COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 308 BERLINE - compacte 5-deurs

De Peugeot 308 Berline 5-deurs hatchback heeft nog meer temperament gekregen en biedt meer rijplezier dan ooit.

RIJD UW NIEUWE PEUGEOT 308 MET PEUGEOT PRIVATE LEASE

Keurmerk Private Lease @Home Delivery

Een nieuwe auto kan een flinke uitgave zijn. Een slim alternatief is Peugeot Private Lease. Daarmee rijdt u uw nieuwe Peugeot 308 voor een vast maandbedrag. En in dat maandbedrag zit alles: alle onderhoudsbeurten, wegenbelasting, verzekering. Het enige dat u zelf regelt is de brandstof. Wat ook handig is: u stelt hem hier samen. En wij bezorgen de auto gewoon bij u thuis. Ontdek meer informatie over Peugeot Private Lease.

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De nieuwe Peugeot 308 – Vooraanzicht

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De tot de categorie gezinsauto behorende Peugeot 308 valt direct op door zijn gedurfde design met pure en vloeiende lijnen. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni, met in het midden de Peugeot-leeuw. De nieuwe sportieve voorbumper en Full LED koplampeni geven de voorzijde een extra dynamisch karakter.

De nieuwe Peugeot 308 – Peugeot i-Cockpit®

RUIMTE VOOR SENSATIES

In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreeni. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteem of versterk de sportieve rijsensaties met het Driver Sport Pack.

DE NIEUWE 308 GT LINE, SPORTIEF DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – interieur met aluminium stijlelementen en rode sierstiksels

EEN EIGEN STIJL

De Peugeot 308 GT Line heeft met zijn pure design en hoogwaardige materialen een sportief en verfijnd karakter. In het interieur vindt u bijvoorbeeld bekleding in een combinatie van kunstleder en de stof Oxford Mistral met rode sierstiksels, een met nerfleder bekleed stuurwiel en verschillende aluminium stijlelementen.

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – Zijaanzicht

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – Touchscreen – Connect 3D-navigatie

PEUGEOT CONNECT 3D NAV

Het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav is voorzien van een 9,7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie via TomTom traffic. Dankzij de Mirror Screenfunctie kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto.

DE 308 GT, NOG MEER KARAKTER

De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet

VERLEG UW GRENZEN

De Peugeot 308 GT heeft een nog verleidelijker karakter. Zijn ranke silhouet komt fraai tot zijn recht dankzij de iets verlaagde vering.

Met het standaard Driver Sport Pack kunt u genieten van een ongekend dynamisch rijgedrag.

De nieuwe Peugeot 308 GT – Versnellingshendel

BlueHDi 180 S&S EAT8

Het sportieve karakter van de PEUGEOT 308 GT komt perfect tot zijn recht dankzij de exclusieve selectie motoren, waaronder de nieuwe 2.0 BlueHDi 180 die nu al voldoet aan de nieuwe Euro 6.2 uitlaatgasnorm en is gekoppeld aan de nieuwe automatische transmissie EAT8i.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 308 Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 308 in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK(1) VAN UW 308?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE

(1) Emissie van stikstofoxide (NOx) en deeltjes (in aantal deeltjes (PN))
(2) Transport & Environment: Europese milieu-organisatie die is gespecialiseerd in beleid gericht op duurzaam transport
(3) France Nature Environnement: Franse federatie van natuur- en milieubeschermingsorganisaties
(4) Bureau Veritas: wereldwijd opererend certificeringsbedrijf dat inspecties uitvoert, keurmerken toekent en laboratoriumtests uitvoert.
(5) De cijfers, die niet verward mogen worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden), zijn afhankelijk van deze veronderstellingen en voorwaarden, en zijn gebaseerd op een protocol dat niet in de gehele EU wordt gebruikt. Ze hebben dus geen algemene geldende waarde en worden puur ter informatie aan de klanten aangeboden. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe: www.groupe-psa.com.