Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Configureer uw Nieuwe Peugeot 208

U hebt gekozen voor de nieuwe Peugeot 208: het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen geven de auto een sportief en verleidelijk uiterlijk. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: nieuwe Peugeot 208 Like, nieuwe Peugeot 208 Active, nieuwe Peugeot 208 Allure, nieuwe Peugeot 208 GT Line, nieuwe Peugeot 208 GT.

Peugeot biedt u een ruime keuze aan krachtige en zuinige motoren.Ontdek de elektrische aandrijflijn van de Peugeot e-208, de nieuwe compacte elektrische auto van Peugeot. Voor wat betreft uw rijcomfort: kies uit een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische transmissie en voeg de door u gewenste uitrusting toe.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw nieuwe Peugeot 208 hebt gemaakt, kunt u de motor kiezen. Kies vervolgens de kleur van uw auto (Noir Perla Nera, Gris Platinium, Dark Blue, enz.). Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.