Vanaf 3 maart zijn de showrooms op afspraak te bezoeken | Wij staan voor u klaar MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuwe Peugeot 208 5 deurs - compacte auto

PEUGEOT 208
PEUGEOT 208

NIEUWE PEUGEOT 208

Vanaf 18.900 Rijklaar*


WIJ MOGEN U WEER OP AFSPRAAK IN DE SHOWROOM ONTVANGEN

Onze showrooms zijn vanaf 3 maart voorzichtig weer open! Vul hier gemakkelijk ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u weer te ontvangen in de showroom voor de echte Peugeot-beleving.

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze compacte stadsauto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

RIJD UW NIEUWE PEUGEOT 208 MET PEUGEOT PRIVATE LEASE

Keurmerk Private Lease @Home Delivery

Een nieuwe auto kan een flinke uitgave zijn. Een slim alternatief is Peugeot Private Lease. Daarmee rijdt u uw nieuwe Peugeot 208 voor een vast maandbedrag. En in dat maandbedrag zit alles: alle onderhoudsbeurten, wegenbelasting, verzekering. Het enige dat u zelf regelt is de brandstof. Wat ook handig is: u stelt hem hier samen. En wij bezorgen de auto gewoon bij u thuis. Ontdek meer informatie over Peugeot Private Lease.

EEN ONWEERSTAANBAAR UITERLIJK

Nieuwe Peugeot 208 - Expressieve voorzijde
Nieuwe Peugeot 208 - Karakteristieke achterzijde

SPORTIEF EN SENSUEEL DESIGN

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe Peugeot 208 zijn sterke karakter. Het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen geven de auto een sportief en verleidelijk uiterlijk. De felle en originele kleuren maken van de nieuwe 208 een opvallende verschijning. Het Black Diamond-daki, de glanzend zwarte** spatschermverbreders en ruitveeglijsten, en de gepolijste velgen met insertsi versterken het kenmerkende uiterlijk.

VOORZIJDE

Nieuwe Peugeot 208 - Full led-koplampen met 3 klauwen en led-dagrijverlichting

FULL LED-VERLICHTING

Nieuwe Peugeot 208 - Full led-achterlichten

ACHTERSPOILER

Nieuwe Peugeot 208 - Achterspoiler

PANORAMADAK

Nieuwe Peugeot 208 - Panoramadak

BEKLEDING

Nieuwe Peugeot 208 - Bekleding met sierstiksels

GEDURFD EN EEN TIKJE BRUTAAL

De expressieve voorzijde van de nieuwe Peugeot 208 is voorzien van een royale verchroomde grille(1) en heeft een moderne en stoere blik met zijn full-LED koplampenimet klauwafdruk en zijn LED-dagrijverlichting. De achterzijde onderscheidt zich door de glanzend zwarte horizontale balk die voorzien is van full-LED achterlichten met kenmerkende klauwafdruk, die bij aangezet contact altijd branden.

EEN OPVALLENDE LICHTSIGNATUUR

De karakteristieke achterzijde is voorzien van een glanzend zwartei sierlijst en full led-achterlichteni met 3 zowel overdag als 's nachts brandende klauwen.

EEN GERAFFINEERDE EN EXPRESSIEVE ACHTERZIJDE

De nieuwe Peugeot 208 heeft een dynamische en fraai gevormde achterzijde met twee typen spoilersi, één om het verbruik te verbeteren en één om de wegligging te optimaliseren. Voor een extra sportieve look kan de uitlaat zijn voorzien van een verchroomd sierstuki .

PANORAMADAK

Uw passagiers zullen meer dan ooit van de omgeving genieten dankzij het tot boven de zitplaatsen achterin doorlopende panoramadaki dat voor een zee van licht in het interieur en een panoramisch uitzicht naar boven zorgt.

BEKLEDING

Het interieur van de nieuwe Peugeot 208 is met zijn sportieve, comfortabele en veel steun biedende voorstoelen, hoogwaardige materialen en bekleding met sierstiksels een toonbeeld van comfort.

COCKPIT

NEXTGEN TECHNOLOGY

Nieuwe Peugeot 208 - nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D Nieuwe Peugeot e-208 - nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D* van de nieuwste generatie. Ervaar het wendbare en intuïtieve rijgedrag met het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de voordelen van het personaliseerbare digitale 3D instrumentenpaneel, het grote 10 inch HD-touchscreen en de 7 op pianotoetsen lijkende toggle switchesi. U kunt de interieurambiance een persoonlijk tintje geven met behulp van de 8 kleuren* van de PolyAmbient-verlichting die het interieur een nog modernere uitstraling geven.

Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENPANEEL

Nieuwe Peugeot 208 - Digitaal 3D-instrumentenpaneel

EEN PRAKTISCH EN INTUÏTIEF TE BEDIENEN TOUCHSCREEN

Nieuwe Peugeot 208 - 10 inch 3D-touchscreen

NIEUWE PRAKTISCHE FUNCTIES

Nieuwe Peugeot 208 - Draadloze smartphonelader

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENPANEEL

Het digitale instrumentenpaneeli heeft een futuristisch holografisch 3D-scherm en bevindt zich in uw directe blikveld. De informatie over de auto en het rijden wordt afhankelijk van het belang of de urgentie van de informatie (veiligheid, rijhulpsystemen, navigatie) op twee niveaus weergegeven en is altijd perfect afleesbaar. U kunt zelf bepalen welke informatie u permanent weergegeven wilt hebben, zoals die van het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom® Traffic-services waarmee u profiteert van verkeersinformatie in real time en waarschuwingen voor risicozones.

NIEUWE PRAKTISCHE FUNCTIES

Voorin bevindt zich een handig opbergvak voor uw smartphonei waarin u deze niet alleen kunt opbergen, maar ook door middel van inductiei kunt opladen. Daarnaast zijn er in het interieur verschillende USB-aansluitingeni aanwezig voor de draagbare apparatuur van uw passagiers.

EEN PRAKTISCH EN INTUÏTIEF TE BEDIENEN TOUCHSCREEN

Het grote 10 inch HD-touchscreeni kunt u met spraakcommando's, via de bedieningsfuncties op het stuurwiel of met de 7 aanraaktoetsen bedieneni. Bij de e-208 kunt u op dit scherm ook in real time de werking van de aandrijflijn bekijken. En dankzij Mirror Screeni beschikt u in uw nieuwe Peugeot 208 over de functionaliteiten van Apple CarPlayTM, Android Auto of MirrorLink®.

MOTORUITVOERINGEN

POWER OF CHOICE

Nieuwe Peugeot 208 - Nieuwe expressieve voorzijde

Nieuw modulair en efficiënt platform

De nieuwe 208 is gebouwd op het nieuwe modulaire CMPi-/eCMPi-platform zodat u de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen met een benzinemotor, een dieselmotor of een elektrische aandrijflijn, zonder dat op enig punt concessies nodig zijn. Zo staan de onberispelijke wegligging, de grote wendbaarheid, het uitstekende geluidscomfort en thermische comfort en het lage gewicht borg voor een lage CO2-uitstoot en een sublieme rijervaring!

Bij de e-208 zorgen de technische voordelen van het eCMP-platformi voor een geoptimaliseerd ontwerp, zodat u profiteert van dezelfde royale ruimte achterin en dezelfde comfortabele zitpositie als in de uitvoeringen met een verbrandingsmotor.

Nieuwe Peugeot 208 - Nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D en EAT8-transmissie

Uitvoeringen met verbrandingsmotor

Geniet van intense rijsensaties dankzij de krachtige en efficiënte Euro 6 benzine- en dieselmotoren van de nieuwste generatie:
- PureTech
- BlueHDi
Deze motoren zijn nog voordeliger dankzij hun lagere brandstofverbruiki en zijn bovendien allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.

Nieuwe Peugeot 208 - Nieuwe automatische transmissie EAT8

Automatische transmissie EAT8

Wanneer u de efficiency en souplesse van de nieuwe automatische transmissie EAT8i met schakelflippers aan de stuurkolom en een selectiehendel met elektrische impulsbediening eenmaal hebt ervaren, wilt u niets anders meer! Deze automatische transmissie schakelt snel en vloeiend dankzij de Quickshift-technologie.

Nieuwe Peugeot e-208 - Sportief en verleidelijk design

Uitvoering met elektromotor

Ervaar even prettige als intense rijsensaties in een oase van rust en comforti dankzij:
- Het vermogen van de elektromotor van 100 kW (136 pk)
- De razendsnelle respons dankzij het koppel van 260 Nm
- De actieradiusi van tot wel 340 km (WLTPi)/450 km (NEDC)

TECHNOLOGIE

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

Nieuwe Peugeot 208 - Rij- en parkeerhulpsystemen

In de nieuwe compacte Peugeot 208 profiteert u van een groot aantal intelligente en veiligheidsverhogende hulpsystemeni die u het leven vergemakkelijken.

PEUGEOT DRIVE ASSIST

PEUGEOT Drive Assisti is een nieuwe stap naar semi-autonoom rijden:
- Een systeem dat de auto op de door de bestuurder bepaalde positie binnen de rijstrook houdt,
- Een systeem dat verkeersborden herkent,
- Een systeem dat de snelheid van de auto en de afstand tot de voorligger regelt.

ACTIVE SAFETY BRAKE

(automatisch noodremsysteem)

Het systeemi remt automatisch om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken als het een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger op dezelfde rijstrook detecteert. Dit systeem werkt tot een snelheid van 85 km/h.

 

Nieuwe Peugeot 208 - PEUGEOT Full Park Assist

FULL PARK ASSIST

Met dit parkeerhulpsysteemi kunt u het fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren volledig aan de auto overlaten.

