SKIP TO CONTENT

ZINTUIGLIJKE PLEZIER

DESIGN 
Bij Peugeot draait het om design. Exterieurontwerp dat tot in het kleinste detail zorgt voor het silhouet van elk model. Interieurontwerp gericht op een royaal en doordacht interieur, voor alle inzittenden  en voor al jouw reizen. 
PEUGEOT i-COCKPIT® 
De Peugeot i-Cockpit® is een innovatiefbestuurdersplaatsconcept waarmee de bestuurder een completer en veiliger gezichtsveld dan ooit heeft. Dit concept bestaat uit een compact stuurwiel, een centraal touchscreen en een head-up instrumentenpaneel en is beschikbaar op de PEUGEOT 208, 2008, 308, 508, 3008 en 5008. 
KWALITEIT 
Kwaliteit is te zien in  de precisie van de aanpassingen, de nauwkeurigheid van de welvingen, de uitvoering en de strakheid van een coating – aan de buitenkant of aan de binnenkant van het voertuig. 

MATERIALEN

De aandacht voor de keuze van de materialen en de kwaliteit ervan geeft de Peugeots een hoge mate van kwaliteit en aantrekkelijkheid.

Afhankelijk van de modellen en de afwerking spreken de aanwezigheid van volnerfleer, alcantara®, satijnchroom, gevlekt textiel, carbon-look decoraties of zelfs echt hout tot de verbeelding...

TUIMELSCHAKELAARS

De 'piano'-tuimelschakelaars zijn beschikbaar in de nieuwe Peugeot 3008 en 5008 SUV's en bieden directe en elegante toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, voertuiginstellingen, telefoon en mobiele applicaties.
FOCAL 
De nieuwe Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV zijn optioneel leverbaar met een hifi-systeem van het Franse merk Focal Bedrijf dat al meer dan 35 jaar is gespecialiseerd in audio en dat wereldwijd naam heeft gemaakt met zijn gepatenteerde innovaties en uniek geluidssignatuur. . 
PEUGEOT FRACTAL 
Met Fractal en zijn PEUGEOT i-Cockpit® met geluidsversterking wordt het gehoor nu gestimuleerd door een nooit eerder in auto's geleverde geluidsbehandeling. Deze visie, ondersteund door de expertise van StelLabi, Focal en SubPacOnderzoeksentiteit van de PSA Group , verrijkt de rijervaring verder dankzij de auditieve perceptie van informatie. 

i-COCKPIT AMPLIFY

De i-Cockpit Amplify, een optie van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®, doet een beroep op bijna alle zintuigen: zienDoor het aanpassen van de lichtsterkte van de sfeerverlichting en de kleuren van de schermen. ,  horenMet de parameters voor de geluidssfeer of het geluidstype. , voelenMet de multi-point-massagefunctie van de voorstoelen  en... ruiken, dankzij de parfumeurMet 3 intensiteitsniveaus voor de verspreiding. .

De inzittenden kunnen uit twee volledig te personaliseren ambiances kiezen: een ambiance "Boost" voor een dynamische rijstijl en een ambiance "Relax" voor een rustigere rijstijl.

De drie beschikbare parfums zijn ontwikkeld in samenwerking met Scentys en Antoine Lie, een wereldwijd bekende parfumeur, voor een hoogwaardige geurervaring:

  • ‘Cosmic Cuir’: een meeslepend en prikkelend parfum, een ware geursignatuur van het merk
  • ‘Aerodrive’: een fris en dynamisch parfum, standaard gecombineerd met de ambiance "Boost"
  • ‘Harmony Wood’: een authentiek en ontspannend parfum, standaard gecombineerd met de ambiance "Relax"