Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Ontdek alles rondom elektrisch rijden met Peugeot

Elektrisch rijden bij Peugeot - nieuwe Peugeot e-2008 SUV

ELEKTRISCH RIJDEN BIJ PEUGEOT

Peugeot presenteert WATT

WATT Videoserie (veelgestelde vragen)

Elektrisch rijden heeft de toekomst en om die reden proberen we die toekomst te verduidelijken. Bekijk de nieuwe 6-delige videoserie WATT. In deze serie gaat Yvette van het Automeisje samen met Peugeot Expert Paul op pad om alle vragen en onzekerheden omtrent elektrisch rijden te beantwoorden en weg te nemen.

Elektrisch rijden bij Peugeot - Elektrische modellen

ELEKTRISCHE MODELLEN

Ontdek de elektrische modellen van Peugeot, zoals de nieuwe Peugeot e-208 of Peugeot e-2008 SUV of de Plug-in hybride uitvoeringen van de welbekende 3008 SUV. Ook kunt u de veelgestelde vragen bekijken.

Elektrisch rijden bij Peugeot - Ontdek elektrisch rijden

ONTDEK ELEKTRISCH RIJDEN

Lees meer over het overstappen naar elektrisch rijden en zaken die hierbij komen kijken. Ontdek ook hoe het bijvoorbeeld mogelijk is om volledig elektrisch op vakantie te gaan. Dat kan namelijk prima!

Elektrisch rijden bij Peugeot - Kosten van elektrisch rijden

KOSTEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Lees meer over de kosten die komen kijken bij het elektrisch rijden. Als zakelijke rijder vindt u hier bijvoorbeeld meer informatie over bijtelling. Ontdek daarnaast de fiscale voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengen.

Elektrisch rijden bij Peugeot - Opladen en Actieradius

OPLADEN & ACTIERADIUS

Laden van uw elektrische auto is eenvoudiger dan u wellicht denkt. Van actieradius tot laden en veelgestelde vragen, u leest er hier alles over.

Peugeot onderhoud en services - Onderhoud elektrische Peugeot

ONDERHOUD ELEKTRISCHE PEUGEOT

Met uw elektrische Peugeot wordt het onderhoud voordeliger en hebt u er minder omkijken naar. Dat garandeert een optimaal gebruiksgemak.