De bestuurder hoeft het stuurwiel en de pedalen niet meer te bedienen: als het systeem een geschikte parkeerplaats heeft gedetecteerd, neemt het de besturing, het gas geven en het remmen over. De bestuurder hoeft alleen de toets P op de selectiehendel ingedrukt te houden. Het systeem vergemakkelijkt ook het verlaten van de parkeerplek.

.

Nieuwe Peugeot 208 - Active Lane Departure Warning System

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Het Active Lane Departure Warning Systemi herkent doorgetrokken en onderbroken rijstrookmarkeringen en bermranden met een camera aan de bovenzijde van de voorruit en corrigeert de koers door een stuuractie voordat de rijstrookmarkering of bermrand onbedoeld (dus als de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld) wordt overschreden. Het systeem werkt vanaf 65 km/h.

Nieuwe Peugeot 208 - Dodehoekbewaking

DODEHOEKBEWAKING

De actieve dodehoekbewakingi werkt bij snelheden tussen 65 en 140 km/h en waarschuwt de bestuurder voor de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek van de auto. De waarschuwing bestaat uit een brandend pictogram in de buitenspiegel aan de desbetreffende zijde. Als de bestuurder toch de richtingaanwijzer inschakelt en van rijstrook wil wisselen, corrigeert het systeem de koers door een stuuractie om een aanrijding te voorkomen.

PEUGEOT DRIVE ASSIST

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

ACTIVE SAFETY BRAKE

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

FULL PARK ASSIST

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

DODEHOEKBEWAKING

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

Motor Versnellingsbak Gecomb.verbruik (NEDC) (L of kWh/100km) CO2(NEDC)(g/km)
Puretech 75 S&S Handgeschakelde 5-versnellingsbak Start & Stop 4,1 94
Puretech 100 S&S Handgeschakelde 6-versnellingsbak Start & Stop 4,2 97
Puretech 100 S&S EAT8i Start & Stop 4,3 99
Puretech 130 S&S EAT8i Start & Stop 4,4 103
BlueHDi 100 S&S Handgeschakelde 6-versnellingsbak Start & Stop 3,2 85
Elektromotor 100 kW(136pk) Automatisch 13,6 (WLTP) 0

CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

Een lange lijst van services met ongekende voordelen. Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

Meer informatie

MYPEUGEOT® APP

BLIJF VERBONDEN MET UW AUTO

Nieuwe Peugeot e-208 - MyPeugeot App

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot App in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services::

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.

Meer informatie MyPeugeot App

MEER INFORMATIE MYPEUGEOT® APP

Maak kans op een draadloze Focal® 'Listen'-hoofdtelefoon

Nieuwe Peugeot 208

Vul uw e-mailadres in en ontvang meer informatie over de nieuwe Peugeot 208.

Daarnaast maakt u kans op een draadloze Focal® 'Listen'-hoofdtelefoon van Peugeot. Bekijk ook de actievoorwaarden.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT
Geschatte gegevens, alleen ter informatie en onder voorbehoud van goedkeuring.

  •  WLTP-waarden(1): Gegevens in afwachting van homologatie

(1) De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de WLTP-homologatie (EU-verordening 2017/948). Sinds 1 september 2018 is de typegoedkeuring van nieuwe auto's gebaseerd op de wereldwijde geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (WLTP). De metingen van deze nieuwe testprocedure geven een realistischere afspiegeling van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in de praktijk. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. Deze waarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke uitrusting, opties en banden waarvan de auto is voorzien. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie over WLTP.

  •  NEDC-waarden(2): Gegevens in afwachting van homologatie.

 (2) De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. De CO2- en brandstofverbruikscijfers worden officieel gemeten in overeenstemming met EU Verordening 715/2007/EC. Deze meting betreft een uniform, onder strikte en gestandaardiseerde condities uitgevoerd, op een laboratoriumproef lijkend, onderzoek. Onder normale omstandigheden kunnen (en zullen) de werkelijke verbruikscijfers hiervan afwijken door o.a. extra uitrusting van de auto, bandenspanning, belading, rijstijl, rijomstandigheden, kwaliteit van het wegdek e.d..     

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK(1) VAN UW 208?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE

(1) Emissie van stikstofoxide (NOx) en deeltjes (in aantal deeltjes (PN))
(2) Transport & Environment: Europese milieu-organisatie die is gespecialiseerd in beleid gericht op duurzaam transport
(3) France Nature Environnement: Franse federatie van natuur- en milieubeschermingsorganisaties
(4) Bureau Veritas: wereldwijd opererend certificeringsbedrijf dat inspecties uitvoert, keurmerken toekent en laboratoriumtests uitvoert.
(5) De cijfers, die niet verward mogen worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden), zijn afhankelijk van deze veronderstellingen en voorwaarden, en zijn gebaseerd op een protocol dat niet in de gehele EU wordt gebruikt. Ze hebben dus geen algemene geldende waarde en worden puur ter informatie aan de klanten aangeboden. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe: www.groupe-psa.com.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE