op de steilste afdalingen laag. Je kunt je concentreren op de besturing van de auto, voor nog meer veiligheid, comfort en controle.
ACTIERADIUS EN OPLADEN
Met het accupakket van de PEUGEOT e-Rifter beschik je over een actieradius van tot wel 280 km volgens het WLTP-homologatieprotocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT Rifter heeft een krachtige persoonlijkheid. Het moderne hi-tech interieur, met een hoog niveau van comfort en compatibiliteit, zorgt voor nieuwe ervaringen en voldoet aan de eisen van professionals.

PEUGEOT RIFTER SURÉQUIPÉ

Offre exclusive Internet

NOUVELLE SÉRIE SPÉCIALE RIFTER « STYLE »

La série Style mise sur le look !

Le PEUGEOT Rifter « Style » se reconnaît à ses badges de couleur noire sur les ailes avant, à ses enjoliveur 16’’ RAKIURA et son pack look antibrouillard. L’intérieur se pare d’un volant cuir Entraîne le Pack visibilité et Pack Look Antibrouillard de série , d’un garnissage en textile PUMA avec surpiqûres bleues, de décors Adamantium, d’un siège passager escamotable et de surtapis. Et pour plus d’aisance dans vos manœuvres, l’aide au stationnement arrière est de série.