COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV
Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV

Vanaf 35.030 Rijklaar*

Klanten kochten dit model

Bekijk 4 reviews

AVANTAGE DAGEN

Tijdens de Avantage Dagen is de Peugeot 5008 SUV standaard uitgerust met een 8-traps automaat. Ontdek hier uw voordeel .

EEN SUV MET EEN NIEUWE DIMENSIE

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Grote en sterke SUV

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE DIMENSIE

Krachtige, gestrekte lijnen. Het design van de Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamondi uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen.

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: geknipt voor het avontuur

EEN NIEUWE KIJK OP VRIJHEID

In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak*. Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie*, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify* en geniet van het Focal®-hifisysteem*.

*Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar

UNIEKE RIJSENSATIES

/image/10/4/peugeot-5008-2016-338-frv2-wip.146992.195104.jpg
Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Compact stuurwiel met geïntegreerde toetsen

INTUÏTIEF EN ERGONOMISCH

Geniet van de digitale, connectieve en personaliseerbare hightech omgeving van de unieke PEUGEOT i-Cockpit®. Ervaar hoe prettig het met nerflederi beklede compacte stuurwiel in de hand ligt en ontdek dat de Peugeot 5008 SUV zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reisauto's. Een unieke rijbeleving die nog verder wordt versterkt door de Grip Controli en rijhulpsystemen van de nieuwste generatiei.

NOG MEER GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT 5008 SUV: Achterzijde met lichtgevende klauw
Peugeot - e-Bike eF01
PEUGEOT 5008 SUV: Stoer front

VEELZIJDIG EN AVONTUURLIJK

Of u nu met veel passagiers (tot wel 7 inzittenden) op pad gaat of de grote bagageruimte wilt gebruiken, u kunt het interieur van de Peugeot 5008 SUV volledig naar uw wensen indelen. Kies voor het in de bagageruimte in te bouwen DockStationi en de e-Bike eF01i. Met deze elektrische fiets kunt u de laatste kilometers tot uw bestemming afleggen zodat u nog mobieler bent.

DUURZAAM RIJPLEZIER

Voor nog meer veiligheid en rijplezier is het ontwerp van de Peugeot 5008 SUV geoptimaliseerd. Dit uit zich met name in het lagere gewicht van het onderstel, de carrosserie en de uitrusting. In combinatie met de sterke BlueHDi-, PureTech- en THPi-motoren en de automatische transmissie EAT6 is de Peugeot 5008 SUV de eerste van een nieuwe generatie efficiëntere SUV's.

ONTDEK DE 5008 SUV GT-Line en 5008 SUV GT

VOOR DE ZAKELIJKER RIJDER: PEUGEOT 5008 SUV BLUE LEASE

Voor de zakelijke rijder: Peugeot 5008 SUV Blue Lease

Zakelijk én avontuurlijk rijden? Dat kan in de Peugeot 5008 SUV Blue Lease. U geeft uw ambitie letterlijk de ruimte, want de 5008 SUV is uit te breiden tot 7 zitplaatsen. U kunt kiezen uit diverse Blue Lease-uitvoeringen. Standaard uitgerust met alle opties die u verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 5008 SUV?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com