Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot Connected Phone - Koppel uw smartphone

Connected Phone

Peugeot Connected Phone

Koppel uw smartphone gemakkelijk aan uw Peugeot

Koppel uw smartphone eenvoudig aan uw auto, zodat u optimaal gebruik kan maken van services als de MyPeugeot App en Mirror Screen, de dienst die het gebruik van bepaalde apps mogelijk maakt via het Touchscreen van uw Peugeot. Nog nooit was autorijden zo ontspannen.

Peugeot Connect Bluetooth compatibiliteit

Bekijk het overzicht van mobiele telefoons die compatibel zijn met de verschillende Bluetooth systemen van uw Peugeot.

Hoe werkt het?
1. Kies uw auto + het aanwezige infotainment-systeem
2. Kies uw mobiele telefoon. De lijst met ondersteunende functies zullen verschijnen met daarbij de instructies over het maken van een Bluetooth-verbinding.

Selecteer uw voertuig

MyPeugeot app

MyPeugeot app: gemak staat voorop

Besparen op elke tankbeurt? Dat kan met de MyPeugeot app. U vind namelijk eenvoudig het goedkoopste tankstation in de buurt , waar u vervolgens via het geïntegreerde navigatiesysteem zo naar toe rijdt. Ook kunt u zien op welk traject uw auto het zuinigst rijdt, want de app slaat uw brandstofverbruik op.

Daarnaast is er de mogelijkheid de functie EcoDriving te gebruiken, hiermee ontvang u persoonlijk advies over het verlagen van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van uw auto. De app helpt u ook met het vermijden van files en bijvoorbeeld het lokaliseren van uw auto als u niet meer weet waar u geparkeerd heeft. Met de MyPeugeot app staat uw gemak voorop!

Mirror Screen

Mirror Screen

Met Mirror Screen kunt u de compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het touchscreen van de auto. Deze technologie is beschikbaar op auto’s met touchscreen en de functie Mirror Screen, afhankelijk van de uitvoering is dit optioneel of standaard. Mirror Screen is compatibel met de besturingssystemen Android (dankzij MirrorLink) en iOS (dankzij Apple CarPlay). Voor Mirror Screen heeft u geen abonnement nodig.

Apple Carplay

Apple CarPlay ™

Als u een iPhone gebruikt, kunt u dankzij Apple CarPlay™ onderweg op intuïtieve wijze bellen, Kaarten gebruiken, naar muziek luisteren en berichten bekijken. Een gesproken commando of een vingerbeweging is voldoende.

Terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt, kunt u het spraakherkenningssysteem Siri activeren door op het touchscreen of de spraakcommandotoets op het stuurwiel te drukken.

Met Siri hebt u toegang tot al uw contacten, kunt u bellen en kunt u berichten afluisteren en dicteren zonder naar uw iPhone te hoeven kijken.

Apple CarPlay™ levert u, dankzij de gebruiksvriendelijkheid van Kaarten, route-aanwijzingen waarbij rekening wordt gehouden met de actuele verkeerssituatie, en informeert u over uw aankomsttijd. U kunt Siri ook een adres dicteren.

Met Apple CarPlay™ kunt u tijdens het rijden ook naar muziekapps luisteren als Spotify en Stitcher.

Android Auto

Android Auto

Om Android Auto™ te kunnen gebruiken moet uw auto of een naderhand in uw auto gemonteerd audiosysteem compatibel zijn met Android Auto™ en moet uw smartphone beschikken over het Android-besturingssysteem versie 5.0 (Lollipop) of hoger.

Download eerst de Android Auto™-app op uw smartphone vanaf de Google Play Store.

Als u uw Android-smartphone verbindt met een compatibele auto of een compatibel audiosysteem, worden de apps dankzij Android Auto™ weergegeven op het scherm van de auto. Ga voor meer informatie over de compatibiliteit met Android Auto™ naar support.google.com/androidauto.

Enkele woorden zijn voldoende. Bedien alle functies snel en gemakkelijk met uw stem, dankzij geavanceerde spraaktechnologie (hiervoor is een internetverbinding noodzakelijk). Bel en ontvang of verstuur berichten zonder uw handen van het stuurwiel te halen.

Laat Google Maps™ u de weg wijzen. Dankzij functies als turn-by-turn navigatie met gesproken commando's, informatie over de verkeerssituatie en pijlen die de rijrichting aangeven bereikt u kinderlijk eenvoudig uw bestemming.