Peugeot Foodtruck - concept car

Foodtruck Peugeot - concept car

Consommation de carburant et émissions de CO2 NEDC

Valeurs NEDC(1) : Consommation de carburant 5,5 en cycle mixte, 4,9 en extra-urbain et 6,5 en urbain NEDC (l/100 km) - Emissions de CO2 (mixte) NEDC : 114 (g/km)
(1) Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Pour de plus amples renseignements sur les consommations de carburant et les émissions de CO2, veuillez consulter le guide pratique intitulé « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs » disponible gratuitement dans tous les points de vente ou auprès de l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.ademe.fr/

Détails du financement

Un crédit vous engage et doit être remboursé.
Vérifiez vos capacités de remboursement avant de vous engager.

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 248,42 €

Dont loyer financier

248,42 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

10 000 km

Option d'achat

14 263,44 €

Montant total dû en cas d'acquisition 27 406,43 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 254,36 €

Dont loyer financier

254,36 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

15 000 km

Option d'achat

14 025,72 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 382,55 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 260,31 €

Dont loyer financier

260,31 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

20 000 km

Option d'achat

13 787,99 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 359,02 €

Offre de location avec option d’achat, sur 37 mois, sans assurance facultative, avec un premier loyer obligatoire d’un montant de 4 199,87 €, proposée par PSA Finance France. Offre valable pour toute commande d’un SUV PEUGEOT 2008 GT Line PureTech 110 S&S EAT6 Black Pack + dans les Pages SUV PEUGEOT 2008 Black Pack + sur le site internet Peugeot.fr, réservée aux particuliers majeurs résidant en France métropolitaine, sous réserve d’acceptation du dossier par CREDIPAR, SA au capital de 138 517 008 €, RCS Nanterre 317 425 981, 9 rue Henri Barbusse 92230 Gennevilliers, n° ORIAS 07004921 (www.orias.fr). PSA Finance France est une dénomination commerciale de CREDIPAR. Vous disposez du délai légal de rétractation.

(1) Le montant du prix et des loyers n'inclut pas le coût du certificat d'immatriculation qui reste à la charge du locataire.

(2) Prestation Peugeot Pack Entretien offerte pour 37 mois et/ou 30 000 km, au premier des 2 termes durée/kilométrage atteint, selon conditions générales disponibles sur internet.

De Foodtruck Peugeot is bedacht en ontwikkeld door het Peugeot Design Lab, de Global Brand Design-studio van het automerk, en wordt Le Bistrot du Lion genoemd.

Ontdek deFoodtruck

HISTORIE

Foodtruck Peugeot - historie Peugeot

De historie van Peugeot begint 200 jaar geleden in Frankrijk. Dit land staat zowel bekend om zijn gastronomische hoogstandjes als om zijn auto-industrie. En dat is geen toeval: in beide gevallen komt het aan op precisie, chemie en innovatie. Al in 1810 werd de graanmolen van de familie Peugeot omgebouwd tot een fabriek voor zaagbladen. Vervolgens groeide het merk snel: de eerste koffiemolen van Peugeot werd in 1840 verkocht en in 1874 werd de eerste Peugeot-pepermolen op de markt gebracht. Het mechanisme hiervan wordt levenslang gegarandeerd.

In 1882 werd het eerste vervoermiddel van Peugeot gelanceerd, de Grand-Bi-fiets. Kort daarna startte het merk met een ander visionair vervoermiddel: de eerste automobiel van Peugeot. Sindsdien hebben meer dan 65 miljoen motorvoertuigen van Peugeot overal ter wereld hun diensten bewezen. In 2015 is Peugeot het enige merk ter wereld dat zowel tafel- en keukengerei als voertuigen - auto's, fietsen en scooters - ontwikkelt en in een miljoenenoplage produceert.

Twee eeuwen van ingenieuze vindingen en gedurfde ontwerpen vormden de inspiratiebron voor een innovatief restaurant op wielen: de unieke visie van Peugeot op een rijdende bistro waar zinnenprikkelende gerechten worden geserveerd.

INDUSTRIËLE KNOW-HOW

Foodtruck Peugeot - veelzijdige industriële knowhow

Sinds de lancering van het merk heeft Peugeot duizenden huis-, tuin- en keukenartikelen en voertuigen ontwikkeld en geproduceerd. Ze vormen het bewijs van de veelzijdige industriële knowhow van het merk en het vermogen nieuwe vormen en functionaliteit te verenigen. De Foodtruck Peugeot is overduidelijk op deze tradities geënt: een automobiel die stilstaand in een unieke bistro kan worden omgebouwd. Het is ons doel om alle zintuigen - zicht, smaak, reuk, gehoor en tast - te prikkelen door middel van een unieke combinatie van moderne Motion & Emotion, zoals alleen Peugeot die kan bieden.

SUCCESVOL RECEPT

De Foodtruck Peugeot is compact en perfect geschikt voor de stad. De korte overbouw voor en achter staat borg voor een uitstekende wendbaarheid, terwijl de lange wielbasis voor veel laadruimte zorgt.

Eenmaal ter plaatse kan de Foodtruck Peugeot worden uitgeklapt waardoor het voertuig twee keer zo breed wordt. Er ontstaat zo een veelzijdige ruimte die gemakkelijk aangepast kan worden aan de omgeving of het evenement. Le Bistrot du Lion bevat een keukengedeelte, een eetgedeelte, een cafégedeelte en een ruimte voor de dj.

Om er zeker van te zijn dat de Foodtruck Peugeot volledig functioneel is en aan alle normen en regels voor voedselhygiëne voldoet, heeft het Peugeot Design Lab de Franse specialist van rijdende restaurants, Euromag, ingeschakeld. De professionele keukenapparatuur is multifunctioneel zodat elke chef-kok zijn inspiratie de vrije hand kan geven en al zijn talenten kan inzetten. Ook is de keuken geschikt voor elk type keuken, of het nu een gastronomisch diner, een fusion-gerecht of een moleculair recept betreft.

 

BEKIJK DE VIDEO

Peter Lute, de getalenteerde chef-kok van LUTE restaurant, en tevens PEUGEOT Ambassadeur, nam in Parijs alvast een voorproefje. PEUGEOT heeft in Peter Lute, die ook in het design en de kwaliteit van zijn producten gelooft, de ideale partner gevonden. Gedreven door nieuwsgierigheid en geleid door zintuigen en intuïtie runt hij sinds 10 jaar het vermaarde LUTE restaurant in Ouderkerk a/d Amstel. Onlangs bouwde hij twee historische buskruitfabrieken om tot de unieke locatie EXPLORE in Muiden; hiermee verbreedt hij zijn horizon ook op het gebied van evenementen.