Vanaf 3 maart zijn de showrooms op afspraak te bezoeken | Wij staan voor u klaar MAAK EEN AFSPRAAK

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

Peugeot 5008 SUV Avantage Series
Peugeot 5008 SUV Avantage Series

PEUGEOT 5008 SUV Avantage Series

WIJ MOGEN U WEER OP AFSPRAAK IN DE SHOWROOM ONTVANGEN

Onze showrooms zijn vanaf 3 maart voorzichtig weer open! Vul hier gemakkelijk ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u weer te ontvangen in de showroom voor de echte Peugeot-beleving.

UIT VOORRAAD BESCHIKBAAR: DE 5008 SUV AVANTAGE SERIES

Geniet nog dit najaar van de ruimte in uw nieuwe Peugeot 5008 SUV Avantage Series. En ook deze ruime 7-zitter komt met veel extra opties die het rijden nog prettiger maken, met bijvoorbeeld EAT8-automaat, 7-zitplaatsen en Adaptieve cruise control. En dat allemaal tegen een extra lage prijs. Een voordeel van €3.000. Ook voor de zakelijke rijder is er veel ‘Avantage’, uw netto bijtelling is slechts €263 per maand. Ook niet onbelangrijk: de Peugeot 5008 SUV Avantage Series is snel leverbaar. Neem contact op met uw Peugeot-dealer. om alle mogelijke opties m.b.t. de Avantage Series door te nemen.

De Peugeot 5008 SUV is een imposante verschijning. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen.

RIJD UW PEUGEOT 5008 SUV MET PEUGEOT PRIVATE LEASE

Peugeot 5008 SUV Private Lease - 8-traps automaat cadeau!
Keurmerk Private Lease @Home Delivery

Een nieuwe auto kan een flinke uitgave zijn. Een slim alternatief is Peugeot Private Lease. Daarmee rijdt u uw nieuwe Peugeot 5008 SUV voor een vast maandbedrag. En in dat maandbedrag zit alles: alle onderhoudsbeurten, wegenbelasting, verzekering. Het enige dat u zelf regelt is de brandstof. Wij bezorgen de auto gewoon bij u thuis. Rijd nu weg in uw nieuwe 5008 SUV uit voorraad en krijg een 8-traps automaat cadeau!

DESIGN

STOERE LIJNEN

Het moderne silhouet van de Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. De sportieve houding van de verhoogde carrosserie, de fraaie velgen met brede banden, de chroomaccenten, de aluminium dakrailsi en het Black Diamond-daki maken van de Peugeot 5008 SUV een even geraffineerde als imposante auto. Geniet van het gedurfde ontwerp, dat de perfecte combinatie biedt van een 7-persoons SUVi en de elegantie en prestaties van een grand tourer.

KOPLAMPEN

Peugeot 5008 SUV - Koplampen

BAGAGERUIMTE

Peugeot 5008 SUV - Bagageruimte

PANORAMADAK

Peugeot 5008 SUV - Panoramadak

ACHTERLICHTEN

Peugeot 5008 SUV - Achterlichten

FLEXIBILITEIT

Peugeot 5008 SUV - Flexibiliteit

COMFORT

Peugeot 5008 SUV - Comfort van het interieur

INTENSE LOOK

De dagrijverlichting en de subtiel gewelfde vorm van de koplampen zorgen voor een indringende blik. Laat u betoveren door de Full LED-koplampen die de gebeitelde ruitvormige grille omringen. Dit en ook de luchtinlaatopeningen aan de onderzijde versterken het katachtige karakter van de Peugeot 5008 SUV.

EEN RIANTE BAGAGERUIMTE

Deel het interieur van uw Peugeot 5008 SUV in zoals u wilt en profiteer van de enorme bagageruimte. Met een voetbeweging onder de achterbumper kunt u de handsfree te bedienen achterklepi openen.

EEN ANDERE KIJK OP DE WEG

Dankzij het grote panoramische schuif-/kanteldaki en het riante glasoppervlak geniet u in de Peugeot 5008 SUV van een uitzonderlijk licht interieur.

EEN PERFECTE ACHTERZIJDE

Aan de achterzijde draagt de aërodynamische lijn van de schuine achterruit bij aan de sportieve uitstraling. De drie klauwen van de LED-verlichting, die in de zwarte carrosseriestrook zijn geïntegreerd, zijn zowel overdag als 's nachts lichtgevend en zijn het kenmerk van de unieke stijl van de Peugeot 5008 SUV.

ONEINDIG MODULAIR

In de Peugeot 5008 SUV kunnen tot wel 7 inzittenden genieten van een onvergetelijke reis. Achterin zijn drie even grote, individuele en volledig verstelbare stoelen geplaatst. En dankzij twee wegklapbare en uitneembare stoelen kunt u ook een derde zitrij creëreni.

EEN ZINTUIGELIJKE ERVARING

Ervaar hoe aangenaam het nerflederi, de gematteerd verchroomde onderdelen en andere hoogwaardige materialen aanvoelen.


PEUGEOT i-COCKPIT®

UNIEKE RIJERVARING

Peugeot 5008 SUV - PEUGEOT i-COCKPIT®

Beleef de unieke rijervaring die de nieuwe hightech PEUGEOT i-Cockpit® u te bieden heeft. Dankzij het te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel en het 8 inch capacitieve touchscreeni kunt u de belangrijkste rijinformatie aflezen zonder uw blik van de weg te wenden.

