SKIP TO CONTENT

PEUGEOT AFTERSALES SERVICES

SERVICES-OVERZICHT

Elektrische auto onderhoud, reparaties, bandenservice, ruitschade., APK.. Ontdek de door PEUGEOT aangeboden diensten en de verschillende mogelijkheden om jouw PEUGEOT in topconditie te houden

GARANTIE & SERVICECONTRACTEN

Fabrieksgarantie, verlengde garantie, servicecontracten. Geen zorgen over onvoorziene kosten, eenvoudig geregeld via jouw PEUGEOT Erkend Reparateur.

PEUGEOT ORIGINELE ACCESSOIRES

Peugeot accessoires bieden gemak, comfort en veiligheid! Ontdek ons complete aanbod, afgestemd op jouw wensen en je PEUGEOT. Ook voor de plug-in hybride en elektrische PEUGEOT bieden wij passende accessoires, waaronder slimme laadoplossingen.

PEUGEOT ONDERDELEN

PEUGEOT vindt het belangrijk dat je op basis van je budget, rijstijl en kilometrage een keuze hebt uit verschillende onderdelen bij onderhoud en reparatie. Maak kennis met ons aanbod en de voordelen of laat je adviseren door de PEUGEOT Erkend Reparateur. 

Peugeot werkplaats

Jouw PEUGEOT is bij ons in goede handen. Je kan rekenen op de expertise van ons uitgebreide PEUGEOT netwerk. Onze monteurs kennen jouw PEUGEOT het beste en werken met originele onderdelen en gereedschap dat speciaal voor je auto is ontwikkeld. Daarnaast kan je rekenen op scherpe all-in tarieven! 

CONNECTIVITEIT EN MOBILITEIT

Met onze uitgebreide services sta je altijd en overal in contact met jouw PEUGEOT en houden we je mobiel bij pech onderweg of een ongeval. Ontdek onze services op het gebied van connectiviteit en mobiliteit. 

NIEUWS & ACTIES

Het laatste nieuws, interessante feitjes en scherpe aanbiedingen voor jouw PEUGEOT!