Configureer je nieuwe Peugeot 208

Ben je geïnteresseerd in het nieuwe Peugeot e-208 of Peugeot 208 model? Pas het aan met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en projecteer jezelf aan het stuur van je toekomstige elektrische stadsauto!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 208 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Like, Active, Allure en GT voor de elektrische versie Active, Allure en GT voor de thermische versie. Ben je een professional? Ontdek ook onze Business versies met de Peugeot 208 Active Business en Peugeot 208 Allure Business.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een elektromotor als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 208 dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

Aangepast ontwerp en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen versie zijn er ook verschillende opties voor je beschikbaar, vooral op ontwerpniveau, maar ook op het niveau van technologieën. Qua design zijn er verschillen merkbaar in termen van de velgen, het stuurwiel, de LEDkoplampen en de afwerkingen die met name op het dashboard aanwezig zijn. Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, worden enkele basistechnologieën opgenomen, zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist en anderen. 

De afmetingen van de Peugeot e-208

Deze elektrische stadsauto heeft een breedte van 1745 mm over een lengte van 4055 mm en een hoogte van 1430 mm. De inhoud van de kofferbak is 311 liter. Deze afmetingen zijn gemeenschappelijk voor alle versies. Je hebt ook de mogelijkheid om de basisuitrusting voor elke afwerking te ontdekken door op de knop "vergelijken" te klikken.