NIEUWE PEUGEOT RIFTER – RIJBELEVING

NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV
NIEUWE PEUGEOT RIFTER – de robuuste en elegante MPV

NIEUWE PEUGEOT RIFTER

Vanaf 30.350 Rijklaar*

125g i

5.5l i

NIEUWE ERVARINGEN OPDOEN

Nieuwe PEUGEOT Rifter – PEUGEOT i-Cockpit®

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en een toets voor de spraakbediening, een head-up instrumentenpaneel en een 8 inch capacitief touchscreeni. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Zo biedt de nieuwe Peugeot Rifter u een volledig nieuwe rijervaring.

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Nieuwe PEUGEOT Rifter – Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning

Een innovatief interieur. Het Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakbediening en de Peugeot Connect Nav-servicesi maken het autorijden nog gemakkelijker. Verkeersinformatie in real timei, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, brandstofprijzen, weer enz.: op het touchscreen kunt u alle informatie over de nabije omgeving bekijken.

DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Een centrale plaats voor uw smartphone. Dankzij de Mirror Screen-functiei van de nieuwe Peugeot Rifter kunt u via het touchscreen van de auto de compatibele apps van uw smartphone gebruiken. U hebt geen laadsnoer meer nodig: de inductieladeri levert de energie die nodig is om uw smartphone op te laden, gemakkelijker kan niet!

RIJGEDRAG

Nieuwe PEUGEOT Rifter – rijgedrag, speciaal afgestemde wielophanging

Zowel op zachtglooiende wegen als steile paden voelt de Rifter zich als een vis in het water. De nieuwe Peugeot Rifter heeft dankzij de speciaal afgestemde wielophanging en de prettige besturing de voor een Peugeot zo kenmerkende ongeëvenaarde wegligging. Bovendien kan hij met zijn grote bodemvrijheid ook op onverharde paden uit de voeten. En dankzij de hoge zitpositie hebt u een uitstekend zicht op de weg.

KLAAR VOOR HET AVONTUUR

Nieuwe PEUGEOT Rifter – meer tractie dankzij de Grip Control

Meer tractie voor nog meer reismogelijkheden.

Met de Advanced Grip Controli, een verbeterde antispinregeling, biedt de nieuwe Peugeot Rifter u nog meer reismogelijkheden. Met de draaiknop kunt u kiezen uit 5 standen (Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand, ESP OFF) om zo de aandrijving aan uw behoeften aan te passen. De meest veeleisende automobilisten kunnen kiezen voor de uitvoering met vierwielaandrijvingi.

Nieuwe PEUGEOT Rifter – Functie HADC voor steile afdalingen

Optimale controle, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De functie HADC van de Advanced Grip Controli houdt ook op de steilste afdalingen de snelheid van de nieuwe Peugeot Rifter MPV laag. U kunt zich concentreren op de besturing van de auto, voor nog meer veiligheid, comfort en controle.