Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot 308 BERLINE - MET PEUGEOT DIGITAL i-COCKPIT®

PEUGEOT 308
PEUGEOT 308

VERNIEUWDE PEUGEOT 308 RANGE

Vanaf 24.690 Rijklaar*

Maak kennis met de vernieuwde compacte Peugeot 308 hatchback : een auto met nog meer temperament die dankzij de digitale PEUGEOT i-Cockpit® ongekend rijplezier biedt.

DESIGN

PURE DESIGN

De Peugeot 308, een bijzonder efficiënte compacte hatchback met een puur design en unieke rijsensaties

Met zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo valt de Peugeot 308 direct op door zijn gedurfde design met pure en vloeiende lijnen. De expressieve voorzijde is direct herkenbaar aan de krachtige motorkap, de verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni waarin in het midden de Peugeot-leeuw prijkt.

KOPLAMPEN

Peugeot 308: full LED-koplampen

ACHTERLICHTEN

Peugeot 308:  achterlichten met drie klauwafdrukken

INTERIEUR: DETAILS EN AFWERKING

PEUGEOT 308: geraffineerde details van het interieur

COMFORT

PEUGEOT 308: veel steun biedende stoelen met sierstiksels

PANORAMADAK

PEUGEOT 308: panoramadak

BIJZONDER GEDURFD

De lichtsignatuur van de full LED-koplampen* versterkt zowel overdag als 's nachts het karakter van de Peugeot 308. De sequentiële LED-richtingaanwijzersi en de LED-mistlampen vóóri zijn prachtige staaltjes hoogwaardige technologie.

EEN UNIEKE LICHTSIGNATUUR

Van achteren is de auto direct te herkennen aan de moderne achterlichten met de opvallende, voor een Peugeot zo kenmerkende drie klauwafdrukken.

EEN GERAFFINEERD INTERIEUR

Laat u verleiden door het verfijnde en pure interieur van de Peugeot 308 met zijn chique bekledingsmaterialen en hoogwaardige afwerking.

COMFORT ABOVE ALL

Met de Peugeot 308 geniet u meer dan ooit van het autorijden: de stoelen geven een perfecte steun aan het lichaam en de ergonomie is uitermate doordacht. Dat garandeert een optimaal zitcomfort, zowel voorin als achterin.

ONTSPANNING GEGARANDEERD

Het grote panoramadaki met zonnescherm biedt u en uw passagiers het summum van ontspannen reizen.


DIGITALE PEUGEOT i-COCKPIT®

EEN UNIEKE RIJERVARING

PEUGEOT 308: digitale PEUGEOT i-Cockpit®

In het interieur is alles erop gericht u unieke rijsensaties te bieden.
De digitale PEUGEOT i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact, met hoogwaardig leder bekleed stuurwiel, een digitaal head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen met een glanzende afwerking. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt."

PEUGEOT 308: nieuw digitaal instrumentenpaneel

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Op het nieuwe digitale head-up instrumentenpaneel wordt alle nuttige rijinformatie boven het stuurwiel weergegeven, in het directe gezichtsveld van de bestuurder.

U kunt uw rijervaring personaliseren door een van de zes weergavemodi te selecteren, waaronder een modus waarmee u de navigatie kunt volgen zonder uw blik van de weg te hoeven afwenden."

PEUGEOT 308: capacitief touchscreen met nieuw glanzend uiterlijk

CONNECTIVITEIT

Volg uw route moeiteloos op het capacitieve touchscreen dat een nieuw glanzend uiterlijk heeft gekregen, of op het digitale instrumentenpaneel.

Het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom® Traffic-servicesi informeert u in real time over de verkeerssituatie, uw aankomsttijd en de aanwezigheid van risicozones. Dankzij Mirror Screeni kunt u via het capacitieve touchscreen de compatibele apps van uw smartphone gebruiken.

PEUGEOT 308: luidspreker van het Denon-hifisysteem

ONVERGETELIJKE SENSATIES

Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteemi.

En om de rijsensaties nog verder te versterken kunt u het Driver Sport Packi activeren. Bepaalde parameters, zoals de respons van de motor op het gaspedaal en het motorgeluid, worden dan aangepast voor een nog sportiever rijgedrag.

MOTORUITVOERINGEN

ONGEKENDE EFFICIËNTIE

PEUGEOT 308: de bijzonder efficiënte compacte hatchback met een puur design en unieke rijsensaties.

Voor prestaties en rijplezier van een hoog niveau is de Peugeot 308 leverbaar met PureTech-benzinemotoren en een BlueHDi-dieselmotor van de nieuwste generatie. Afhankelijk van de motoruitvoering van uw Peugeot 308 kunt u kiezen voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de snel en soepel schakelende automatische transmissie EAT8i .

TECHNOLOGIE

PEUGEOT 308, groot aantal hightech voorzieningen

De Peugeot 308 beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemeni , zoals de adaptieve cruise control, Active Safety Brakei , Distance Alert en actieve dodehoekbewaking. Bij lange ritten komen hightech voorzieningen* als vermoeidheidsherkenning, snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem, grootlichtassistent en Active Lane Departure Warning optimaal tot hun recht. Dankzij de achteruitrijcamera Visiopark 1i of Park Assisti kunt u gemakkelijk en veilig in- en uitparkeren.

Ontdek hieronder de 3D-video's van de belangrijkste rijhulpsystemen van de Peugeot 308i:


CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

PEUGEOT 308: Connected Services

Een lange lijst van services met ongekende voordelen.
Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

MYPEUGEOT® APP

HOUD OP AFSTAND CONTACT MET UW AUTO

PEUGEOT 308: MyPeugeot® App

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot® Appi in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.
MEER INFORMATIE MYPEUGEOT® APP

IN EEN OOGOPSLAG

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK(1) VAN UW 308?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE