Peugeot-onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparatie

ONDERHOUDSBEURT

Bij Peugeot begrijpen we dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt. Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Moeten er onderdelen vervangen worden? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

De Peugeot-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid door Automobiles Peugeot. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Een Peugeot-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Speciaal voor u hebben we een complete en overzichtelijke checklist samengesteld waarin duidelijk wordt aangegeven wat u van een onderhoudsbeurt kunt verwachten. Klik op de button hieronder voor een overzicht van de checklist.

Origineel of Economy?

Peugoet onderhoudsbeurt

Speciaal voor klanten met een Peugeot van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Hiermee bieden wij u een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Uiteraard zijn ook de onderdelen uit de Economy-range uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom krijgt u, net zoals op de originele onderdelen, ook op deze onderdelen een jaar garantie.

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot. Maak nu op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage zelf de keuze tussen originele of Economy onderdelen voor aanvullende werkzaamheden.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

De kosten voor een onderhoudsbeurt en aanvullende werkzaamheden hangen af van de motor in uw auto, het aantal gereden kilometers en de leeftijd van uw auto.

  Basisbeurt Origineel* Basisbeurt Origineel** Basisbeurt Economy**
107 / 108 €149    
208 / 2008 / 308 / 508 / 3008 / 5008 €182.50    
1007 / 206 / 206+ / 207 / 307 / 308   €222.50 €149
406 / 407 / 4007 / Bipper / Partner   €222.50 €169
607 / 807 / 5008 / 3008 / 508   €222.50 €189

APK-keuring (inclusief roetmeting en afmeldkosten) €19.95

*Jaarlijk **2 jaarlijks

Goed om te weten

Als de airconditioning niet goed werkt, kunnen ziektekiemen en vervelende geurtjes zich in het interieur van uw auto nestelen. Met het onderhoud tegen het all-in tarief van Peugeot blijft uw airconditioning altijd in goede staat. Vervang het interieurfilter elk jaar of elke 15.000 km en laat uw airconditioning jaarlijks controleren.

Ruildelen

Ruildelen zijn onderdelen die zijn gereviseerd volgens een strikt revisieproces. De gebruikte onderdelen zijn afkomstig van de Peugeot-dealers. Deze oplossing is voordeliger en beter voor het milieu. Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven van Peugeot om de hoeveelheid afvalstoffen afkomstig van auto's te beperken. Voor ruildelen geldt een juridisch kader waarin ook het statiegeld van de vervangen onderdelen is opgenomen.

Bekijk de video

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.