Peugeot Connect Fleet

Peugeot Connect Fleet

Peugeot Connect Fleet

Zakelijk wagenparkbeheer, net zo gemakkelijk als autorijden

Connectiviteit is tegenwoordig cruciaal voor wagenparkbeheer. Daarom biedt Peugeot de service Peugeot Connect Fleet aan. Een oplossing met een groot aantal services voor zakelijke klanten waarmee elke wagenparkbeheerder een of meer servicepakketten ‘à la carte’ kan gebruiken, afhankelijk van zijn eigen wensen.

/image/47/4/peugeot-ndp-1506pb-contactermarque-07.254474.jpg

Peugeot Connect Fleet biedt vele mogelijkheden: het doorgeven van technische informatie voor het plannen van het onderhoud, tot geo-localisatie van de auto’s of een volledige analyse van de rijstijl van de bestuurders. Na het analyseren van de gegevens geeft Peugeot Connect Fleet adviezen voor een rijstijl die meer verantwoord is ten aanzien van de verkeersveiligheid en het milieu.

Deze services zijn permanent beschikbaar.  De gegevens worden realtime verzameld en overgebracht naar interne servers of naar die van een door de klant geselecteerd partnerbedrijf. De klant en zijn fleetmanager kunnen dus via een pc of een tablet altijd deze gegevens inzien.

Peugeot Connect Fleet is de ideale tool om de TCO (Total Cost of Ownership) van uw wagenpark omlaag te brengen. De data bieden dus een handvat om de kosten substantieel beter te beheersen, waarbij bovendien een positieve bijdrage kan worden geleverd aan de veiligheid op het werk dankzij drie hoofdfactoren:

  • Beperking van het brandstofverbruik dankzij een zuinigere rijstijl (door gepersonaliseerde adviezen aan de bestuurder).
  • Lagere kosten voor niet door de garantie gedekte reparaties, doordat het onderhoudsinterval beter wordt nageleefd en waarschuwingen over de technische staat van de auto worden doorgegeven.
  • Lagere verzekeringspremies, dankzij de verbeterde controle van het wagenpark en minder schadegevallen.

Deze service is alleen beschikbaar voor auto’s met de optie Peugeot Connect Box of auto’s die door uw Peugeot-dealer van een specifieke na-inbouwmodule zijn voorzien.

Bekijk de video

i