ZINTUIGLIJKE PLEZIER
MATERIALEN
De aandacht voor de keuze van de materialen en de kwaliteit ervan geeft de Peugeots een hoge mate van kwaliteit en aantrekkelijkheid.

Afhankelijk van de modellen en de afwerking spreken de aanwezigheid van volnerfleer, alcantara®, satijnchroom, gevlekt textiel, carbon-look decoraties of zelfs echt hout tot de verbeelding...

TUIMELSCHAKELAARS
De 'piano'-tuimelschakelaars zijn beschikbaar in de nieuwe Peugeot 3008 en 5008 SUV's en bieden directe en elegante toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, voertuiginstellingen, telefoon en mobiele applicaties.
i-COCKPIT AMPLIFY

De i-Cockpit Amplify, een optie van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®, doet een beroep op bijna alle zintuigen: zienDoor het aanpassen van de lichtsterkte van de sfeerverlichting en de kleuren van de schermen. ,  horenMet de parameters voor de geluidssfeer of het geluidstype. , voelenMet de multi-point-massagefunctie van de voorstoelen  en... ruiken, dankzij de parfumeurMet 3 intensiteitsniveaus voor de verspreiding. .

De inzittenden kunnen uit twee volledig te personaliseren ambiances kiezen: een ambiance "Boost" voor een dynamische rijstijl en een ambiance "Relax" voor een rustigere rijstijl.

De drie beschikbare parfums zijn ontwikkeld in samenwerking met Scentys en Antoine Lie, een wereldwijd bekende parfumeur, voor een hoogwaardige geurervaring:

  • ‘Cosmic Cuir’: een meeslepend en prikkelend parfum, een ware geursignatuur van het merk
  • ‘Aerodrive’: een fris en dynamisch parfum, standaard gecombineerd met de ambiance "Boost"
  • ‘Harmony Wood’: een authentiek en ontspannend parfum, standaard gecombineerd met de ambiance "Relax"