Peugeot 5008 SUV - Mirror Screen

ALTIJD CONNECTED

Dankzij Mirror Screeni kunt u compatibele apps van uw smartphone weergeven op het 8 inch capacitieve touchscreeni. Bovendien kunt u uw smartphone opladeni op de middenconsole.

Peugeot 5008 SUV - Connect 3D-navigatiesysteem

VIND NIEUWE WEGEN

Het Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis. Dankzij de TomTom-services wordt alle voor het rijden nuttige informatiei in real time weergegeven. Voor nog een nog veiligere en zorgelozere rit kunt u bij de Peugeot 5008 SUV kiezen voor de optie Gevarenzonesi: het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in alle Europese landen waar dat is toegestaan de locatiei aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles, roodlichtcamera's en weggedeelten waar veel ongevallen voorkomen.

Peugeot 5008 SUV - Hi-Fi FOCAL®-Geluidsinstallatie

Hi-Fi FOCAL®-GELUIDSINSTALLATIE

Ervaar de geweldige akoestiek van de PEUGEOT 5008 SUV. Geniet van het premium hifi-systeem van Focal®i dat dankzij de 10 luidsprekers zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

MOTORUITVOERINGEN

PRESTATIES EN EFFICIENCY

Peugeot 5008 SUV - Motoren en versnellingsbakken

Wendbaar en manoeuvreerbaar, de Peugeot 5008 SUV heeft alle dynamische prestaties en het akoestische comfort van een grand tourer, ideaal voor lange afstanden. Uitgerust met de nieuwste generatie PureTech-benzine- of BlueHDi-dieselmotoren. Met de nieuwste generatie EAT8i automatische versnellingsbak, elektrische stuurbekrachtiging en aanzienlijke gewichtsvermindering, biedt de Peugeot 5008 SUV voorbeeldig rijgedrag en opwindend rijplezier.

TECHNOLOGIE

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

Peugeot 5008 SUV - Veiligheid en rijcomfort

De Peugeot 5008 SUV biedt eersteklas veiligheidsdiensten: carrosseriestructuur geoptimaliseerd om schokken beter op te vangen, zes airbags, ABS, ESP…. En om beter op de weg te anticiperen, een multifunctionele camera bovenaan de voorruit, twaalf ultrasone sensoreni, een flitseri en twee 180 ° -camera'si.

Peugeot 5008 SUV - Advanced Grip Control

Om zo ver te gaan als je wilt, kun je met de Advanced Grip Controli verschillende routes nemen (grind, modder, sneeuw ...): rust en vrijheid binnen handbereik.

Ontdek hieronder de 3D-video's van de belangrijkste rijhulpmiddelen voor de Peugeot 5008 SUVi.

Peugeot 5008 SUV - rijhulpsystemen

Laat u vergezellen door talrijke rijhulpsystemeni: verkeersbordherkenning, Active Safety Brake met Distance Alert, snelheidsadviesfunctie, het Active Lane Departure Warning System, de actieve dodehoekbewaking, vermoeidheidsherkenning en adaptieve cruise control met stopfunctie. Profiteer ten slotte van de manoeuvreer- en parkeerhulpmiddelen voor een rustige stadsriti: 360 ° visuele parkeerhulp en Park Assist.


CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

Peugeot Technologie - Connected Services

Een lange lijst van services met ongekende voordelen.
Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

VOOR DE ZAKELIJKER RIJDER: PEUGEOT 5008 SUV BLUE LEASE

Voor de zakelijke rijder: Peugeot 5008 SUV Blue Lease

Zakelijk én avontuurlijk rijden? Dat kan in de Peugeot 5008 SUV Blue Lease. U geeft uw ambitie letterlijk de ruimte, want de 5008 SUV is uit te breiden tot 7 zitplaatsen. U kunt kiezen uit diverse Blue Lease-uitvoeringen. Standaard uitgerust met alle opties die u verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

MYPEUGEOT® APP

BLIJF VERBONDEN MET UW AUTO

Peugeot 5008 SUV - MYPEUGEOT® APP

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot App in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services::

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.
MEER INFORMATIE MYPEUGEOT® APP

IN EEN OOGOPSLAG

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK(1) VAN UW 5008 SUV?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE

(1) Emissie van stikstofoxide (NOx) en deeltjes (in aantal deeltjes (PN))
(2) Transport & Environment: Europese milieu-organisatie die is gespecialiseerd in beleid gericht op duurzaam transport
(3) France Nature Environnement: Franse federatie van natuur- en milieubeschermingsorganisaties
(4) Bureau Veritas: wereldwijd opererend certificeringsbedrijf dat inspecties uitvoert, keurmerken toekent en laboratoriumtests uitvoert.
(5) De cijfers, die niet verward mogen worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden), zijn afhankelijk van deze veronderstellingen en voorwaarden, en zijn gebaseerd op een protocol dat niet in de gehele EU wordt gebruikt. Ze hebben dus geen algemene geldende waarde en worden puur ter informatie aan de klanten aangeboden. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe: www.groupe-psa.com.