SKIP TO CONTENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Configureer je nieuwe Peugeot e-208

Ben je geïnteresseerd in de Peugeot 208? Stel hem zelf samen met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en waan je achter het stuur van je toekomstige Peugeot!

Peugeot e-208 versies

De Peugeot 208 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active, Active Pack, Allure, Allure Pack en GT.

 

Motorkeuze Peugeot 208

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een elektromotor als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 208 dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

Ontwerp & technologie Peugeot e-208

Afhankelijk van de gekozen versie zijn er ook verschillende opties voor je beschikbaar, vooral op ontwerpniveau, maar ook op het niveau van technologieën. Qua design zijn er verschillen merkbaar in termen van de velgen, het stuurwiel, de LEDkoplampen en de afwerkingen die met name op het dashboard aanwezig zijn. Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, worden enkele basistechnologieën opgenomen, zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist en anderen.

De afmetingen van de Peugeot e-208

Deze elektrische stadsauto heeft een breedte van 1745 mm over een lengte van 4055 mm en een hoogte van 1430 mm. De inhoud van de kofferbak is 311 liter. Deze afmetingen zijn gemeenschappelijk voor alle versies. Je hebt ook de mogelijkheid om de basisuitrusting voor elke afwerking te ontdekken door op de knop "vergelijken" te klikken.