SKIP TO CONTENT

GELIMITEERDE PEUGEOT E-RIFTER ROAD TRIP MET 7 ZITPLAATSEN

Een onvergetelijke roadtrip maken, wie droomt daar nu niet van? Het liefst met vrienden of familie. Gedeelde vreugde is immers dubbelde vreugde. Quality time op zijn best, en PEUGEOT heeft daarvoor de ideale metgezel in huis: maak kennis met de nieuwe PEUGEOT e-Rifter Road Trip.

 

De nieuwe, volledig elektrisch aangedreven PEUGEOT e-Rifter Road Trip biedt alles wat nodig is voor de ultieme roadtrip. Zeven zitplaatsen, veel leef- en opbergruimte en een rijke uitrusting die erop gericht is om iedereen van alle gemakken te voorzien onderweg. Of het nu die gedroomde roadtrip naar spontane, onbekende bestemmingen wordt, een gepland weekend weg of een spontaan dagtochtje, de e-Rifter Road Trip is er klaar voor!

 

SUBSIDIE VAN € 3.350,-

De PEUGEOT e-RIFTER biedt standaard plaats voor zeven inzittenden en is voorzien van een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor die wordt gevoed door een 50 kWh lithium-ion-batterij. De actieradius bedraagt 280 km volgens de WLTP-cyclus. Met deze 100% elektrische aandrijflijn komt de nieuwe e-Rifter Road Trip, die een prijs heeft van € 44.550, volledig in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 3.350. Deze subsidie is slechts tijdelijk beschikbaar.

 

Naast het uitnodigend aantal zitplaatsen omvat de standaarduitrusting van de e-Rifter Road Trip onder meer Climate Control, het Pack Winter, Pack Urban Plus en metallic lak. Het PEUGEOT Connect Nav-infotainmentsysteem is optioneel verkrijgbaar voor slechts € 360, zodat de aanschafprijs met deze optie nog onder de SEPP-subsidiegrens van € 45.000 blijft..

WEES ER SNEL BIJ!

Over tijdelijke beschikbaarheid gesproken. De PEUGEOT e-Rifter Road Trip is een strikt gelimiteerde uitvoering die enkel is te bestellen gedurende de(ze) maand februari.