Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot e-LEGEND - Concept car

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car
PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

Verveling is overduidelijk niet aanwezig in het DNA van het merk PEUGEOT. Omdat autonoom niet hetzelfde hoeft te zijn als monotoon en omdat de energietransitie 120 jaar automobielhistorie niet kan uitwissen, onthult Peugeot de e-LEGEND CONCEPT.

#UnboringTheFuture

EEN AUTONOOM MANIFEST

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

De PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT is niet slechts een technologisch paradepaardje. Het is de visie van het merk PEUGEOT, dat actief streeft naar een positieve en uiterst aantrekkelijke toekomst. Voor PEUGEOT zijn elektrisch en autonoom synoniemen voor sensatie en komt saaiheid in het woordenboek niet voor.

EEN RASECHTE GT

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

Gedurende het project liet het stylingteam van Peugeot zich leiden door de wens om een rijke esthetische, technologische en intense ervaring te bieden in een compacte coupé. Het is dit realisme op het gebied van ruimte en proporties dat de PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT zo dynamisch maakt en ervoor zorgt dat hij de ambitie van het merk Peugeot belichaamt met zo veel moderniteit en energie.

INTENSE SENSATIES

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

Eén doel staat centraal: je goed voelen in de auto, ongeacht de rijstijl, vergelijkbaar met het comfort dat je thuis verwacht. Met een subtiele combinatie van hightech componenten en verfijnde materialen.

IN EEN OOGOPSLAG