308 SW

PEUGEOT 308 SW

PEUGEOT 308 SW: EEN ZEE AAN TIJDLOZE RUIMTE

Maak kennis met de vernieuwde Peugeot 308 SW: een auto met nog meer temperament die dankzij de digitale PEUGEOT i-Cockpit® ongekend rijplezier biedt.

PUUR DESIGN

Met zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo valt de Peugeot 308 SW direct op en komt zijn tijdloze design met pure en vloeiende lijnen nog beter naar voren. Ruimte is geen issue meer. Met het Magic Flat systeem creëer je in een handomdraai een volledig vlakke laadvloer. Het expressieve front is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatroonStandaard beschikbaar op de GT- en GT Pack-uitvoeringen  en een dynamische bumper waarin in het midden de Peugeot-leeuw prijkt.

KOPLAMPEN

NOG MEER KARAKTER

De elegante lichtsignatuur van de full LED-koplampen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  versterkt zowel overdag als 's nachts het design, de robuustheid en stijl van de PEUGEOT 308 SW. De dynamische bumper met sequentiële LED-richtingaanwijzers Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  en de LED-mistlampen vóór Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  zijn prachtige staaltjes hoogwaardige technologie.

ACHTERLICHTEN

EEN UNIEKE SIGNATUUR

Van achteren is de auto direct te herkennen aan de moderne achterlichten met de opvallende, voor een Peugeot zo kenmerkende drie klauwafdrukken.

PANORAMADAK

GENIETEN VAN ELKE KILOMETER

Dankzij het grote glasoppervlak en het enorme panoramadak Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  met zonnescherm genieten alle inzittenden optimaal van het uitzicht.

BAGAGERUIMTE

UITERMATE VEELZIJDIG

Het royale en uitnodigende interieur van uw PEUGEOT 308 SW is ideaal voor uw vrijetijdsactiviteiten en uw levensstijl en kan aangepast worden aan uw behoeften. Met de "Magic Flat"-achterbank kan de toch al royale bagageruimte worden omgetoverd tot een enorme laadruimte met een volledig vlakke laadvloer. De lage laaddrempel maakt de bagageruimte perfect toegankelijk.

INTERIEUR

INSPIREREND

Stap in de Peugeot 308 SW en laat u inspireren.
Ontdek de hoogwaardige materialen, het strakke design, de fraaie bekledingsstoffen en de tot in de kleinste details verzorgde afwerking.

COMFORT

ONEINDIG COMFORT

De keuze van de materialen tot het comfort van het kussen zijn even modern als verfijnd: zowel u als uw passagiers zullen versteld staan van de stoelen van de PEUGEOT 308 SW die perfecte steun geven aan het lichaam.
Voor een sportiever gevoel is de PEUGEOT 308 SW voorzien van een hoogwaardige bekleding met rode sierstiksel Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar , een met hoogwaardig leder bekleed stuurwiel en een aluminium Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  afwerking."

EEN UNIEKE RIJERVARING

Neem plaats in de PEUGEOT 308 SW: in het interieur is alles erop gericht u unieke rijsensaties te bieden met de digitale PEUGEOT i-Cockpit®.
U ervaart een flexibelere rijervaring dankzij het compacte stuurwiel, de verbeterde reactiviteit met het digitale head-up instrumentenpaneel en een intuïtievere rit met het 7″ capacitieve touchscreen.

 

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL
Dankzij het nieuwe digitale head-up instrumentenpaneelBeperkt op voorraadmodellen leverbaar.  wordt alle relevante rij-informatie boven het stuurwiel weergegeven, goed in het zicht. U kunt uw rijervaring personaliseren door één van de 6 weergavemodi te selecteren. Een van deze modi stelt u in staat om de navigatie te volgen zonder uw ogen van de weg te hoeven halen. 
CONNECTIVITEIT

Volg uw route moeiteloos op het capacitieve touchscreen of op het digitale instrumentenpaneel met het Connected Navigation Pack, dat real-time verkeersinformatie en informatie over risicogebieden van TomTom Services Met TomTom® Services worden alle factoren die essentieel zijn voor uw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden van TomTom Services (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd.  bevat.
Met de Mirror Screen Met de Mirror Screen-functie kunt u uw smartphone-apps op het touchscreen spiegelen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of tot mei 2021 met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink® en alleen in combinatie met het PEUGEOT Connect Radio-apparaat), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken in stilstand en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land. -functie kunt u compatibele applicaties op uw smartphone direct op het capacitieve touchscreen weergeven.

 

 
ONVERGETELIJKE SENSATIES
Het Denon Hi-Fi Pack Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  neemt u mee op een reis met muziek van onnavolgbare geluidskwaliteit.
Het systeem biedt de keuze uit twee geluidsverdelingen en vijf tonale sferen voor een krachtig, helder en natuurlijk geluid.
Om uw rijsensaties te verbeteren, activeert u het Driver Sport Pack Standaard beschikbaar op de GT- en GT Pack-uitvoeringen . Bepaalde parameters, zoals de respons van de motor op het gaspedaal en het motorgeluid, worden dan aangepast. 

PURE EFFICIËNTIE

Voor prestaties en rijplezier van een hoog niveau is de ruime PEUGEOT 308 SW leverbaar met PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie.

Afhankelijk van de motoruitvoering van uw Peugeot 308 SW kunt u kiezen voor een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of voor de snel en soepel schakelende automatische transmissie EAT8 met 8 versnellingen Efficient Automatic Transmission 8 - automatische transmissie met 8 versnellingen  

De Peugeot 308 SW beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  zoals de Adaptive Cruise Control, Active Safety Brake Automatisch noodremsysteem. , Distance Alert en Active Blind Spot Monitoring.
Bij lange ritten komen hightech voorzieningen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  , zoals Driver Attention Alert, Speed Limit Recognietion & Recommendation, de automatische grootlichtassistent en Active Lane Departure Warning optimaal tot hun recht.
Dankzij Visiopark 1 Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  of Park Assist Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  kunt u gemakkelijk en veilig in- en uitparkeren

=>Ontdek hieronder de 3D-video's van de belangrijkste rijhulpsystemen van de PEUGEOT 308 SW De 3D-afbeeldingen kunnen in detail afwijken van de werkelijkheid. 

 

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Dit systeem Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  past de snelheid van de auto automatisch aan die van de voorligger aan, met behulp van de motorrem en het remsysteem, om een veilige afstand te bewaren tot het voertuig tot stilstand is gekomen (bij auto's met een automatische versnellingsbak) of tot de auto een snelheid van 30 km/u heeft bereikt (bij auto's met een handgeschakelde versnellingsbak).

ACTIVE SAFETY BRAKE

De Active City Brake Automatische noodstop met gevaar voor aanrijdingsgevaar. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  is een systeem dat automatisch ingrijpt op het remsysteem.
De functie Distance Alert waarschuwt de bestuurder voor een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger die zich op de rijstrook bevindt.
De Active Safety Brake (automatisch noodremsysteem) grijpt pas na een waarschuwing in, als de bestuurder niet snel genoeg reageert en het rempedaal niet intrapt.
Zo kan het systeem, zonder dat de bestuurder ingrijpt, een aanrijding voorkomen of de zwaarte ervan beperken door de wagensnelheid te verminderen.

LANE DEPARTURE WAARSCHUWINGSSYSTEEM

Het Lane Departure Warning System Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  detecteert met behulp van een camera die onderbroken of doorgetrokken wegmarkeringen herkent, het ongewenst overschrijden van een rijstrookmarkering. Het systeem corrigeert dan het traject van het voertuig door het stuurwiel.

VERKEERSBORDHERKENNING

Dit systeem Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  herkent, met een bovenaan de voorruit gemonteerde camera, automatisch verkeersborden met een snelheidslimiet en verkeersborden die het einde van een snelheidslimiet aanduiden.
Bij gebruik van de cruise control of de snelheidsbegrenzer vraagt het systeem u, ongeacht of dit al dan niet actief is, of u automatisch de aanbevolen snelheid wilt opslaan zoals die de camera deze gelezen heeft`.

DODEHOEKBEWAKING

Dankzij de ultrasone sensoren in de voor- en achterbumpers,  informeert het Blind Spot Monitoring-systeem Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  de bestuurder over de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek in een naastgelegen rijstrook links of rechts.

VISIOPARK 1

Met het Visiopark 1 Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  -systeem is uw PEUGEOT 308 SW uitgerust met een 180° videocamera op de achterklep, waarmee u op het touchscreen de directe omgeving rondom uw auto kunt bekijken. De parkeersensoren vullen de informatie aan die wordt verkregen door het zicht vanaf de bovenkant van het voertuig. 

AUTOMATISCHE GROOTLICHTOMSCHAKELING

De PEUGEOT 308 SW is uitgerust met een camera aan de bovenzijde van de voorruit die lichtbronnen analyseert. Dit systeem Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht op basis van de lichtomstandigheden en andere auto's op de weg. Zo optimaliseert het systeem de tijd gedurende welke u het grootlicht gebruikt voor extra veiligheid.
CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

Met meerdere beschikbare services zijn de voordelen nagenoeg eindeloos.
Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

MYPEUGEOT®-APP

Bedien uw PEUGEOT 308 SW op afstand met de gratis MyPeugeot® Onder voorbehoud van toegang tot een mobiel netwerk en beschikbaar op basis van de bestemmingen  -app. Profiteer van real-time gepersonaliseerde diensten, gesynchroniseerd met uw account:

• Houd de status van uw voertuig in de gaten (gebeurtenisgegevens, locatie)
• Snelle en eenvoudige toegang tot assistentie
• Beheer de onderhouds- en servicevereisten van uw voertuig.

ZAKELIJKE BLUE LEASE VERSIES

PEUGEOT 308 SW BLUE LEASE

Ontdek de PEUGEOT 308 SW Blue Lease versies. Deze versies (uitsluitend beschikbaar is SW) zijn speciaal samengesteld voor de zakelijke rijder. Compleet uitgerust tegen een lage fiscale waarde. Zo rijdt u de 308 SW Blue Lease Active al vanaf €172* netto bijtelling per maand.

 

*Berekend o.b.v 37,35% loonbelasting.